اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق فروشگاه موادغذایی در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای
سرخط خبرها

پلاک خودرو را مخدوش نکنید | ۶ ماه تا یک‌سال حبس در انتظار متخلفان

  • کد خبر: ۱۴۵۱۵۱
  • ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
پلاک خودرو را مخدوش نکنید | ۶ ماه تا یک‌سال حبس در انتظار متخلفان
رییس پلیس راهور کشور گفت: برابر ماده ۷۳۰ قانون تردد خودروهای پلاک مخدوشی، یا فاقد پلاک و یا مالکانی که به عمد نسبت به دستکاری پلاک ها اقدام می‌کنند ۶ ماه تا یک سال زندانی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس پلیس راهور کشور مجازات تردد خودروهای فاقد پلاک یا پلاک مخدوشی را تشریح کرد و گفت: برابر ماده ۷۳۰ قانون تردد خودروهای پلاک مخدوشی، یا فاقد پلاک و یا مالکانی که به عمد نسبت به دستکاری پلاک ها اقدام می‌کنند ۶ ماه تا یک سال زندانی دارد.

تردد خودروهای فاقد پلاک و یا پلاک مخدوشی برای فرار از جریمه پلیس در معابر بزرگراهی و همچنین در محدوده طرح و ترافیک تهران افزایش یافته و یکی از منابع آگاه در این باره به خبرنگار ایرنا می گوید که تنها در شهر تهران بیش از ۹۰ هزار خودرو پلاک مخدوشی و یا فاقد پلاک از دوربین های کنترل طرح ترافیک عبور می کنند که این عدد و رقم می تواند یک هشدار باشد.

به تازگی در مسیرهای بزرگراهی نیز برای اعمال قانون نشدن در زمینه سرعت بسیاری از مالکان نسبت به مخدوش و یا دست کاری پلاک های خود اقدام می کنند و برای اینکه جریمه نشوند یک عددی از پلاک را به عمد دستکاری می کنند.

یکی از این شهروندان  در این گزارش می گوید: چند روز پیش پیامک جریمه ارسال شد که در این پیامک اعلام شد که در ساعت فلان در بزرگراه تهران- قزوین بدلیل سرعت غیرمجاز جریمه شدم که پس از اعلام شکایت و پیگیری های فراوان مشخص شد که فردی خاطی به عمد نسبت به دستکاری پلاک اقدام کرده و جریمه به حساب من اعمال شده است.

مجازات این گونه افراد چیست؟

رییس پلیس راهور فراجا در این باره به خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برابر ماده ۷۳۰ قانون تردد خودروهای پلاک مخدوشی، یا فاقد پلاک و یا مالکانی که به عمد نسبت به دستکاری پلاک ها اقدام می کنند ۶ ماه تا یک سال زندانی دارد، گفت: این ماده قانونی و قابل اجرا است و به مالکان این گونه خودروها توصیه می کنم که این کار را انجام ندهند چرا که زندانی برای این افراد محرض و قابل اجرا و غیرقابل بخشش است.

سید کمال هادیانفر افزود: اگر فردی به ناحق در این زمینه جریمه شود می تواند پس از اعلام شکایت و در صورت محرض شدن از طریق دوربین و سایر مدارک برای بررسی های لازم به کارشناس مربوطه ارجاع داده می شود. ضمن اینکه فرد خاطی نیز باید تمامی هزینه جریمه را پرداخت کند و مجازات قانونی نیز برای وی در نظر گرفته شود.

رییس پلیس راهور فراجا ادامه داد: رانندگان متخلفی که بدون پلاک و یا پلاک مخدوش در سطح معابر شهری و جاده ای تردد می کنند پلیس به طور جدی و بدون اغماض با این‌گونه متخلفان برخورد خواهد کرد.

سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: پوشاندن و یا تغییر در ارقام پلاک انتظامی نه تنها تخلف بلکه جرم بوده و رانندگانی که با وسیله نقلیه بدون پلاک، پلاک مخدوش و ناخوانا رانندگی می‌کنند به علت اقدام مجرمانه برابر مقررات با اعمال قانون، خودروی آنها به پارکینگ هدایت و شخص راننده خاطی نیز به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->