تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آخرین اخبار از وضعیت سلامت ارس، تنها پلنگ ایرانی باغ وحش مشهد (سه‌شنبه ۱۳ دی‌ماه)

  • کد خبر: ۱۴۳۳۲۸
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱
آخرین اخبار از وضعیت سلامت ارس، تنها پلنگ ایرانی باغ وحش مشهد (سه‌شنبه ۱۳ دی‌ماه)
این روز‌ها حال ارس، پلنگ ۱۰ ساله و تنها پلنگ موجود در باغ مشهد، در صدر اخبار قرار گرفته است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها حال ارس، پلنگ ۱۰ ساله و تنها پلنگ موجود در باغ مشهد، در صدر اخبار قرار گرفته است. در آخرین گزارشی که هفتم دی‌ماه از وضعیت سلامت این پلنگ به شهرآرانیوزاعلام شد، کارشناس مسئول اداره نظارت بر حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: نمونه خون از ارس گرفته شده و روند درمانی این پلنگ ۱۰ ساله از روز گذشته شروع شده است. ارس بیهوش و از او نمونه‌برداری شد و بعد از آماده‌شدن، در اوایل هفته آینده نتیجه آزمایش شرایط جسمی ارس را ارزیابی خواهیم کرد.

امروز ۱۳دی‌ماه، مسئول اداره نظارت بر حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی و مسئول رسیدگی به امور تخصصی ارس در گفت‌وگویی با اعلام اینکه حال ارس اکنون مساعد است، گفته است: در تشخیص اولیه دکتر جواد خوش‌نگاه، مدیر تیم تخصصی درمان ارس، استفاده از یک داروی جدید برای این‌ گونه ارزشمند علاوه بر دارو‌های گذشته بر اساس معاینات اولیه تجویز شد.

وی گفته است: علاوه بر این رژیم غذایی، با تجویز دام‌پزشک در کنار مصرف دارو‌های قبلی که مربوط به درمان بیماری عصبی و تشنج ارس بود نیز تداوم یافت تا شاهد مشکلات ناشی از مصرف‌نکردن دارو‌ها نباشیم.

محمدی آبیز با بیان اینکه معاینات دقیق اولیه توسط دام‌پزشکان و متخصصان انجام شده است، بیان کرد: ارائه هرگونه نظر درباره چرایی بیحالی ارس و نیز تشخیص دقیق مشکل این گونه ارزشمند و در معرض خطر انقراض، منوط به اعلام نتایج آزمایشات مربوط به آنزیمات کبدی و سایر آزمایشات خونی است. نتایج آزمایشات و نمونه‌گیری انجام‌شده از این پلنگ در اواخر هفته جاری اعلام خواهد شد.

مسئول اداره نظارت بر حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی درباره برخی اظهارنظر‌های عجیب از سوی باغ وحش مشهد درباره علت بیماری صرع در ارس گفت: هیچ‌یک از این اظهارنظر‌ها بر اساس تخصص و واقعیت‌های موجود نیست.

اما امروز خبر دیگری از ار همس از سوی مدیر باغ وحش وکیل‌آباد مشهد منتشر شده که گفته است: در چهارپنج سال گذشته نزدیک به ۱۶۰گونه از حیوانات وجود داشتند، اما اکنون این عدد به‌علت نگهداری نامساعد به ۹۰گونه رسیده است.

به گفته نریمان رستمی، بیشتر حیوانات باغ وحش وضعیت مساعدی ندارند و از تغذیه مناسب برخوردار نیستند و دیگر تولید مثل نمی‌کنند.

ارس از زمانی که از دست قاچاقچیان نجات پیدا کرد، به این باغ وحش منتقل شد و متأسفانه دام‌پزشکی که برای ارزیابی شرایط این حیوان از تهران آمده بود، با تزریق داروی بیهوشی غیراستاندارد و ریکاوری اشتباه باعث ایجاد اختلالات روانی و صرع در ارس شد.

اما امروز ۱۳دی‌ماه، مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی هم در گزارشی گفته است: ارس حال ناخوشی دارد و افسرده و بی‌حال در گوشه‌ای از قفس افتاده است.

 روند بیهوشی، نمونه‌گیری خون، رادیولوژی و سونوگرافی‌ها برای ارس انجام شده است و منتظر جواب آزمایش‌ها هستیم تا جواب قطعی درباره وضعیت ارس را اعلام کنیم.

احتمالا این هفته جواب همه آزمایش‌های ارس ارائه می‌شود. پس از ارائه نتایج آزمایش‌ها، مشخص خواهد شد که این پلنگ دچار چه بیماری شده است، اگرچه در گذشته ارس دچار بیماری صرع بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود گفته‌های ضدونقیض از حال عمومی ارس، خبرنگار شهرآرا درروز‌های آینده پیگیر وضعیت این حیوان کمیاب و باارزش است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->