وزنه‌برداری ایران قهرمان مسابقات جهانی ۲۰۲۵ نروژ شد علی داوودی به مدال برنز یک‌ضرب جهان رسید + فیلم (۱۹ مهر ۱۴۰۴) تیم ملی واترپلو ایران به سکوی نایب قهرمانی آسیا رسید تاریخ‌سازی سون در تیم ملی کره جنوبی تکرار کابوس صعود به جام جهانی برای آتزوری | ایتالیا به معجزه نیاز دارد پخش زنده بازی پرتغال و ایرلند (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین MSN در میامی! استقلال ۳ کشتی‌گیر روس را جذب کرد کاتالان‌ها ناامید شدند | مصدومیت امباپه جدی نیست خبر بد برای رئال مادرید | ام‌باپه مصدوم شد ستاره بارسلونا قطعاً به ال‌کلاسیکو نمی‌رسد تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند چرا رضاییان و حسین‌زاده تعویض شدند؟ | دکترین اشتباه روی نیمکت تیم ملی ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال
سرخط خبرها

مذاکرات چراغ خاموش استقلال با کریمی

  • کد خبر: ۱۴۶۱۱۸
  • ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۷
مذاکرات چراغ خاموش استقلال با کریمی
باشگاه استقلال درحال مذاکره با علی کریمی است و قصد دارد این بازیکن را به خدمت بگیرد. این مذاکرات چراغ خاموش پیش می‌رود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی کریمی، هافبک تیم کایسری اسپور، چند روز قبل و با اوج‌گیری شایعه بازگشتش به استقلال اعلام کرد هیچ مذاکره‌ای با باشگاه استقلال نداشته است، اما همچنان خبر مذاکرات باشگاه استقلال با این بازیکن نقل محافل استقلالی‌ها‌ست.

برخی معتقدند ‌کریمی برای اینکه موضوع بازگشتش به استقلال با انتشار خبر‌های مربوط به آن لو نرود، این استراتژی را در پیش گرفته است و قصد دارد تا حصول نتیجه نهایی چراغ خاموش حرکت کند.

برخی هم از داخل باشگاه استقلال خبر داده‌اند که مدیرعامل این باشگاه از طریق یکی از معاونان سابق با کریمی درحال مذاکره است و قصد دارد هرطور شده این بازیکن را به خدمت بگیرد.

ظاهرا ماجرای مذاکرات باشگاه استقلال و شخص مدیرعامل این باشگاه با کریمی صحت دارد و این‌طور نیست که اساسا هیچ گفتمانی میان دو طرف انجام نشده باشد.

معمولا در نقل‌وانتقالات دو طرف سعی می‌کنند موضوع را مسکوت نگه دارند تا نتیجه نهایی حاصل شود. البته باید این نکته بسیار مهم را نیز درنظر داشت که بازگشت علی کریمی به استقلال منوط به بازشدن پنجره نقل‌وانتقالات این باشگاه است که تا‌کنون مدیران استقلال موفق به بازگشایی پنجره نقل‌وانتقالات نشده‌اند و کشمکش درباره این ماجرا ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->