چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
جهانگیری در منزل دو تن از جان باختگان حادثه سقوط هواپیما حضور یافت؛

از عمق جان به شما تسلیت می گویم

  • کد خبر: ۱۴۶۳۹
  • ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۸
از عمق جان به شما تسلیت می گویم
معاون اول رییس‌جمهور بعد از ظهر امروز (دوشنبه) با حضور در منزل محمدحسین و زینب اسدی لاری دو تن از جان باختگان حادثه سقوط هواپیمای خطوط هوایی اوکراین، ضمن عرض تسلیت و اظهار همدردی با خانواده داغدار آنان از خداوند برای این خانواده و همه کسانی که عزیزی را دراین حادثه اسفناک از دست داده اند طلب صبر کرد.

دکتر اسحاق جهانگیری در این دیدار که در فضایی احساسی ، عاطفی و آکنده از غم و اندوه برگزار شد، مصیبت از دست دادن عزیزان را داغی سنگین توصیف کرد و گفت: بنده دو بار داغدار دو برادر شهیدم شده ام و تجربه از دست دادن عزیزانم را داشته ام لذا حال شما را درک می کنم و از عمق جان به شما تسلیت می گویم.

وی ضمن طلب غفران و علو درجات برای همه درگذشتگان این حادثه تصریح کرد: متاسفانه در روزهای اخیر شاهد چندین حادثه ناگوار در کشورمان بودیم که سقوط این هواپیما در اثر یک خطا یکی از بدترین این اتفاقات بود و باید تلاش کنیم از اشتباهات درس بگیریم و اجازه ندهیم در آینده اتفاقات تلخ مشابه تکرار شوند.

پدر و مادر محمدحسین و زینب اسدی لاری نیز ضمن بیان گوشه هایی از فضائل اخلاقی و علمی فرزندان خود به دینمداری و علاقمندی عمیق فرزندانشان به ایران و انقلاب اسلامی اشاره و اظهار داشتند که فرزندانشان پس از شرکت در مراسم شکوهمند تشییع شهید حاج قاسم سلیمانی در اندیشه برگزاری مراسمی شایسته برای این شهید بزرگوار در کانادا بودند.

محمد حسین و زینب اسدی لاری فرزندان دکتر محسن اسدی لاری مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودند که در حادثه اخیر سقوط هواپیمای خطوط هوایی اوکراین جان خود را از دست دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->