عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهرداری منطقه ثامن مشهد آماده میزبانی از زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه خدمت‌رسانی شهرداری مشهدمقدس به زائران اربعین و آماده‌باش کامل برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مسدودی سه‌روزه جاده قدیم مشهد از ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر| خدمت‌رسانی صلواتی تعدادی از ناوگان در شب شهادت امام رضا(ع) در معابر منتهی به حرم بهره‌برداری از ۵ پارکینگ موقت در هسته مرکزی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ کیفیت هوای کلانشهر مشهد قابل‌قبول شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۰۰ درصدی ۵۸۰۰ نیروی کارگری به منظور انجام رفت‌وروب معابر در دهه پایانی صفر | استقرار ۶ کانکس ارزاق عمومی و ۸ کانکس نانوایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ و سالروز شهادت امام‌رضا(ع) | گرما طاقت‌فرسا نخواهد بود مشکلی در تأمین نان و آرد مشهد در دهه پایانی ماه صفر وجود ندارد | فعالیت ۹ نانوایی سیار در اطراف حرم امام‌رضا(ع)
سرخط خبرها

آماده‌باش همه دستگاه‌های عملیاتی خراسان رضوی برای سرمای آخر هفته مشهد و خراسان | مرخصی اعضای ستاد بحران لغو شد

  • کد خبر: ۱۴۴۲۱۴
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۵
  • ۱
آماده‌باش همه دستگاه‌های عملیاتی خراسان رضوی برای سرمای آخر هفته مشهد و خراسان | مرخصی اعضای ستاد بحران لغو شد
مدیرکل بحران استانداری خراسان رضوی، از آمادگی کامل دستگاه‌های عملیاتی استان در سرمای پیش رو خبر داد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی، امروز بارش‌ها در جنوب شرق کشور کاهش می‌یابد و بارش در سواحل شمالی تقویت می‌شود و گستره آن مناطق شمال غرب و غرب از جمله کرمانشاه، کردستان، همدان، لرستان و همچنین خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی را در‌بر‌می‌گیرد.

فردا بارش‌ها در نوار شمالی کشور و برخی مناطق غرب ادامه دارد و با ورود سامانه بارشی به جنوب غرب در استان‌های خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و غرب فارس، جنوب و غرب اصفهان بارش برف و باران روی می‌دهد.

مشهد سفید‌پوش می‌شود

از دوشنبه‌شب ۱۹ دی ۱۴۰۱، به‌تدریج بارش برف در‌ کلان‌شهر مشهد آغاز و تا صبح سه‌شنبه ضمن کاهش محسوس دما بر شدت آن افزوده خواهد شد. صبح سه‌شنبه ۲۰ دی، کلان‌شهر مشهد سفید‌پوش خواهد بود.

انتظار داریم بارش برف تا سه‌شنبه‌شب با شدت و ضعف در کلان‌شهر مشهد تداوم داشته باشد.همچنین با توجه به برودت شدید هوا و دمای زیر صفر، برف به‌راحتی نشست خواهد کرد و بر حجم آن افزوده خواهد شد. مقدار نشست برف بین ۵ تا ۱۰ سانتی‌متر پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از سه‌شنبه‌شب تا پایان جمعه، هوای بسیار سرد و استخوان‌سوز سیبری سبب یخ‌بندان شدید خواهد شد و ذره‌ای از برف باقی‌مانده روی زمین آب نخواهد شد.

ستاد بحران استان در آمادگی کامل

محسن نجات، مدیرکل بحران استانداری خراسان رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: هشدار بارش برف و هوای سرد صادر شده است و همه ستاد‌های بحران در ‌استان خراسان رضوی و شهرستان‌ها در آمادگی کامل به سر می‌برند.

وی با بیان اینکه همه تیم‌های ستاد بحران و امداد و نجات در آماده‌باش هستند، گفت: در روز‌های اخیر مرخصی همه اعضای ستاد بحران لغو شده است و در صورت ضرورت، جلسه ستاد بحران نیز در استانداری برگزار خواهد شد.

نجات خاطرنشان کرد: جلسات متعددی برگزار شده و قرارگاه عملیاتی جهادی حوزه بحران استانداری نیز در حال آماده‌باش است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
1
0
خواهشا دست ازاین پیش بینی ها الکی بردارید ازابتدای زمستان تاکنون چند بار آماد باشد دادین نمونه هفته قبل خواهشا توکار خدا دخالت نکنید هرچه تقدیر باشه اتفاق میفته فقط آمادگی داشته باشید نه اینکه پیش بینی کنید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->