عارف دستور برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی را صادر کرد «فؤاد حسین»وزیر امور خارجه عراق به تهران می‌آید اتهامات تازه انگلیس علیه ایران امیر سرتیپ امان‌اللهی: گلایه‌های مردم درباره فروشگاه‌های اتکا پیگیری می‌شود اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد مهاجرانی: بالا رفتن قیمت دلار دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین پزشکان بدون مرز: اسرائیل جنگ پاکسازی نژادی علیه غزه به راه انداخته است اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا معاون وزیر خارجه از سفر گروسی در روز چهارشنبه به ایران خبر داد سخنگوی وزارت خارجه روسیه جزئیات سفر عراقچی به مسکو را تشریح کرد جزئیات جدید از شرایط غیرانسانی اردوگاه‌های ایتالیایی پناهندگان در آلبانی روزنامه پاکستانی: نگاه همه کشورهای جهان به مذاکره ایران و آمریکا است لیبی تعطیلی مدارس سازمان ملل در قدس را محکوم کرد گروسی این هفته به تهران می‌آید وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد: چینی‌ها می‌خواهند کانال پاناما را تصرف کنند صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است محسنی اژه‌ای: طرفدار شدید دادگاه‌های علنی هستم اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) حضرموت یمن محور تشدید درگیری‌ها بین عربستان و امارات جان کری: ترامپ فرصت دستیابی به توافق با ایران را دارد مصدومیت یک صهیونیست | عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی اواخر هفته به مسکو سفر می‌کند | تحریم‌ها اروپا غیرقانونی و غیرسازنده است جزئیات مراسم رژه روز ارتش (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد + فیلم روسیه: انتظار داریم نتایجی ملموس از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا به دست آید نگرانی فرانسه از مذاکرات ایران و آمریکا | باید با منافع ما منطبق باشد
سرخط خبرها

میرکاظمی: پیش‌بینی ۲۰۰ هزار میلیارد تومان منابع برای اشتغال و ازدواج در بودجه ۱۴۰۲| حجم پروژه‌های روی زمین مانده بسیار بالاست

  • کد خبر: ۱۴۵۹۴۱
  • ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۶
میرکاظمی: پیش‌بینی ۲۰۰ هزار میلیارد تومان منابع برای اشتغال و ازدواج در بودجه ۱۴۰۲| حجم پروژه‌های روی زمین مانده بسیار بالاست
رئیس سازمان برنامه و بودجه پس از نشست نوبت صبح امروز کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ گفت: ۲۰۰ هزار میلیارد تومان منابع برای اشتغال و ازدواج در لایحه بودجه سال آتی پیش بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود میرکاظمی پس از پایان نشست نوبت صبح کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ در پاسخ به سوالی درباره شفافیت تسهیلات کلان از بودجه سال آتی گفت: ما سال گذشته حکمی به این ترتیب گذاشته بودیم که اجازه دهند تا شورای پول و اعتبار تسهیلات تکمیلی را به‌گونه‌ای تنظیم کند که هم نیاز‌های دولت رفع شود و هم تحمیل ملایطاقی به بانک‌ها نشود تا افزایش برداشتی را در پی داشته باشد.

وی تاکید کرد: امسال هم درخواست ما مجددا این است که اجازه دهیم این تکالیف در دولت مشخص شود، به گونه‌ای که ناترازی در بانک‌ها اتفاق نیافتد و ما چیزی را تصویب نکنیم که بانک‌ها امکان انجام آن را نداشته باشند که منجر به اضافه برداشت شود و نهایتا به افزایش پایه پولی و نقدینگی و به تبع آن تورم بیانجامد؛ لذا امسال هم ما همین را به عنوان حکمی در بودجه گنجانده ایم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا منابع وام ازدواج و فرزندآوری در بودجه سال ۱۴۰۲ کاهش پیدا کرده است؟، بیان کرد: خیر. درباره تسهیلات قرض الحسنه در بودجه سال آتی ۲۰۰ هزار میلیارد تومان منابع برای اشتغال و ازدواج پیش بینی شده که اگر مجلس با این موضوع موافقت کند، پیرو نحوه اجرا و آیین نامه ها، سهم هر کدام از این بخش‌ها مشخص و ابلاغ خواهد شد.

میرکاظمی در ادامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه براساس قوانین همه قرارداد‌های بزرگ و متوسط باید در پایگاه اطلاعات قرارداد‌ها ثبت شوند، چرا این اتفاق تاکنون رخ نداده است، گفت: این قرارداد‌ها  درباره طرح‌های نیمه کاره است لذا سامانه‌های مختلفی در این بخش در سازمان ارتقا داده شده و همه این اطلاعات درحال وارد شدن است البته هم اکنون هم برخی از این اطلاعات قابل برداشت است تا کسانی که علاقمند به سرمایه‌گذاری هستند آن‌ها را ببینند.

وی با بیان اینکه میزان حجم پروژه‌های روی زمین مانده بسیار بالاست، گفت: قطعاً بایستی به سمتی حرکت کنیم تا مردم در این بخش مشارکت کنند چراکه حتماً منابع دولتی پاسخگوی این حجم از پروژه‌ها و طرح‌های روی زمین نمانده نیست و ما تمام تلاشمان را برای شفاف‌سازی و مشارکت مردم خواهیم کرد چرا که چاره‌ای جز این وجود ندارد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->