ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پویش واکسیناسیون تکمیلی برای ایجاد ایمنی در جامعه اجرایی می‌شود

  • کد خبر: ۱۴۴۲۳۸
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۲
پویش واکسیناسیون تکمیلی برای ایجاد ایمنی در جامعه اجرایی می‌شود
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پویش واکسیناسیون تکمیلی برای ایجاد ایمنی در جامعه اجرایی می‌شود، گفت: این طرح در ۲۷ استان کشور انجام می‌شود.

شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ظهر امروز در نشست خبری‌ «پویش واکسیناسیون» تکمیلی اتباع خارجی که در ساختمان قریشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: بعضی افراد به‌صورت غیر‌رسمی از مرز‌های شرقی وارد کشور می‌شوند و شرایط بهداشتی که در مرز‌ها صورت می‌گیرد، برای این‌ها اتفاق نمی‌افتد. از کسانی که علائم بیماری‌های حاد تنفسی دارند، نمونه گرفته می‌شود و اگر مشکلی وجود داشته باشد، قبل از اینکه وارد جمهوری اسلامی بشوند، به کشورشان بازگردانده می‌شوند.

او ادامه داد: ما اطلاعاتی درباره وضعیت بیماری این دسته از اتباع افغانستانی نداریم. این طرح در ۲۷ استان کشور انجام می‌شود و خراسان رضوی یکی از مهم‌ترین این استان‌هاست. یکی دیگر از مشکلات ما این است که محل سکونت این افراد که وارد کشور می‌شوند، مشخص نیست و وضعیت سلامت آن‌ها که بر مبنای خود‌اظهاری است، ممکن است درست نباشد.

این مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد که ما در سامانه سینا حدود ۳۶۱ هزار نفر اتباع خارجی ثبت‌شده داریم که همه‌چیز این‌ها مشخص است و اطلاعات آن‌ها تکمیل است. اما از آن بخش از مهاجران که بعد از تحولات اخیر از افغانستان به ایران آمده‌اند، اطلاعات مشخصی نداریم.

حسینی با بیان اینکه افغانستان بومی بسیاری از بیماری‌ها مثل سرخک است که همه‌گیری وسیع آن نیز چندی پیش در این کشور شروع شد، گفت: به همین دلیل جمهوری اسلامی ایران کارزار واکسیناسیون سرخک و فلج اطفال را شروع کرد.

او افزود: حدود ده درصد از کودکانی که در ایران هستند، اتباع خارجی هستند. پوشش واکسیناسیون اتباع غیرایرانی کمتر از اتباع ایرانی است و دلیل آن بخشی از اتباع است که به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده‌اند و ما آدرس مشخصی از آنان نداریم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: هرکسی به مراکز بهداشتی ما مراجعه کند، ما بدون در‌نظر‌گرفتن نژاد و ملیت به او خدمات رایگان ارائه می‌دهیم. برای اینکه ما بتوانیم ایمنی داشته باشیم و موضوع انسان‌دوستانه را که جمهوری اسلامی ایران همیشه مدنظر داشته‌ است، اجرایی کنیم، موضوع واکسیناسیون کودکان کمتر از ۱۵ سال را به‌صورت واکسیناسیون تکمیلی شروع کردیم.

حسینی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون سرخک برای بچه‌های ۹ ماه تا ۱۵ سال و واکسیناسیون فلج اطفال برای کودکان تازه به دنیا آمده، تا ۱۵ سال اجباری است و واکسن کرونا به افراد بالای ۵ سال تزریق خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->