آیت‌الله علم‌الهدی: نقش «خواهران طلبه» نیازمند باز تعریف جدی است | ضرورت تشکیل کمیسیون مستقل و رسمی برای خواهران طلبه نارضایتی اساتید را برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان برطرف کنیم | ارقام حقوق استادان دانشگاه زیبنده کشور نیست برگزاری جلسه مقدماتی هیئت حماس با مقام‌های اطلاعاتی مصر شهادت ۳۵ تن از کارکنان نیروی پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه ینارت کریستین جین پیرلو مونترلس، تبعه کشور آلمان از اتهام جاسوسی تبرئه شد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی قابل حل است امیر سرلشکر حاتمی: باید از تجربیات جنگ ۱۲ روزه استفاده کنیم سفیر ایران در پاکستان همکاری دفاعی تهران-اسلام‌آباد را در سطحی بی‌سابقه‌ توصیف کرد دستور رئیس قوه‌قضائیه به مقامات قضایی ذی‌صلاح برای کنترل بازار و مقابله قاطعانه با گران‌فروشی و احتکار کالا نخست‌وزیر فرانسه ۱۴ ساعت پس از معرفی کابینه استعفا کرد جوکار: فرایند برگزاری انتخابات شورا‌ها تمام‌الکترونیکی است هیئت‌منصفه دادگاه مطبوعات، باز هم کواکبیان را مجرم شناخت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آنگلا مرکل، لهستان و کشور‌های بالتیک را مسئول جنگ اوکراین دانست سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به شهرآرانیوز: مداخلات خارجی یکی از نگرانی‌های مشترک همسایه‌های افغانستان است + فیلم امنیت مرز، زیربنای ثبات ملی بقایی: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه برای مذاکره التماس نمی‌کند | فعلاً برنامه‌ای برای مذاکره با سه کشور اروپایی نداریم افزایش درخواست‌ها در استرالیا برای تحریم رژیم صهیونیستی میزبانی مصر از مذاکرات سرنوشت‌ساز آتش بس در غزه اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزارت خارجه رفتند ترامپ: مذاکرات با حماس و کشور‌ها «بسیار مثبت» و سریع بود عراقچی در پیامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی: شما حافظ امنیت و آرامش کشور هستید حماس، ادعای خلع سلاح خود را تکذیب کرد هگست: مجوز حمله به کشتی‌ها در سواحل ونزوئلا را دریافت کردم بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران راجع به طرح آتش‌بس در غزه سفر فرمانده نیروی دریایی ارتش به روسیه برای شرکت در اجلاس خزری + عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) نخست‌وزیر گرجستان به اتحادیه اروپا هشدار داد سردار پاکپور: نیروی دریایی سپاه با آمادگی کامل پاسخ دشمنان را می‌دهد
سرخط خبرها

واکنش رئیس جمهوری به گنجاندن نام سپاه پاسداران در لیست تروریستی اروپا

  • کد خبر: ۱۴۶۲۸۱
  • ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۶
واکنش رئیس جمهوری به گنجاندن نام سپاه پاسداران در لیست تروریستی اروپا
آیت الله سید ابراهیم رییسی در جلسه فوق‌العاده هیات دولت که بعدازظهر پنچ‌شنبه به منظور بررسی لایحه تشکیل سازمان بازرگانی تشکیل شد، بر ضرورت تداوم تلاش دستگاه‌های مسوول برای کنترل بازار و ایجاد آرامش در زندگی مردم تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس‌جمهور اقدام اتحادیه اروپا برای گنجاندن سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی را حرکتی از روی استیصال و اقدامی برخلاف قوانین بین‌الملل و منشور سازمان ملل عنوان کرد.

رئیس جمهور همچنین به اقدام اخیر پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و گسترش تحریم‌ها علیه کشورمان اشاره کرد و گفت: این حرکت از روی استیصال و پس از تلاش‌های ناموفق خیابانی آن‌ها برای ضربه به مردم ایران انجام شد تا بلکه به خیال خود بتوانند ملت ایران را متوقف کنند.

آیت الله رئیسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را نیروی رسمی و بخشی از سازمان نظامی کشور خواند و افزود: این اقدام برخلاف قوانین بین‌الملل و منشور سازمان ملل است. در این جلسه ابعاد و زوایای مختلف تشکیل سازمان بازرگانی از سوی اعضای هیات وزیران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نمایندگان پارلمان اروپا روز چهارشنبه ۲۷ دی در بدعتی خطرناک، به متمم پیشنهادی برای شناسایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درفهرست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا رای مثبت دادند. در این رای‌گیری ۵۹۸ نماینده به این طرح رای موافق، ۹ نماینده رای مخالف و ۳۱ نماینده رای ممتنع دادند. بحث افزودن نام سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی توسط مقامات کشور‌های اروپایی در هفته‌های اخیر مطرح شده، اما گفته می‌شود که در این زمینه پیچیدگی‌های حقوقی وجود دارد.

این درحالی است که اجرای این طرح خصمانه مستلزم تصویب شورای اروپا است و در موارد حساس ازجمله موضوعات سیاست خارجی، شورای اروپا بر اساس اجماع تمام اعضا تصمیم گیری می‌کند.

ناصرکنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در این باره گفته است که اظهارنظر مقام‌های اروپایی «در ارتباط با تصمیم برای تحریم سپاه، در ادامه اقدامات غیرسازنده و غیرمسئولانه این نهاد است که ناشی از ادامه رویکرد غلط این‌ها در ارتباط با دولت و ملت ایران است.»

همچنین از مجلس شورای اسلامی خبر می‌رسد که نمایندگان مردم در مجلس، به دنبال تهیه طرحی برای پاسخ متقابل به این اقدام ضدایرانی اروپا هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->