صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

آل‌کثیر جای نعمتی را در لیست پرسپولیس گرفت

  • کد خبر: ۱۴۶۳۴۶
  • ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۲
آل‌کثیر جای نعمتی را در لیست پرسپولیس گرفت
مهاجم پرسپولیس جانشین هافبک اخراجی این تیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در حالی ساعت ۱۶:۳۰ عصر امروز به مصاف ذوب‌آهن خواهد رفت که یحیی گل‌محمدی نام سیامک نعمتی را از لیست تیمش برای این بازی خط زد.

به جای نعمتی، عیسی آل‌کثیر برای اولین بار این فرصت را پیدا کرده نامش در بین ۱۸ بازیکن پرسپولیس قرار بگیرد. البته عیسی شانس بازی مقابل ذوب‌آهن را ندارد و فقط یحیی او را در لیست قرارداده تا کم کم به تیم نزدیک شود.

همچنین شیخ دیاباته هم بعد از ۴ هفته غیبت به لیست ۱۸ نفره سرخپوشان برگشته و احتمالا به عنوان بازیکنی تعویضی به میدان بیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->