پخش زنده بازی رفت بارسلونا و بنفیکا (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین نقش حیاتی علیپور در خط حمله پرسپولیس | جست‌و‌جو برای عنوان آقای گلی تماس با کرمانشاهی برای بازگشت به پرسپولیس بادامکی: تا آخر قراردادم در پرسپولیس می‌مانم عضو جدید هیئت‌مدیره پرسپولیس کیست؟ کارتال حرفش را به کرسی نشاند تهدید جدی در پرسپولیس: اشتباه کنید تعویض می‌شوید تاریخ و ساعت بازی چادرملو و پرسپولیس | پیشروی به صدر تاریخ و ساعت بازی رفت بارسلونا و بنفیکا در لیگ قهرمانان | طوفان لیسبون تکرار می‌شود؟ درخشش حسینی برای تصاحب جایگاه بیرانوند کافی نیست پرسپولیس در انتظار لیست کارتال! حضور درویش در تمرین پرسپولیس تغییر در برنامه تورنمنت فوتسال برزیل مشکل ممنوع‌الخروجی‌ بوژوویچ حل شد تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و رئال سوسیداد | آخرین فرصت شیاطین سرخ تاریخ و ساعت بازی سپاهان و استقلال خوزستان | عملیات صعود به صدر نحوه خرید بلیت بازی چادرملو و پرسپولیس در لیگ برتر + لینک و قیمت پنجره سپاهان بسته شد
سرخط خبرها

برخی سالن‌های ورزشی مشهد برای اسکان مجهز شدند | جشنواره ورزشی بانوان ادامه خواهد یافت

  • کد خبر: ۱۴۴۹۹۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
برخی سالن‌های ورزشی مشهد برای اسکان مجهز شدند | جشنواره ورزشی بانوان ادامه خواهد یافت
معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد گفت: تمام مجموعه‌ها و سالن‌های ورزشی شهرداری مشهد تا روز شنبه تعطیل می‌باشند.

سید حسین غیاثی درگفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: با توجه به بارش برف و افت شدید دما و به منظور کمک به کاهش بار مصرفی انرژی کلیه اماکن ورزشی اعم از مجموعه‌ها و سالن‌های ورزشی شهرداری مشهد فعلا تا روز شنبه تعطیل خواهند بود و از سرگیری فعالیت آن‌ها نیز منوط به تصمیم گیری کلان می‌باشد.

وی در ادامه با اشاره به تجهیز برخی از سالن‌های ورزشی در سطح شهر به محل اقامتی افزود: از چند شب گذشته سالن وحدت واقع در بلوار وحدت و سالن شهید ناصری در بلوار خواجه ربیع مشهد را مفروش کردیم تا برای اسکان کارتن خواب‌ها استفاده شود. به طور متوسط ظرفیت اسکان این دو سالن در مجموع نزدیک به ۷۰۰ نفر است. همچنین با هماهنگی‌های صورت گرفته و به منظور استفاده در شرایط اضطراری، سالن شهدای تاکسیرانی را هم تجهیز و آماده خدمت رسانی کرده ایم.

غیاثی کفت: معاونت سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد این آمادگی را دارد که در صورت نیاز، سالن‌های بیشتری را آماده کند.

وی درباره برگزاری مسابقات ورزشی نیز گفت: به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت هفته زن چندین جشنواره و مسابقه ورزشی ویژه بانوان را برنامه ریزی کرده بودیم که برخی از آن‌ها از روز‌های گذشته آغاز شده بود، اما با توجه به برودت هوا و تعطیلی سالن این مسابقات و جشنواره‌های ورزشی را پس از چند روز تاخیر دوباره به جریان خواهیم انداخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->