امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری مشترک کنفرانس مدیریت شهری در مشهدمقدس سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس تأکید کرد: افزایش بهره‌وری، اولویت فعلی مدیریت شهری کشف ۸ کیلوگرم ماده مخدر شیشه از یک انبار ضایعات در حومه مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ردّ و نشانی از کارگاه‌های کرباس‌بافی در «پاچنار» | درباره روستایی در مجاورت وکیل‌آباد مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: سال ۱۴۰۴ درگیر پروژه‌های ۱۴۰۳ هستیم تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام‌خمینی(ره)، (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) حق عادلانه مشهد از مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی در مسیر احقاق هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) اعزام سه تیم ارزیاب هلال احمر برای بررسی خسارت‌های زلزله بردسکن (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: تفکر بسیجی، پیشرو و گره‌گشای مشکلات است گلوله‌باران ۳۲ دقیقه‌ای مشهد با تگرگ‌های «تخم‌مرغی» در سال ۱۳۳۳ کمبود انبار، از چالش‌های زیرساختی در حوزه اموال تملیکی خراسان رضوی است طلب ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دستگاه‌های دولتی در «مهد توس» خبری از فروشگاه‌های شیکان‌پیکان نیست | بازاری که بوی گوسفند می‌دهد پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه بازگشایی و احداث بولوار رضویه در مشهد
سرخط خبرها

نصب و فعالیت ۵۶ تابلو‌ اطلاع‌رسانی هوشمند در بزرگراه‌های مشهد | اجرای طرح پیاده‌محوری در اطراف حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۴۶۶۶۰
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
نصب و فعالیت ۵۶ تابلو‌ اطلاع‌رسانی هوشمند در بزرگراه‌های مشهد |  اجرای طرح پیاده‌محوری در اطراف حرم مطهر رضوی
مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه ارتقای ایمنی بزرگراه‌ها با استفاده از تابلو‌های پیام‌نمای هوشمند VMS صورت می‌گیرد، گفت: اکنون ۵۶ تابلو‌ اطلاع‌رسانی هوشمند در‌ بزرگراه‌های مشهد فعال است.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

علی سمیعی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: تابلو‌های پیام‌نمای هوشمند در بزرگراه‌ها و معابر مشهد با هدف اطلاع‌رسانی و کنترل ترافیک و برای ارتقای ایمنی معابر فعال است.

وی گفت: باتوجه‌به افزایش روز‌افزون تعداد خودرو‌هایی که در شهر مشهد تردد می‌کند، بزرگراه‌ها نقش مهمی در آسان‌سازی، روان‌سازی و کاهش ترافیک دارند، چرا‌که تردد در آن‌ها معادل ۵۰‌درصد تردد در کل شهر است. از این رو، رسیدگی و توجه ویژه به آن‌ها مخصوصا در حوزه هوشمند‌سازی و استفاده از تجهیزات نظارتی جزو اولویت‌های این سازمان است.

مدیرعامل سازمان حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه یکی از راهکار‌های مؤثر در مدیریت ترافیک بزرگراه‌ها و معابر شهری نصب تابلو‌های پیام‌نمای متغیر یا تابلو‌های VMC است، تأکید کرد: با استفاده از این تابلو‌ها می‌توان با اطلاع‌رسانی به‌موقع و سریع موارد لازم به رانندگان درباره مسیر‌های شلوغ، راه‌بندان‌ها و محدودیت‌های رفت‌وآمد و همچنین انتخاب مسیر‌های جانبی و مناسب توسط راننده از تشدید ترافیک پیشگیری کرد.

سمیعی خاطرنشان کرد: از دیگر کاربرد‌های مهم این تابلو‌ها می‌توان به اطلاع‌رسانی وضعیت معابر در شرایط خاص جوی برای رعایت سرعت مطمئن‌ و همچنین آموزش سایر نکات ایمنی و ترافیکی اشاره کرد.
وی تصریح کرد: اکنون حدود ۵۶ تابلو‌ اطلاع‌رسانی هوشمند در بزرگراه‌های مشهد نصب شده است و روند تجهیز معابر و بزرگراه‌های شهری به ابزار‌ها و سیستم‌های به‌روز و هوشمند برای کنترل و مدیریت ترافیک ادامه دارد.

لزوم اجرای طرح پیاده‌محوری در اطراف حرم مطهر رضوی

همچنین در ادامه مدیر‌عامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد از اجرای پروژه «پیاده‌مداری و حرم‌مقصدی» در معابر اطراف حرم مطهر رضوی خبر داد.

سمیعی افزود: اکنون وضعیت معابر اطراف حرم مطهر به‌صورتی است که وقتی عابرپیاده قصد تشرف به حرم مطهر را دارد، باید تمام حواسش معطوف به این موضوع باشد که با خودرو‌های عبوری تصادف نکند. از طرف دیگر، معابر منتهی به حرم نیز پر از سروصداست و فضای ملتهبی دارد، درحالی‌که‌ چون نزدیک حرم مطهر رضوی است، باید فضایی پر از آرامش درست مثل صحن‌ها و روضه منوره داشته باشد.

وی تأکید کرد: احداث پارک سوار در نقاط مشخص و تردد زائران با سامانه‌های جایگزین برای رسیدن به حرم امام‌رضا‌(ع)،‌ از ایده‌هایی است که همیشه برای کنترل ترافیک در هسته مرکزی مشهد و تسهیل در تردد زائران پیاده مطرح بوده و درباره آن مطالعات زیادی انجام شده است.

مدیر‌عامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک با اشاره به مکان‌یابی محل‌های پارکینگ و تعبیه سامانه‌های جایگزین برای تردد زائران به حرم مطهر رضوی مثل اتوبوس و... ادامه داد: طرح جامع پیاده‌مداری و حرم‌مقصدی در اطراف حرم مطهر نیز از مطالعاتی است که در این راستا انجام شده است و مصوبه شورای حمل‌ونقل‌ و ترافیک را هم دارد. از این رو، مدیریت شهری اصلاحات لازم در معابر منتهی به حرم مطهر را در دستور‌کار قرار داده است.

سمیعی در پایان گفت: در آینده نزدیک با اصلاحات انجام‌شده در قالب این پروژه، زائران پیاده می‌توانند به‌راحتی و با آرامش کامل به بارگاه منور امام رضا(ع) مشرف شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->