امانوئل مکرون: ما خواهان آتش‌بس هستیم رهگیری پدافند مشهد علیه اهداف متخاصم (بامداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران باید «توافقی» را که من به آنها گفتم امضا می‌کرد رسانه اسرائیلی: صهیونیست‌‌نشین‌ها در حال فرار به سمت قبرس هستند امیرخان متقی: مردم و حکومت افغانستان در کنار مردم و دولت ایران هستند افزایش فعالیت گشت‌های ایست و بازرسی بسیج در مشهد تلاش هلند برای ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا مقامات آمریکایی: قصد دخالت در جنگ علیه ایران را نداریم حملات ایران فعالیت یک پالایشگاه اسرائیل را متوقف کرد واکنش سازمان ملل به حمله اسرائیل به صدا و سیمای ایران توقف عرضه بنزین به مدت ۲۴ ساعت در اراضی اشغالی اسرائیل موج نهم عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد| موشک‌ها روانه فلسطین اشغالی شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بلژیک خواستار تحریم‌های بیشتر علیه اسرائیل شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است سرهنگ ایمان تاجیک سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ شد سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به ایران را به‌شدت محکوم کرد هشدار آمریکا به اتباع خود در پی افزایش تنش‌های بین ایران و اسرائیل ایران: حملات عمدی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران مستلزم اقدام فوری شورای امنیت است حزب الله شدیداً حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما را محکوم کرد شهادت ۳ امدادگر هلال احمر در انفجار ساختمان صداوسیما ریزش سهام شرکت جنگنده سازی آمریکایی بعد از سرنگونی چهارمین جنگنده F-35 +جزئیات انهدام یک جنگنده F ۳۵ دیگر در تبریز موشک‌های ایران خلیج حیفا را به لرزه درآورد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره حمله اسرائیل به صداوسیما پیش‌نویس بیانیه ادعایی گروه ۷: اسرائیل حق دفاع از خود را دارد وزیر امنیت رژیم صهیونیستی: رسانه‌ها پخش زنده موشک باران ایران را متوقف کنند سردار شکارچی: صلابتی که از خانم امامی دیدیم گوشه ای از افتخارات ملت ایران است
سرخط خبرها

نماینده مجلس: قیمت خودرو با قدرت خرید مردم تناسبی ندارد| روستا‌نشینان چگونه می‌توانند از بورس خودرو خریداری کنند؟

  • کد خبر: ۱۴۴۹۹۲
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
نماینده مجلس: قیمت خودرو با قدرت خرید مردم تناسبی ندارد| روستا‌نشینان چگونه می‌توانند از بورس خودرو خریداری کنند؟
نماینده مردم بجنورد در مجلس با بیان اینکه در سایر کشور‌ها میانگین درآمد افراد با قیمت خودرو نسبت مناسبی دارد که این نسبت در ایران از بین رفته است، گفت: مردمی که در روستا و مناطق دوردست زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند خودرو از بورس خریداری کنند؟

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وحیدی درباره وضعیت بازار خودرو، گفت: موضوع خودرو در کشور چند بُعد دارد؛ بُعد نخست در این حوزه انحصار است درواقع انحصار بازار خودرو باید از بین رود که یکی از راهکار‌های تحقق این مهم واردات است البته باید به این نکته نیز توجه کرد که منظور از واردات این نیست که دولت مجوز واردات را دوباره به خودروسازان واگذار کند هرچند ممکن است دلیل دولت در واگذاری مجوز واردات خودرو به خودروسازان، ارائه خدمات پس از فروش باشد، اما می‌توان با استفاده از نمایندگی‌های خدمات پس از فروش که پیش از این در کشور توسط برخی کشور‌های خارجی ایجاد شده بود، استفاده کرد.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی افزود: زمانیکه واردات خودرو در اختیار خودروسازان باشد، این شرکت‌ها پس از کاهش قیمت خودرو‌های داخلی، میزان واردات را کاهش می‌دهند تا بهای این کالا دوباره افزایش یابد، بنابراین با این شرایط واردات خودرو فرآیندی کنترلی نخواهد بود.

وی توجه به موضوع زنجیره تولید قطعات را از دیگر الزامات دانست و اضافه کرد: زنجیره قطعه‌سازی از تولید خودرو جدا شود، در هیچ کجای دنیا خودروساز، قطعه ساز نیست، اما در سال‌های گذشته خودروسازان کشور ما به دلیل بدهی به قطعه‌سازان سهام خودشان را به آن‌ها واگذار کردند در نتیجه کیفیت قطعه کاهش، اما قیمت آن افزایش یافته است، که تصادفات جاده‌ای و میزان مراجعه خودرو‌ها به نمایندگی‌ها موید این نکته است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: اگر خودروی تولید شده فعلی را با خودروی تولیدی مشابه در ۵ سال قبل مقایسه کنیم، متوجه می‌شویم که کیفیت کاهش یافته است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس به موضوع قیمت خودرو نیز اشاره کرد و ادامه داد: در جریان عرضه خودرو‌هایی مانند فیدلیتی و دیگنیتی در بورس عده محدودی این خودرو‌ها را از بورس خریداری کردند، اما پس از گذشت چند روز بر قیمت خودرو‌های خریداری شده حدود ۴۰۰ میلیون تومان افزوده و فروختند در واقع در این فرآیند نیز انحصار برای افرادی ایجاد شد که پول داشتند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم درباره اجاره کارت ملی برای خرید خودرو در بورس کالا، گفت: در حال حاضر دلالان کارت ملی افراد را برای خرید خودرو در بورس اجاره می‌کنند و پس از خرید خودرو از بورس آن را در بازار به فروش می‌رسانند.

وی گفت: مردمی که در روستا و مناطق دور دست زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند خودرو از بورس خریداری کنند؟ ما نگران این موضوع هستیم که عرضه خودرو در بورس محرومیت نسبی بیشتری برای افرادی که در مناطق محروم هستند، ایجاد کند.

وحیدی همچنین درباره نسبت قیمت خودرو به درآمد جامعه، تصریح کرد: میانگین درآمد افراد در کشور‌ها با قدرت و توان خرید خودرو نسبتی دارد که این نسبت در ایران از بین رفته است به طور مثال پیش از این یک معلم با حقوق یک سال خود می‌توانست خودرو خریدار کند که باید پرسید در حال حاضر یک معلم باید چند سال حقوق خود را پس انداز کند تا بتواند خودرو خریداری کند؟ 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->