مقاومت فلسطین جسد یک زندانی صهیونیستی دیگر را تحویل داد نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه وزیر اقتصاد: ایجاد چشم‌انداز روشن برای سرمایه‌گذاران ضروری است پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند
سرخط خبرها

ساخت یک زندان جدید در مشهد صحت دارد؟

  • کد خبر: ۱۴۶۵۴۳
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۵
  • ۱
ساخت یک زندان جدید در مشهد صحت دارد؟
در پی انتشار تصویری از تابلوی پروژه در حال ساخت ندامتگاه جدید شهر مشهد، در فضای مجازی، برخی مدعی شده‌اند که به علاوه ندامتگاه کنونی شهر مشهد واقع شده است، سازمان زندان‌ها قصد دارد زندان جدید دیگری نیز در این شهر بنا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی انتشار تصویری از تابلوی پروژه در حال ساخت ندامتگاه جدید شهر مشهد، در فضای مجازی، برخی مدعی شده اند که به علاوه ندامتگاه کنونی شهر مشهد واقع شده است، سازمان زندان ها قصد دارد زندان جدید دیگری نیز در این شهر بنا کند.

این ادعا در حالی مطرح می شود که ندامتگاه کنونی مشهد، در محدوده شهری قرار دارد و براساس دستورات رئیس قوه قضاییه و تکالیف صریح قانونی، زندان هایی که در داخل محدوده های شهری قرار دارند باید به خارج از شهر انتقال یابند.

برهمین اساس، پروژه انتقال زندان مرکزی مشهد به خارج از شهر هم اکنون در حال اجراست و پس از تکمیل پروژه، ندامتگاه کنونی مشهد تخلیه و به محل جدید التاسیس منتقل خواهد شد.

براساس ماده ۱۳۳ قانون برنامه ششم توسعه، سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور مکلف است در راستای بهبود بخشیدن به وضعیت زندان ها و بازداشتگاه ها،اقدامات لازم برای تسریع در انتقال بیست زندان داخل محدوده شهرها با اولویت کلانشهرها به خارج از شهرها را انجام دهد.

براساس این قانون، «به منظور تسریع در تحقق انتقال زندان ها به خارج از شهرها و الزامات مربوط سازمان مکلف است نسبت به فروش ،زندانها اموال و املاک مازاد خود از طریق مذاکره و توافق به شهرداری ها و دیگر سازمان های عمومی غیردولتی و سایر نهادهای عمومی بدون الزام به رعایت قوانین و مقررات مربوط به مزایده به صورت نقد (حداقل به قیمت تعیین شده توسط کارشناس رسمی اقدام کند و یا با رعایت قوانین و مقررات مربوط آنها را به دیگر اشخاص حقیقی و حقوقی به) استثنای اشخاص مذکور در این ماده بفروشد.»

زندان مرکزی مشهد یکی از زندان های کشور است که در داخل محدوده شهری قرار دارد.

بهمن ماه سال ۱۴۰۰ بود که رئیس قوه قضاییه به خراسان رضوی سفر کرد.

حجت الاسلام والمسلمین در این سفر استانی همچنین بازدیدی از زندان مرکزی شهر مشهد داشت.

رئیس قوه قضاییه پس از بازدید از زندان مرکزی مشهد دستور داد روند انتقال این زندان به خارج از شهر هر چه سریع تر اجرایی شود.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای با اشاره به بازدید خود از بندهای مختلف زندان مرکزی مشهد، گفت: در استان خراسان رضوی و شهر مشهد تعداد زیادی ابنیه و ساختمان متعلق به دادگستری و سازمان زندان ها وجود دارد که مصمم هستیم در جهت انتقال این مراکز به خارج از شهر اقدامات لازم را انجام دهیم و انتظار داریم استانداری و شهرداری نیز در این مهم که به جهات مختلف از جمله زیباسازی شهر اهمیت دارد، ما را یاری کنند.

همچنین سخنگوی قوه قضاییه در یکی از نشست های خبری خود در تیرماه سال جاری درپاسخ به سوالی درباره اینکه فرآیند انتقال زندان مشهد در چه مرحله ای قرار دارد؟، اظهار کرد: از ۲۰ سال گذشته بحث انتقال زندان مشهد به خارج از شهر کلید خورده و مورد پیگیری مجدانه همکاران در سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و اداره کل زندان های استان خراسان رضوی قرار گرفت.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عامی
Russian Federation
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۰
0
0
قرار بود مدرسه بسازیم و دایر کنیم تا از تعداد زندان ها و زندانیان کم کنیم!
حال مدارس تعطیل می‌شوند و در زندان ها کمبود فضا داریم، لذا زندان جدید می‌سازیم!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->