ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تاکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق گزارش هیئت امور اسرا از شرایط وخیم انسانی و بهداشتی زندان‌های رژیم صهیونیستی دیدار عراقچی با وزرای خارجه مصر و عمان در اسلو تماس تلفنی عارف با استاندار بوشهر | تاکید بر تسریع امدادرسانی به حادثه پتروشیمی بندر دیر سنایی: گردشگری سلامت بخشی از دیپلماسی عمومی و قدرت نرم کشور است رئیس جمهور سابق آرژانتین به ۶ سال زندان محکوم شد عید‌ی غدیری به عدالت‌خواهان ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
جهانگیری در منزل دو تن از جان باختگان حادثه سقوط هواپیما حضور یافت؛

از عمق جان به شما تسلیت می گویم

  • کد خبر: ۱۴۶۳۹
  • ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۸
از عمق جان به شما تسلیت می گویم
معاون اول رییس‌جمهور بعد از ظهر امروز (دوشنبه) با حضور در منزل محمدحسین و زینب اسدی لاری دو تن از جان باختگان حادثه سقوط هواپیمای خطوط هوایی اوکراین، ضمن عرض تسلیت و اظهار همدردی با خانواده داغدار آنان از خداوند برای این خانواده و همه کسانی که عزیزی را دراین حادثه اسفناک از دست داده اند طلب صبر کرد.

دکتر اسحاق جهانگیری در این دیدار که در فضایی احساسی ، عاطفی و آکنده از غم و اندوه برگزار شد، مصیبت از دست دادن عزیزان را داغی سنگین توصیف کرد و گفت: بنده دو بار داغدار دو برادر شهیدم شده ام و تجربه از دست دادن عزیزانم را داشته ام لذا حال شما را درک می کنم و از عمق جان به شما تسلیت می گویم.

وی ضمن طلب غفران و علو درجات برای همه درگذشتگان این حادثه تصریح کرد: متاسفانه در روزهای اخیر شاهد چندین حادثه ناگوار در کشورمان بودیم که سقوط این هواپیما در اثر یک خطا یکی از بدترین این اتفاقات بود و باید تلاش کنیم از اشتباهات درس بگیریم و اجازه ندهیم در آینده اتفاقات تلخ مشابه تکرار شوند.

پدر و مادر محمدحسین و زینب اسدی لاری نیز ضمن بیان گوشه هایی از فضائل اخلاقی و علمی فرزندان خود به دینمداری و علاقمندی عمیق فرزندانشان به ایران و انقلاب اسلامی اشاره و اظهار داشتند که فرزندانشان پس از شرکت در مراسم شکوهمند تشییع شهید حاج قاسم سلیمانی در اندیشه برگزاری مراسمی شایسته برای این شهید بزرگوار در کانادا بودند.

محمد حسین و زینب اسدی لاری فرزندان دکتر محسن اسدی لاری مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودند که در حادثه اخیر سقوط هواپیمای خطوط هوایی اوکراین جان خود را از دست دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->