مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

دستگیری قاتل مرد تهرانی در کمپ مهاجران افغانستانی

  • کد خبر: ۱۴۳۶۵۵
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
دستگیری قاتل مرد تهرانی در کمپ مهاجران افغانستانی
متهم گفت: شب حادثه نزد صاحبکارم رفتم که با هم غذا و مشروب خوردیم. در عالم مستی دعوای‌مان شد که عصبانی شده و با کارد میوه‌خوری ضربه‌ای به شکم او زدم.

به گزارش شهرآرانیوز، مرد افغان که پیمانکار ایرانی ساختمان را به قتل رسانده و بعد از سرقت کارت بانکی او متواری شده بود در کمپ مهاجران غیرقانونی شناسایی و بازداشت شد.

بیستم آذر امسال مردی با پلیس ۱۱۰ تهران تماس گرفت و اطلاع داد بوی نامطبوعی از خانه همسایه طبقه همکف‌شان در محله قلهک تهران به مشام می‌رسد. ماموران به آنجا رفته و به کمک کلید‌ساز در را بازکرده و پس از ورود با جسد مرد میانسال در اتاق‌نشیمن رو‌به‌رو شدند که با ۸ ضربه چاقو به قتل رسیده بود.

وسایل خانه به‌هم ریخته و لکه‌های خون کف اتاق و روی دیوار‌ها پاشیده شده و یک هفته از قتل او گذشته بود. با گزارش کشف این جسد به محمد‌حسین زارعی، بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران دستور تحقیقات صادر شد. ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران از روی مدارک مقتول هویت او را که مردی ۵۳‌ساله و پیمانکار ساختمان بود یافتند. در جریان تحقیقات از همسایه‌ها معلوم شد مقتول تنها زندگی می‌کرده و برادرش گاهی نزد‌ش می‌آمده است. همچنین مردی تبعه افغانستان را دیده بودند که به خانه وی در رفت‌وآمد بوده است. ماموران به مرد تبعه افغانستان ظنین شدند. برادر مقتول هم در جریان تحقیقات گفته بود که ۴۰روز بوده از برادرش خبری نداشته تا این‌که از طریق همسایه‌ها متوجه قتل او شده است.

کارت بانکی مرد میانسال بعد از قتل او سرقت شده بود. در تحقیقات بعدی مشخص شد تصویر فردی که از کارت بانکی مقتول استفاده کرده شبیه تنها مظنون فراری پرونده است. جست‌و‌جو‌ها برای یافتن این مرد ۲۵ ساله ادامه داشت تا این‌که دو روز پیش رد او در کمپ مهاجران غیر‌قانونی در جنوب تهران به‌دست آمد و بازداشت شد. متهم ابتدا اظهارت ضد‌و‌نقیضی را مطرح کرد، اما دیروز در شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران به قتل مرد ایرانی اعتراف کرد و گفت‌: شش سال است به طور غیر‌قانونی و از طریق قاچاق‌بر‌ها وارد ایران شدم و در کار‌های ساختمانی کار می‌کردم که با مقتول که پیمانکار ساختمانی بود آشنا شده و با وی در ارتباط بودم. رفاقتی میان ما شکل گرفته و به‌دلیل اعتمادش به من سیمکارت و گوشی برایم خرید. گاهی برای انجام کار‌های خانه‌اش، نزد او می‌رفتم. آن شب هم نزدش رفتم که با هم غذا و مشروب خوردیم. در عالم مستی دعوای‌مان شد که عصبانی شده و با کارد میوه‌خوری ضربه‌ای به شکم او زدم که زخمی شد.

وی افزود‌: او قوی هیکل بود و ضربه‌های بعدی را به او زدم که باعث مرگش شد. وسایل خانه را به‌هم ریخته و با سرقت کارت بانکی‌اش فرار کردم. چند روزی در تهران بودم و پول‌هایش را خرج کردم و بعد گوشی را خاموش و سیمکارت را در خیابان انداختم. بعد از یک هفته به پاتوق دوستم رفتم که بعد ماموران به آنجا آمده و مرا به دلیل ورود غیرقانونی به ایران دستگیر کردند. پرونده این قتل در شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران در دست بررسی است.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->