فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور
سرخط خبرها

دختر ۱۲ ساله نحوه دلخراش فوت مادرش را شرح داد

  • کد خبر: ۱۴۵۷۳۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۳
دختر ۱۲ ساله نحوه دلخراش فوت مادرش را شرح داد
راز مرد میانسال که متهم است بعد از درگیری با همسرش او را به آتش کشیده و کشته است، با اظهارات دختر ۱۲ساله‌اش فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۱۶و۳۰دقیقه شنبه بیست و چهارم دی امسال، یکی از ماموران کلانتری انقلاب در تماس با محمد وهابی، بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران از مرگ مشکوک زنی ۴۵ساله در یکی از بیمارستان‌های پایتخت خبر داد.

تیم جنایی با حضور در بیمارستان و تحقیقات اولیه متوجه شدند زن میانسال و شوهرش هردو در آتش سوزی خانه‌شان دچار سوختگی شده‌اند. مرد میانسال که دستانش دچار سوختگی شده بود بعد از دو روز مرخص شد، اما همسرش به‌دلیل شدت سوختگی و عوارض ناشی از آن بعد از ۱۰روز تسلیم مرگ شد. همسر این زن طی تحقیقات اولیه در بیمارستان گفته بود نشت گاز باعث آتش‌سوزی خانه شده و این بلا سرشان آمده و خواسته همسرش را نجات دهد که دستان خودش هم سوخته است.

بررسی‌ها نشان داد شوهر این زن بعد از مرخص شدن از بیمارستان به خانه نرفته، تلفنش خاموش شده و کسی از او خبری ندارد. ماموران برای ادامه تحقیقات به خانه محل آتش سوزی رفتند و آنجا را بررسی کردند که مشخص شد، بخشی از خانه و وسایل آنجا در آتش سوخته و گالن بنزین سوخته در گوشه اتاق بود که احتمال عمدی بودن آتش‌سوزی را قوت بخشید.

تحقیقات محلی هم مشخص کرد، این زوج درگیری و اختلاف داشته‌اند و صدای مشاجره‌شان را همسایه‌ها بار‌ها شنیده‌اند. روز حادثه هم صدای دعوای‌شان را شنیدندکه بعد از ساعاتی متوجه آتش شدند.

ماموران برای رازگشایی از این پرونده به تحقیق از دختر ۱۲ساله این زوج پرداختند که او گفت: پدر و مادرم با هم درگیری و دعوا داشتند. آن روز هم دوباره دعوا کردند. پدرم عصبانی شد و رفت. چند ساعت بعد برگشت و ظرف بنزین دستش بود. دوباره دعوا کردند و پدرم بنزین را روی وسایل و مادرم ریخت. بعد کبریت زد و در یک چشم برهم زدن همه جا آتش گرفت. از ترس پدرم در این چند روز این موضوع را پنهان کردم. به این ترتیب پدرخانواده به اتهام قتل عمد تحت تعقیب قرار گرفت تا این‌که شامگاه شنبه در خانه یکی از دوستانش در تهران بازداشت شد.

متهم دیروز در جریان تحقیقات قضایی منکر قتل همسرش شد و گفت: ما برسر مسائل مختلف اختلاف داشتیم و دعوای‌مان می‌شد. آن روز هم دوباره دعوا کردیم. عصبانی شدم و بیرون رفتم و بنزین آوردم که او را بترسانم تا دعوا نکند، اما همسرم بنزین را روی خودش ریخت و خودسوزی کرد.

تحقیقات از متهم پرونده به اتهام مباشرت در قتل عمدی همسرش ادامه دارد.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->