گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

از فلافل ۹۰ هزار تومانی در تهران تا ژامبون گوشت کیلویی ۴۰۰ هزار تومان در مشهد | افزایش قیمت‌ها حجم مصرف را کاهش داده است

  • کد خبر: ۱۴۳۲۸۸
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۷
از فلافل ۹۰ هزار تومانی در تهران تا ژامبون گوشت کیلویی ۴۰۰ هزار تومان در مشهد | افزایش قیمت‌ها حجم مصرف را کاهش داده است
افزایش قیمت روی بهای تمام‌شده تولیدکنندگان سوسیس و کالباس هم تأثیر گذاشته است. اگر مصرف‌کننده در گذشته خرید بیشتری داشته است، باتوجه‌به وضعیت قیمت‌ها خرید خود را کمتر کرده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، بخش قابل توجهی از هزینه‌های اغذیه فست‌فود‌ها مربوط به هزینه مواد اولیه غذایی است که نوسانات ارزی و سایر عوامل باعث شده است اقلام غذایی افزایش قیمت قابل توجهی ‌پیدا کنند. برای مثال در گزارشی در بررسی از قیمت‌ها در کلان‌شهری مثل تهران قیمت فلافل به‌عنوان یک غذای ساده و کم‌هزینه در برخی نقاط این شهر به ۹۵هزار تومان رسیده است. در مناطق مرکزی و جنوبی پایتخت یا شهر‌های دیگر این غذای محبوب غالبا بین ۴۰هزار تا ۵۰هزار تومان قیمت دارد. حتی در برخی مناطق می‌توان آن را با نرخ‌های کمتری هم پیدا کرد. با این حال در نبود نظارت‌های کافی و البته بی‌برنامگی در سیاست‌های کلان اقتصادی، هر رستورانی قیمت‌های دلخواه خود را در منو می‌گنجاند.
افزایش قیمت روی بهای تمام‌شده تولیدکنندگان سوسیس و کالباس هم تأثیر گذاشته است. بنا به‌ گفته یکی از تولیدکنندگان سوسیس و کالباس به شهرآرانیوز، قیمت گوشت حجم قابل توجهی از قیمت محصولات ما را در بر می‌گیرد. به‌طوری‌که اکنون گوشت با حدود قیمت ۲۰۰هزار تومان خریده می‌شود و مسلما روی محصولاتی که درصد گوشت بیشتری دارند، بیشتر تأثیر می‌گذارد.

به گفته این تولیدکننده مسلما وقتی با گوشت گرم و روز و در کنار آن ادویه‌جات وارداتی محصول نهایی به بازار عرضه شود، نوسان قیمتی روی اقلام سوسیس و کالباس هم تأثیر می‌گذارد. 
گوشت عرضه‌شده به تولیدکننده‌های سوسیس و کالباس قیمتش همانی است که در بازار به مصرف‌کننده عرضه می‌شود و به بازار بستگی دارد که قیمت گوشت و فراورده‌های آن با چه قیمتی عرضه شود. در روز‌هایی که گوشت را با قیمت بیشتر از بازار تهیه می‌کنیم، ما هم چاره‌ای به‌جز افزایش قیمت نداریم و گاهی مجبوریم برای ثابت‌ماندن قیمت، از سود کم کنیم تا فروش داشته باشیم. 

هر کیلو ژامبون گوشت ۴۰۰هزار تومان

وی افزود: اکنون هر کیلو ژامبون گوشت با حدود قیمت ۴۰۰هزار تومان به فروش می‌رسد که با قیمت گوشت بعضی روز‌ها که به ۴۰۰هزار تومان هم می‌رسد، سود سربه‌سر می‌شود. اکنون ژامبون مرغ حدود قیمت ۲۰۰هزار تومان عرضه می‌شود، ژامبون گوشت گوساله حدود ۳۳۸هزار تومان و ژامبون گوشت گوسفند هم حدود ۴۰۸هزار تومان است که بسته به نوسان قیمتی گوشت قیمت تغییر می‌کند.

به گفته یکی دیگر از فروشندگان، قیمت کالباس بیشتر تحت‌تأثیر قیمت گوشت است و در وهله دیگر ادویه‌جات و طعم‌دهنده‌هایی که عمدتا وارداتی است، تحت‌تأثیر قرار می گیرند.
به گفته این فروشنده، اگر مصرف‌کننده در گذشته بیشتر خرید می‌کرد، باتوجه‌به وضعیت قیمت‌ها خریدش را کمتر کرده است یا اینکه برای حفظ قیمت محصول ممکن است کیفیت آن کاسته شود و کیفیت اولیه را دیگر نداشته باشد.

۱۵۶۲ واحد صنفی مجوزدار در مشهد

حمید امور سرابی، رئیس اتحادیه فروشندگان فراورد‌های گوشتی اغذیه، پیتزا وغذا‌های فانتزی مشهد، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز می‌گوید: بدیهی است با افزایش قیمت مواد اولیه و هزینه‌های سربار تولید هر محصول، نرخ عرضه آن با رعایت صرفه و صلاح مصرف‌کننده و سود قانونی عرضه‌کننده افزایش خواهد یافت.

وی تصریح کرد: بنابراین، محصولات عرضه‌شده در واحد‌های صنفی زیرمجموعه این اتحادیه نیز از این قاعده مستثنا نیستند. باتوجه‌به دامنه گسترده محصولات عرضه‌شده در واحد‌های صنفی، از نظر نوع مواد اولیه مصرفی و حجم محصولات متغیر و متفاوت هستند. 
به گفته رئیس این اتحادیه درباره میزان افزایش قیمت محصولات، تعیین درصد مشخص تأثیر نوسانات نرخ روی کالا امکان‌پذیرنیست. به‌عنوان مثال در یک واحد نرخ افزایش در یک محصول باتوجه‌به مواد اولیه مصرفی ممکن است ۲۰درصد باشد ودر واحد دیگر ۳۰درصد باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان فراورد‌های گوشتی اغذیه، پیتزا وغذا‌های فانتزی افزود: اکنون ۱۵۶۲ واحد‌ صنفی دارای پروانه کسب، عضو اتحادیه هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->