پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

جام فجر، ابتکاری خوب برای احیای ورزش کارگری

  • کد خبر: ۱۴۴۴۱۷
  • ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
جام فجر، ابتکاری خوب برای احیای ورزش کارگری
اولین دوره مسابقات فوتسال جام فجر یادواره سردار شهید قاسم سلیمانی با حضور ۱۶ تیم از کارخانه جات خودروسازی مشهد در سالن ورزشی اندیشه به میزبانی شرکت ورزشی ایرانیان خودرو خراسان در حال برگزاری است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل شرکت ورزشی ایرانیان خودرو خراسان درخصوص لزوم برگزاری مسابقات این‌چنینی گفت: برگزاری مسابقات قوتسال جام فجر ابتکاری خوب برای احیای ورزش کارگری است.
این مسابقات در حالی برگزار می‌شود که ایران خودرو خراسان و سایر شرکت‌های فعال در حوزه خودرو سازی استقبال خوبی از مسابقات داشتند و با شور وهیجان خاصی این رقابت‌ها در حال پیگیری است. حیدر خالقی مدیرعامل شرکت ورزشی ایرانیان خودرو خراسان در خصوص این رقابت‌ها اظهار کرد: هدف و اولویت اصلی این مسابقات که همزمان با افتتاح شرکت ورزشی ایرانیان خودرو خراسان برگزاری آن آغاز شد، احیا و تقویت ورزش کارگری است.
وی افزود: با تاکیدی که مهندس پروانه مدیرعامل تعاونی فنی و مهندسی ایران خودرو خراسان در خصوص توجه به ورزش کارگری برنامه ریزی در این حوزه دارند، قطعا در ادامه علاوه بر فوتسال در سایر رشته‌ها هم برنامه ریزی خواهیم کرد تا رقابت‌های پرشور و با هیجان را در بین کارخانه جات شاهد باشیم.
خالقی خاطرنشان کرد: شرکت ورزشی ایرانیان اگرچه با تازگی به افتتاح رسیده، اما برای آماده سازی آن تبیین و اولویت بندی اهداف سال‌ها زمان صرف شده و امروز به مرحله اجرا رسیدیم که امیدوارم با همکاری سایر مجموعه‌ها بتوانیم پس از ارائه خدمات به خانواده ایران خودرو خراسان به سایر بخش‌های ورزش همگانی، قهرمانی و حرفه‌ای در سطح استان ورود کنیم.
مدیرعامل شرکت ورزشی ایرانیان خودرو خراسان تاکید کرد: تقویت ورزش کارگری چند نتیجه خواهد داشت، ابتدا جذب و شروع به کار ورزشکاران در کارخانجات و در راستای آن رشد و تقویت تولید با جذب نیروی انسانی پرتلاش و در نهایت معرفی ورزش کاران به میادین مختلف و آشتی صنعت با ورزش حرفه‌ای در همین راستا ما باید تلاش کنیم تا این ارتباط و اتحاد به بهترین شکل انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->