اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت
سرخط خبرها

دستگیری قاتل مرد تهرانی در کمپ مهاجران افغانستانی

  • کد خبر: ۱۴۳۶۵۵
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
دستگیری قاتل مرد تهرانی در کمپ مهاجران افغانستانی
متهم گفت: شب حادثه نزد صاحبکارم رفتم که با هم غذا و مشروب خوردیم. در عالم مستی دعوای‌مان شد که عصبانی شده و با کارد میوه‌خوری ضربه‌ای به شکم او زدم.

به گزارش شهرآرانیوز، مرد افغان که پیمانکار ایرانی ساختمان را به قتل رسانده و بعد از سرقت کارت بانکی او متواری شده بود در کمپ مهاجران غیرقانونی شناسایی و بازداشت شد.

بیستم آذر امسال مردی با پلیس ۱۱۰ تهران تماس گرفت و اطلاع داد بوی نامطبوعی از خانه همسایه طبقه همکف‌شان در محله قلهک تهران به مشام می‌رسد. ماموران به آنجا رفته و به کمک کلید‌ساز در را بازکرده و پس از ورود با جسد مرد میانسال در اتاق‌نشیمن رو‌به‌رو شدند که با ۸ ضربه چاقو به قتل رسیده بود.

وسایل خانه به‌هم ریخته و لکه‌های خون کف اتاق و روی دیوار‌ها پاشیده شده و یک هفته از قتل او گذشته بود. با گزارش کشف این جسد به محمد‌حسین زارعی، بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران دستور تحقیقات صادر شد. ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران از روی مدارک مقتول هویت او را که مردی ۵۳‌ساله و پیمانکار ساختمان بود یافتند. در جریان تحقیقات از همسایه‌ها معلوم شد مقتول تنها زندگی می‌کرده و برادرش گاهی نزد‌ش می‌آمده است. همچنین مردی تبعه افغانستان را دیده بودند که به خانه وی در رفت‌وآمد بوده است. ماموران به مرد تبعه افغانستان ظنین شدند. برادر مقتول هم در جریان تحقیقات گفته بود که ۴۰روز بوده از برادرش خبری نداشته تا این‌که از طریق همسایه‌ها متوجه قتل او شده است.

کارت بانکی مرد میانسال بعد از قتل او سرقت شده بود. در تحقیقات بعدی مشخص شد تصویر فردی که از کارت بانکی مقتول استفاده کرده شبیه تنها مظنون فراری پرونده است. جست‌و‌جو‌ها برای یافتن این مرد ۲۵ ساله ادامه داشت تا این‌که دو روز پیش رد او در کمپ مهاجران غیر‌قانونی در جنوب تهران به‌دست آمد و بازداشت شد. متهم ابتدا اظهارت ضد‌و‌نقیضی را مطرح کرد، اما دیروز در شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران به قتل مرد ایرانی اعتراف کرد و گفت‌: شش سال است به طور غیر‌قانونی و از طریق قاچاق‌بر‌ها وارد ایران شدم و در کار‌های ساختمانی کار می‌کردم که با مقتول که پیمانکار ساختمانی بود آشنا شده و با وی در ارتباط بودم. رفاقتی میان ما شکل گرفته و به‌دلیل اعتمادش به من سیمکارت و گوشی برایم خرید. گاهی برای انجام کار‌های خانه‌اش، نزد او می‌رفتم. آن شب هم نزدش رفتم که با هم غذا و مشروب خوردیم. در عالم مستی دعوای‌مان شد که عصبانی شده و با کارد میوه‌خوری ضربه‌ای به شکم او زدم که زخمی شد.

وی افزود‌: او قوی هیکل بود و ضربه‌های بعدی را به او زدم که باعث مرگش شد. وسایل خانه را به‌هم ریخته و با سرقت کارت بانکی‌اش فرار کردم. چند روزی در تهران بودم و پول‌هایش را خرج کردم و بعد گوشی را خاموش و سیمکارت را در خیابان انداختم. بعد از یک هفته به پاتوق دوستم رفتم که بعد ماموران به آنجا آمده و مرا به دلیل ورود غیرقانونی به ایران دستگیر کردند. پرونده این قتل در شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران در دست بررسی است.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->