شهر امیدیه در خوزستان، گرم‌ترین نقطه زمین شد (۹ مرداد ۱۴۰۴) فرماندار مشهد: چراغ‌های راهنمایی در چهارراه‌ها به باتری مجهز می‌شوند | رفع چالش گره‌های ترافیکی در زمان قطع برق رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: حال خوب مردم، دغدغه مدیریت شهری است | حاشیه شهر در اولویت شهرداری باشد شهردار مشهد مقدس از تکمیل پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب تا دو هفته دیگر خبر داد | مردم منتظر خبر‌های خوب از پروژه‌های بزرگ باشند منطقه ۳، سبزتر از همیشه | آیین بهره‌برداری از بوستان قدس و ۳۳ معبر آسفالت‌شده در منطقه ۳ برگزار شد برق‌گرفتگی هر سال جان ۵۰ نفر را در خراسان رضوی می‌گیرد هوای کلان‌شهر مشهد «ناسالم» شد | هشدار به گروه‌های حساس (پنجشنبه، ۹ مرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۵۰ درصدی خط انتقال آب تصفیه خانه اولنگ به منطقه ۷ مشهد خدمات کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد در حوزه‌های خدمات شهری، حمل و نقل عمومی و فرهنگی ارائه می‌شود کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد عازم نجف اشرف شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) +فیلم حاجی‌بگلو: در سفر کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد به عتبات عالیات، بر عدالت‌محوری تأکید داشته‌ایم اربعین ۱۴۰۴، خادمان رضوی در مسیر شهر علوی تدوین آمارنامه ۱۴۰۳ مشهد با تاکید بر داده‌محوری و هماهنگی بین‌دستگاهی افتتاح پروژه بوستان قدس و آسفالت ۳۳ معبر منطقه سه شهرداری مشهد شهرداری مشهد در آستانه اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی (۸ مرداد ۱۴۰۴) نام‌گذاری خیابان منتهی به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نام شهید دکتر طهرانچی | تصویب دومین بسته تسهیل و تسریع اجرای پروژه‌های شهری +فیلم شناسایی بزرگترین انشعاب غیر مجاز آب در خراسان رضوی تلاش بی‌وقفه برای حفظ طراوت مشهد در گرمای تابستان و بحران آب سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: به مسئله بحران‌های مالی در شهرداری مشهد باید توجه کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از مشهد طوفان حمایتی بین‌المللی برای غزه راه بیفتد | در عصر حقوق بشر، صهیونیست‌ها جنایت قرون‌وسطایی انجام می‌دهند
سرخط خبرها

تردد در سطح شهر مشهد بسیار حساس شده است

  • کد خبر: ۱۴۴۷۰۹
  • ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۲
تردد در سطح شهر مشهد بسیار حساس شده است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: تردد در سطح شهر مشهد بسیار حساس شده و لغزندگی معابر و شرایط ترافیکی سخت شده است.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

نجات در گفتگو با شهرآرانیوز درباره آخرین وضعیت استان خراسان رضوی در پی بارش برف و باران و سرمای شدید زمستانی اظهار داشت: همانطور که پیش از این اعلام شد باتوجه به سامانه‌های فعال بارشی در استان شاهد بارندگی شدید هستیم. هم‌اکنون‌ در شهرستانهای درگز، قوچان، محدوده امام قلی، مشهد، چناران، فاروج، تربت جام، فریمان و سرخس و باخرز شاهد بارش برف هستیم.

وی گفت: اعم خدماتی که تا این لحظه توسط ستاد بحران استان خراسان رضوی صورت گرفته شامل ۸۵۵ تن شن و‌نمک پاشی توسط اداره راهداری و حمل و نقل، برف روبی توسط ۸۴ دستگاه خودروی عملیاتی، ۱۶۰۰ تن نمک‌پاشی توسط شهرداری مشهد در سطح شهر و غیره بوده است.

به گفته نجات، پلیس راه استان نیز فعالانه در محورها و مسیرهای استان در حال تلاش است و همچنین منع تردد تریلی و خودروهای سنگین اعمال شده است. همچنین اگر ترددی در مسیرهای استان خراسان رضوی صورت میگیرد با زنجیر چرخ باشد.

وی افزود: تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر نیز در حال تلاش هستند و امداد رسانی به خودروهای گرفتار در محور شهرستان نیشابور صورت گرفته است. همچنین بسته‌های اضطراری بین مردم توزیع شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شرایط اسکان اضطراری نیز توسط هلال احمر استان فراهم است و انبارها نیز شرایط خوبی دارد.

وی گفت: خواهش و تمنایی که از مردم داریم این است که از تردد در محورهای استان خودداری شود. مسیرهای تردد بشدت شرایط خاصی دارد و ترافیک سنگینی در محورهای استان و سطح شهر وجود دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: محور تایباد-باخرز و بالعکس به علت بارش برف و کولاک شدید مسدود است. کنارگذر شمالی جاده قدیم مشهد به باغچه هم مسدود است. همچنین مسیر مشهد به فریمان نیز مسدود شده است.

نجات خاطر نشان کرد: دقایقی قبل محور کلات-درگز و بالعکس انسداد آن برطرف و مسیر باز شده است.

وی همچنین از برگزاری کمپین هر خانه یک اتاق گرم در جهت صرفه‌جویی در مصرف گاز خبرداد و گفت: در زمینه مصرف برق مردم رعایت و صرفه‌جویی داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: تردد در سطح شهر مشهد بسیاز حساس شده و لغزندگی معابر و شرایط ترافیکی سخت شده است.

وی افزود: مدارس و ادارت تعطیل شده است و توصیه میکنیم تعطیلی رعایت شود. بدلیل اینکه کاهش دمای جدی داریم از پوشش منافذ در منازل استفاده کنند تا در مصرف انرژی صرفه‌جویی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->