«کاماندان»؛ کتاب تازه مصطفی جمشیدی درباره جنگ منتشر شد کوه‌مرگی در آیینه نقد؛ روایتی از تولد یک داستان جنگ فصل هشتم «پایتخت» با سوژه‌های جذاب کلید می‌خورد افزایش سه‌برابری فروش کتاب در جنگ ۱۲ روزه بررسی روز‌های پرحادثه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در شبکه یک نسخه دیجیتال لایو اکشن «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» به‌زودی منتشر می‌شود فیلم سینمایی «کوکتل مولوتف» به اکران آنلاین رسید انجمن سینمای جوانان دوره‌های مشاغل سینمایی برگزار می‌کند ساترا به طرح دو فیلمنامه جدید مجوز داد جزئیاتی جدید از مراحل ساخت سریال شهید طهرانی مقدم ستاد امر به معروف از رضا رشیدپور شکایت کرد + عکس تاریخ دقیق اکران فیلم «زن و بچه» روستایی مشخص شد مردم تمام بلیت‌های پیش‌فروش فیلم «اودیسه» (The Odyssey) نولان را خریده‌اند! سریال «سووشون» رفع توقیف شد کارگردان «خدای جنگ»: مسئله اصلی فیلم، تقابل تفکرهاست آیا بازگشت مهران مدیری به تلویزیون موفقیت‌آمیز خواهد بود؟ دبیر هشتمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران منصوب شد امیر نجفی، برگزیده طراحی جلد جشنواره بین‌المللی کتاب مسکو شد
سرخط خبرها

استقبال از قسمت اول سریال «آخرین بازمانده»

  • کد خبر: ۱۴۶۲۵۴
  • ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۳
استقبال از قسمت اول سریال «آخرین بازمانده»
قسمت نخست سریال «آخرین بازمانده» در دو روز نخست توزیع از سوی شبکه HBO، بیش از ۱۰ میلیون مخاطب جذب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صفحه مجازی شبکه HBO Max در توئیتر اعلام کرد، قسمت اول از فصل نخست سریال «آخرین بازمانده» (The Last of Us) در روز نخست عرضه ۴.۷ میلیون مخاطب داشته که این رقم برای یک سریال جدید بسیار زیاد است و شمار مخاطبان این سریال در دو روز نخست عرضه به ۱۰ میلیون نفر رسیده است.

از سال ۲۰۱۰ تا به امروز تنها سریال «خاندان اژدها» که دنباله سریال معروف «بازی تاج و تخت» بود با ۹.۹۸ میلیون مخاطب، رکورد بهترین در رازه با میزان تماشاگران در نخستین روز رونمایی به ثبت رسانده است.

شبکه HBO همچنین اعلام کرد این تنها حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد از کل مخاطبان یک قسمت را تشکیل می دهد، بنابراین مخاطبان سریال «The Last of Us» احتمالا در روزهای آینده به طور قابل توجهی افزایش می یابد.

«آخرین بازمانده»  که توسط «کریک مازن» (نویسنده و سازنده سریال چرنوبیل) و «نیل دراکمن» با اقتباس از یک بازی ویدئویی ساخته شده است این بازی مورد تحسین منتقدان و وبگاه‌های نقد بازی قرار گرفت و به قدری موفق بود که HBOشبکه  تصمیم گرفت یک سریال تلویزیونیبر اساس آن بسازد.

قسمت اول این سریال، دوشنبه ـ ۱۶ ژانویه ماه ـ منتشر شده و اتفاقات مربوط به ۲۰ سال پس از همه‌گیری یک بیماری قارچی را به تصویر می‌کشد. این بیماری روی مغز انسان‌ها تاثیر گذاشته و آن‌ها را به جنون می‌کشد. انسان‌های مبتلا شده به این بیماری رفته رفته بینایی خود را از دست می‌دهند و مجبورند برای پیدا کردن افراد دیگر از قوه درک پژواک خود بهره بگیرند.

«آخرین بازمانده» بیست سال پس از نابودی تمدن مدرن رخ می‌دهد. جول با بازی «پدرو پاسکال» بازمانده این نابودی قصد دارد دختری به نام الی با بازی «بلا رمزی» را برای اهداف درمانی نزد چند دکتر ببرد که در این مسیر با چالش‌های زیادی روبه‌رو می‌شوند؛ از مواجهه با گروه‌های افراد مبتلا به بیماری گرفته تا روبه‌رو شدن با آدم‌خوارها و حتی مواجه شدن با زرافه‌ای که از باغ وحش فرار کرده است.

این سریال که گفته می‌شود بزرگترین تولید تلویزیونی در تاریخ کانادا است، از ژوئیه ۲۰۲۱ تا ژوئن ۲۰۲۲ در آلبرتا فیلمبرداری شد و اولین سریال HBO بر اساس یک بازی ویدیویی است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->