روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

ناکامی در تعیین کرسی ریاست| مجلس آمریکا دوباره تعطیل شد

  • کد خبر: ۱۴۳۸۰۴
  • ۱۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲
ناکامی در تعیین کرسی ریاست| مجلس آمریکا دوباره تعطیل شد
آغاز به کار یکصد و هجدهمین کنگره آمریکا که با شکست در یازدهمین دور رای گیری و انتخاب برای تعیین رئیس مجلس نمایندگان، یکی از تاریخی‌ترین ناکامی‌ها طی قرن گذشته را در این زمینه تجربه کرد، پس از سه روز شروع به کار، به خاطر نبود رئیس، ناگزیر تعطیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه خبری سی ان ان گزارش داد: اعضای مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه (روز گذشته) در رای گیری های متعدد و پس از ۱۱ بار رای گیری بدون نتیجه در تعیین رئیس مجلس نمایندگان، در سومین روز آغاز به کار خود ناگزیر به تعطیلی شد، این موضوع طی ۱۶۴ سال گذشته امری بی سابقه بوده است.

بنابراین گزارش یکصد و هجدهمین کنگره آمریکا که سوم ژانویه ۲۰۲۳ برابر با ۱۳ دی ماه ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد با وجود آنکه جمهوریخواهان برتری اندکی نسبت به حزب رقیب دارند اما با وجود گروهی از مخالفان درون حزبی قادر به تعیین رئیسی برای مجلس نمایندگان نشدند.

تارنمای این رسانه تصویری آمریکایی افزود: هر دور رای گیری که برای تعیین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به شکست می انجامد فشار مضاعفی را برای کنار رفتن «کوین مک کارتی»، رهبر جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان وارد می سازد، مک کارتی که خود را نامزد ریاست مجلس نمایندگان ساخته تنها به ۲۱۸ رای از اعضای مجلس نمایندگان نیاز دارد که تاکنون موفق به حصول آن نشده است.

سی ان ان افزود: هم اکنون صبر درمیان اعضای میانه مجلس نمایندگان در حال به سر آمدن است و این پرسش بوجود آمده که حزب جمهوریخواه که در تعیین رئیس مجلس با وجود اختلاف داخلی با مشکل مواجه است، چگونه خواهد توانست در آینده بر این مجلس حکم براند.

مک کارتی در ارتباط با شکست های پیاپی در تعیین وی بعنوان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، به سی ان ان گفت: وضع به همین منوال خواهد بود تا (سرانجام) توافقی حاصل شود، این کار خیلی راحت خواهد بود اگر همگی بتوانیم به توافقی دست یابیم.

به گزارش ایرنا از دفتر نیویورک، اختلاف بین نمایندگان جمهوریخواهان ادامه دارد و طبق قوانین، کنگره آمریکا تا زمانی که رئیس مجلس نمایندگان انتخاب نشود، نمی‌تواند فعالیت خود را آغاز کند؛ کوین مک کارتی رهبر جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان تاکنون بدین علت نتوانسته است آرای لازم را کسب کند چراکه گروهی متشکل از ۲۰ جمهوریخواه تندرو که کمتر از ۱۰ درصد از اعضای مجلس تشکیل می دهند، با ریاست وی مخالفت کرده اند.

ترنت کلی، نماینده جمهوریخواه به خبرنگاران در واشنگتن گفت: ۲۰ نفر وجود دارند که می‌خواهند ۲۰۱ نماینده بدون قید و شرط تسلیم آنها شوند. من تسلیم نمی شوم.

مخالفان مک کارتی معتقدند که وی پس از انتخاب به دنبال مقابله با سیاست های دولت جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا نخواهد بود.

رالف نورمن، نماینده جمهوریخوا که شش بار به مک کارتی رای منفی داده است، گفت: آیا او برای ما می جنگد؟ آیا او مایل است دولت را تعطیل کند؟ سابقه او اینگونه نبوده است.

جمهوری خواهان در انتخابات میان دوره ای هشتم نوامبر ۲۰۲۲ توانستند ۲۲۲ کرسی کسب کنند و اکثریت مجلس نمایندگان و دموکرات ها نیز ۲۱۲ کرسی را بدست آوردند.

۱۷ نماینده دیگر جمهوریخواه نیز از این بن بست ابراز ناراحتی کرده اند. جان جیمز یک نماینده جمهوریخواه دیگر اعلام کرده که این ۲۰ نماینده " با ایجاد ترس، حکومت" می کنند.

کوین مک کارتی مورد حمایت دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا است که سابقه دو استیضاح را درکارنامه دارد و از سوی کمیته ویژه تحقیق ۶ ژانویه متهم به ایجاد تحریک و آشوب شناخته شده.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->