ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصادف منجر به فوت در جاده‌های خراسان رضوی | برخورد ۲ کامیون با یک خودرو سواری (۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۴۴۵۳۵
  • ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵
تصادف منجر به فوت در جاده‌های خراسان رضوی | برخورد ۲ کامیون با یک خودرو سواری (۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۲)
فرمانده پلیس راه خراسان رضوی به تشریح آخرین وضعیت جاده‌های این استان در شرایط جوی کنونی پرداخت.

سرهنگ میش مست در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در پی بارش برف از عصر دیروز دوشنبه (۱۹ دی)، جاده‌های قوچان به چناران و چناران به مشهد، قوچان به سرولایت و خوشاب، مشهد به فریمان، محور کوهسرخ و آزادراه شهید شوشتری دچار برف و کولاک و یخبندان شد.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از بروز هرگونه حادثه تصادف، از ساعت ۶ عصر دیروز، تردد کامیون و تریلی در جاده‌های قوچان به درگز ممنوع شد و از ۶ بامداد امروز هم تردد در محور کلات به درگز ممنوع اعلام شد و فقط ماشین‌های سواری با رعایت نکات ایمنی و زنجیر چرخ می‌توانند تردد کنند.

فرمانده پلیس راه خراسان رضوی خاطرنشان کرد: جاده‌های مشهد به سرخس با محدودیت تردد و جاده مشهد به نیشابور در مسیر رفت و برگشت از صبح امروز مسدود اعلام شد و آخرین وضعیت آزادراه شهید شوشتری نیز یخبندان اعلام شده است.

میش مست با اشاره به تعطیلی مدارس تصریح کرد: بنا به مصوبه ستاد مدیریت بحران استان، تعطیلی‌های پیش رو در راستای کاهش بار ترافیک و جلوگیری از بروز حادثه بوده است؛ اما متأسفانه امروز شاهد افزایش تردد خودرو‌های شخصی در مسیر‌های خروجی مشهد بوده‌ایم.

رئیس پلیس راه خراسان رضوی در ارتباط با تصادفات جاده‌ای خبر داد: از عصر دیروز تاکنون فقط یک تصادف ثبت شده است که متأسفانه ساعت ۴:۳۰ بامداد امروز در محور سبزوار به نیشابور، ترمز ناگهانی یک دستگاه کامیون و برخورد شدید کامیون پشت سر در نهایت منجر به زیرگرفته‌شدن یک دستگاه پژو ۴۰۵ و فوت چهار مرد و یک زن سرنشین این خودرو در صحنه حادثه شد. از این ۵ سرنشین خودرو پژو ۴ نفر‌ اتباع افغانستانی غیر‌مجاز بودند‌.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->