کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در غالب نقاط کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

کلاهبرداری به سبک تقلید صدای مجریان

  • کد خبر: ۱۴۴۱۵۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۵
کلاهبرداری به سبک تقلید صدای مجریان
سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا در برنامه‌ای رادیویی ضمن هشدار نسبت به کلاهبرداری‌های تلفنی می گوید که کلاهبرداران گاه به‌راحتی صدای مجریان رادیو و تلویزیون را تقلید می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ رامین پاشایی در برنامه‌ای رادیویی با بیان اینکه هر کس می‌تواند با داشتن یک گوشی تلفن همراه یا خط تماس ثابت سر مردم را کلاه بگذارد، اظهار کرد: حتی اگر یک نفر در برنامه تلویزیونی یا رادیویی برنده شده باشد به‌هیچ‌عنوان کسی درخواست نمی‌کند که شخص برنده شده کدی ارسال کند و این درخواست کلاهبرداری است.

وی با بیان این که اگر بر فرض کسی هم برنده شده باشد باید شماره‌حساب بدهد تا مبلغ جایزه به‌حساب او واریز شود، ادامه داد: این یک قاعده کلی است و مردم باید آن را در ذهن داشته باشند؛ ضمن این که کلاهبرداران هم خیلی حرفه‌ای کار می‌کنند. کسی که قرار است پولی به‌حساب شما بریزد یا باید شماره‌حساب یا شماره کارت بانکی شما را دریافت کند و نیازی به رفتن پای باجه عابربانک نیست.

پاشایی با بیان این که کلاهبرداران گاه به‌راحتی صدای مجریان را هم تقلید می‌کنند، گفت: گاه این صدا‌ها را از قبل ضبط کرده و در یک محیط استودیویی عده‌ای شروع به تشویق‌کردن می‌کنند. ما بسیار اطلاع‌رسانی کردیم و در همین روز‌های اخیر یکی از تصویربرداران که بار‌ها در شبکه خبر روبروی بنده ایستاده چندین میلیون تومان خود را در قالب مسابقات رادیویی دروغین ازدست‌داده است.

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا، توضیح داد: برخی مجرمان حرفه‌ای ممکن است اطلاعات زمینه‌ای نظیر حساب بانکی یا آدرس افراد را هم داشته باشد و بنده اگر بگویم این شماره‌ها را از کجا استخراج می‌کنند؛ شیوه و شگرد مجرمانه را لو داده‌ام. همچنین گاه از سهل‌انگاری یک اپراتور یا صاحبان کسب‌وکار سوء استفاده می‌شود.

وی در عین حال این را هم گفت که خوشبختانه آگاهی مردم بیشتر شده و در حال حاضر تعداد ریپورت و گزارش‌های مردمی نسبت به تعداد شکایت‌ها بیشتر است.

پاشایی در پایان سخنان خود خطاب به مردم توصیه کرد: در بانک یا مراجع خدماتی در زمان پرکردن فرم‌های شناسایی حتماً دست خود را روی آن نگه دارید و دیگر این که قبوض را مچاله نکنید و به سطل زباله داخل بانک بیندازید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->