مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

شناسایی سارقان خودرو در مشهد از روی فیلم دوربین‌های مداربسته + عکس

  • کد خبر: ۱۴۳۷۲۰
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
شناسایی سارقان خودرو در مشهد از روی فیلم دوربین‌های مداربسته + عکس
مال باختگانی که دزدان مشهور محله را در «فیلم سرقت» دیده بودند پس از چند روز جست وجو، آن‌ها را در حالی پیدا کردند که نقش سارقان در فیلم‌های پلیسی دیگر نیز مشخص شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای نقش اصلی دزدان سابقه دار در «فیلم سرقت» از آن جا آغاز شد که ۱۷ آذر گذشته، جوانی هراسان خود را به کلانتری شهرک ناجا رساند و سرقت خودرو پرایدش را گزارش داد. او که بسیار نگران بود به افسر تجسس کلانتری گفت: در بولوار شهرستانی مهمان یکی از دوستانم بودم، اما وقتی از خانه دوستم بیرون آمدم حیرت زده متوجه شدم که دزدان خودروام را به سرقت برده اند به همین دلیل دوربین‌های مدار بسته منازل اطراف را با همکاری اهالی محل بررسی کردم و فهمیدم که خودروی پرایدم توسط ۲ جوان و با شگردی خاص سرقت شده است!

شناسایی سارقان خودرو در مشهد از روی فیلم دوربین‌های مداربسته + عکس

هنگامی که افسر تجسس سی دی فیلم مورد ادعای شاکی را درون رایانه گذاشت ناگهان همه نیرو‌های تجسس به یکدیگر خیره شدند چرا که آن‌ها دزدان مذکور را به خوبی می‌شناختند. «سعید-غ» بیشتر از ۱۵ سابقه کیفری و همدستش «مهران» نیز حداقل ۴ سابقه ثبت شده در کارنامه سیاه خود داشتند! دقایقی بعد تصویر «دزدان فیلم» در اختیار شاکیان و مراکز انتظامی قرار گرفت و بدین ترتیب تلاش‌های گسترده افسران دایره تجسس با هدایت مستقیم و راهنمایی‌های سرهنگ «محمد فیاضی» (رئیس کلانتری شهرک ناجا) برای دستگیری سارقان مذکور وارد مرحله جدیدی شد چرا که طبق اطلاعات پلیس ۲ سارق ۳۵ و ۲۳ ساله پاتوق مشخصی نداشتند و در پاتوق‌های مختلف خلافکاران روزگار می‌گذراندند.

درحالی که بررسی‌های گروه تخصصی نیرو‌های انتظامی به سرپرستی سروان سیفی (رئیس دایره تجسس کلانتری) برای ردیابی دزدان حرفه‌ای ادامه داشت، آن‌ها متوجه شدند که تحت تعقیب پلیس قرار گرفته اند به همین دلیل درحالی که قطعات قابل فروش پراید را باز کرده بودند، خودروی سرقتی را بیستم آذر در بولوار شهید صیاد شیرازی رها کردند تا شاید این گونه نیرو‌های انتظامی از جست وجوی آن‌ها منصرف شوند.

از سوی دیگر هنوز رصد‌های اطلاعاتی افسران دایره تجسس برای شناسایی مخفیگاه سارقان به نتیجه نرسیده بود که چهار روز بعد (بیست و چهارم آذر) فیلم دیگری از نقش اصلی دزدان مذکور در دستبرد به تعمیرگاه مکانیکی خودرو، روی نمایشگر رایانه کلانتری به نمایش درآمد. دزدان سابقه دار باز هم اموال یک تعمیرگاه را با شگرد خاص خود به یغما برده بودند. این بار نیز وقتی تصویر سارقان در فیلم دوربین مدار بسته نمایان شد حتی شاکی و همسایگانش هم آن‌ها را شناختند چرا که دو سارق یاد شده در محله شهرک صابر بسیار مشهور بودند. این گونه بود که راز سرقت یک گوشی تلفن و یک دستگاه موتورسیکلت هم لو رفت و مال باختگان دیگری هم فیلم دزدان مشهور را به تماشا نشستند. در این شرایط مال باختگان نیز با آموزش‌های پلیس به جست‌وجوی دزدان پرداختند و یقین داشتند که بالاخره آن‌ها را در یکی از محلات منطقه آب و برق و شهرک صابر شناسایی خواهند کرد.

خیلی زود فرضیه مال باختگان رنگ حقیقت به خود گرفت و آن‌ها هنگام تردد در شهرک صابر ناگهان دو سارق درون فیلم‌ها را مقابل چشمان خود دیدند و در حالی که، چون عقابی تیزبین به آن‌ها خیره شده بودند با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتند. دقایقی بعد نیرو‌های گشت انتظامی آژیرکشان وارد شهرک صابر شدند و هنگامی حلقه‌های قانون را بر دستان دو دزد حرفه‌ای گره زدند که در محاصره مال باختگان قرار داشتند. با انتقال متهمان به دایره تجسس کلانتری شهرک ناجا، بازجویی‌های تخصصی از آنان با صدور دستورات ویژه‌ای از سوی قاضی «دره شیری» (بازپرس شعبه ۶۰۶ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد) شروع شد.

۲ متهم معتاد که ابتدا مدعی بودند پلیس آن‌ها را به اشتباه دستگیر کرده است و نقشی در سرقت‌های مورد ادعای شاکیان نداشته اند، وقتی نقش واقعی خودشان را در «فیلم سرقت» دیدند به ناچار لب به اعتراف گشودند و بار دیگر مهر تاییدی بر سابقه تبهکاری‌های خود زدند!

آن‌ها در حالی که فیلم خود را هنگام انتقال موتورسیکلت سرقتی تماشا می‌کردند به افسر پرونده گفتند: موتورسیکلت را به راحتی از منطقه الهیه سرقت کردیم، ولی بعد از طی مسافتی، دچار نقص فنی شد و ما مجبور بودیم آن را با دست حمل کنیم تا به تعمیرگاه موتورسیکلت برسیم؛ بنابراین گزارش، اعترافات متهمان در حالی روی کاغذ بازجویی نقش می‌بست که نیرو‌های عملیاتی کلانتری شهرک ناجا، قبلا از طریق منابع و مخبران محلی، تعمیرگاه مذکور را شناسایی کرده و موتورسیکلت هوندا را به کلانتری انتقال داده بودند. به همین دلیل وقتی دزدان حرفه‌ای در برابر اسناد و مدارک انکارناپذیر افسران زبده دایره تجسس قرار گرفتند راز سرقت‌های دیگر را نیز فاش کردند. آنان معترف شدند بخشی از لوازم و قطعات پراید را نیز به متصدی یک آپاراتی در بولوار شهید صیاد شیرازی فروخته اند و بقیه اموال را به منزل پدری «سعید» منتقل کرده اند.

متهمان این پرونده همچنین با بیان این که موتورسیکلت را در تاریخ ۲۴ آذر از محله الهیه به سرقت برده اند، دستبرد شبانه در همان تاریخ به تعمیرگاه مکانیکی را هم پذیرفتند.

از سوی دیگر تحقیقات نیرو‌های انتظامی با دستورات محرمانه قاضی «دره شیری» برای کشف سرقت‌های احتمالی دیگر دزدان حرفه‌ای و ریشه یابی این ماجرا، در حالی ادامه دارد که متهمان با قرار قانونی مناسب روانه زندان شدند و تلاش‌ها برای شناسایی و دستگیری افراد مرتبط با این باند و مالخران اموال سرقتی آغاز شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->