ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند
سرخط خبرها

ساماندهی کارکنان دولت در مسیر تصویب نهایی در مجلس| تبدیل وضعیت نیرو‌ها در قالب قرارداد کارمعین(۱۷ دی ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۳۹۵۹
  • ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۷
  • ۴
ساماندهی کارکنان دولت در مسیر تصویب نهایی در مجلس| تبدیل وضعیت نیرو‌ها در قالب قرارداد کارمعین(۱۷ دی ۱۴۰۱)
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، ضمن بیان دلایل تاخیر در روند بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس از اهتمام جدی اعضای این کمیسیون بر تسریع روند تصویب این طرح در صحن تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن محمدیاری در رابطه با دلیل تاخیر در روند بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس، گفت: در جلسات مشترکی که با مسئولان سازمان اداری و استخدامی کشور داشتیم به این مشکل اشاره کردند که آمار دقیقی از افرادی که باید ساماندهی شوند در اختیار نداریم که این امر صحت هم داشت، اما نکته‌ای که باید در رابطه با این طرح مورد توجه قرار گیرد این است که اجرای آن بار مالی برای دولت به همراه نخواهد داشت چراکه قرار است تنها با حذف پیمانکاران مبالغ بیشتری به نیرو‌های طرف قرارداد دستگاه‌ها پرداخت شود.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس، ادامه داد: یکی دیگر از مسائلی که مطرح کرده بودند نحوه تبدیل وضعیت این نیرو‌ها بود که از طریق تعاملی که با دولت انجام شد قرار شد نیرو‌ها در قالب قرارداد کارمعین تبدیل وضعیت شوند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون این طرح در دستورکار صحن قرار گرفته است و تمام اهتمام ما بر این است که هر چه سریعتر نهایی شود تا بتوانیم در جهت رفع دغدغه نیرو‌های قراردادی در حوزه‌های مختلف که امنیت شغلی ندارند، گامی اساسی برداریم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به اینکه چه ضمانتی برای اجرای این قانون توسط دولت بخصوص سازمان اداری و استخدامی کشور که همکاری مطلوبی در این زمینه نداشته است، وجود دارد، تاکید کرد: تلاشمان این است که طرح ساماندهی کارکنان دولت را از طریق تعامل با دولت به تصویب نهایی برسانیم، هرچند بهتر بود دولت برای ارسال لایحه به مجلس همکاری بیشتری می‌کرد، اما قطعا بعد از تصویب آن در صحن و تایید شورای نگهبان لازم الاجرا خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
0
1
ع*
اسماعیل
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۸
0
0
سلام نیروی شرکتی ام خدماتی لیسانس در دانشگاه زنجان با ۱۶سال سابقه دارم ما از رئیس کمیسیون مجلس محترم عاجزانه تقاضا داریم در دانشگاه وسایرادارات بخدا قسم شاهد پارتی بازی تبعیض غوغاکرده نمونه اش خوده بنده خدماتم کسی ۴ساله آمده رفته قسمت اداره چون پدرزنش همکاره ماست بخداظلمه
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
0
0
این اسمش عدالت نیست.چرا که عدالت باید برای همه باشه و نه برای قشر خاص. طرحی که برای تبدیل وضعیت کارمندان قراردادی کلید خورد و این گروه از کارمندان در این طرح حذف شدند و نیروهای شرکتی جایگزین شدند.
البته حق این گروه از کارمندان هم هست که تبدیل وضعیت شوند.
اما آیا صحیح است کارمنداتی که بیش از یک دهه هست و حتی در مرز بازنشستگی قراردادی باقی بمونن.
شمایی که دم از عدالت میزنید و شعار میدید، هیچ کدوم به فکر ملت نیستید ، که اگر بودید وضع مردم اینچنین نبود.
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
0
0
این اسمش عدالت نیست.چرا که عدالت باید برای همه باشه و نه برای قشر خاص. طرحی که برای تبدیل وضعیت کارمندان قراردادی کلید خورد و این گروه از کارمندان در این طرح حذف شدند و نیروهای شرکتی جایگزین شدند.
البته حق این گروه از کارمندان هم هست که تبدیل وضعیت شوند.
اما آیا صحیح است کارمنداتی که بیش از یک دهه هست و حتی در مرز بازنشستگی قراردادی باقی بمونن.
شمایی که دم از عدالت میزنید و شعار میدید، هیچ کدوم به فکر ملت نیستید ، که اگر بودید وضع مردم اینچنین نبود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->