تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

نصب و فعالیت ۵۶ تابلو‌ اطلاع‌رسانی هوشمند در بزرگراه‌های مشهد | اجرای طرح پیاده‌محوری در اطراف حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۴۶۶۶۰
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
نصب و فعالیت ۵۶ تابلو‌ اطلاع‌رسانی هوشمند در بزرگراه‌های مشهد |  اجرای طرح پیاده‌محوری در اطراف حرم مطهر رضوی
مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه ارتقای ایمنی بزرگراه‌ها با استفاده از تابلو‌های پیام‌نمای هوشمند VMS صورت می‌گیرد، گفت: اکنون ۵۶ تابلو‌ اطلاع‌رسانی هوشمند در‌ بزرگراه‌های مشهد فعال است.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

علی سمیعی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: تابلو‌های پیام‌نمای هوشمند در بزرگراه‌ها و معابر مشهد با هدف اطلاع‌رسانی و کنترل ترافیک و برای ارتقای ایمنی معابر فعال است.

وی گفت: باتوجه‌به افزایش روز‌افزون تعداد خودرو‌هایی که در شهر مشهد تردد می‌کند، بزرگراه‌ها نقش مهمی در آسان‌سازی، روان‌سازی و کاهش ترافیک دارند، چرا‌که تردد در آن‌ها معادل ۵۰‌درصد تردد در کل شهر است. از این رو، رسیدگی و توجه ویژه به آن‌ها مخصوصا در حوزه هوشمند‌سازی و استفاده از تجهیزات نظارتی جزو اولویت‌های این سازمان است.

مدیرعامل سازمان حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه یکی از راهکار‌های مؤثر در مدیریت ترافیک بزرگراه‌ها و معابر شهری نصب تابلو‌های پیام‌نمای متغیر یا تابلو‌های VMC است، تأکید کرد: با استفاده از این تابلو‌ها می‌توان با اطلاع‌رسانی به‌موقع و سریع موارد لازم به رانندگان درباره مسیر‌های شلوغ، راه‌بندان‌ها و محدودیت‌های رفت‌وآمد و همچنین انتخاب مسیر‌های جانبی و مناسب توسط راننده از تشدید ترافیک پیشگیری کرد.

سمیعی خاطرنشان کرد: از دیگر کاربرد‌های مهم این تابلو‌ها می‌توان به اطلاع‌رسانی وضعیت معابر در شرایط خاص جوی برای رعایت سرعت مطمئن‌ و همچنین آموزش سایر نکات ایمنی و ترافیکی اشاره کرد.
وی تصریح کرد: اکنون حدود ۵۶ تابلو‌ اطلاع‌رسانی هوشمند در بزرگراه‌های مشهد نصب شده است و روند تجهیز معابر و بزرگراه‌های شهری به ابزار‌ها و سیستم‌های به‌روز و هوشمند برای کنترل و مدیریت ترافیک ادامه دارد.

لزوم اجرای طرح پیاده‌محوری در اطراف حرم مطهر رضوی

همچنین در ادامه مدیر‌عامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد از اجرای پروژه «پیاده‌مداری و حرم‌مقصدی» در معابر اطراف حرم مطهر رضوی خبر داد.

سمیعی افزود: اکنون وضعیت معابر اطراف حرم مطهر به‌صورتی است که وقتی عابرپیاده قصد تشرف به حرم مطهر را دارد، باید تمام حواسش معطوف به این موضوع باشد که با خودرو‌های عبوری تصادف نکند. از طرف دیگر، معابر منتهی به حرم نیز پر از سروصداست و فضای ملتهبی دارد، درحالی‌که‌ چون نزدیک حرم مطهر رضوی است، باید فضایی پر از آرامش درست مثل صحن‌ها و روضه منوره داشته باشد.

وی تأکید کرد: احداث پارک سوار در نقاط مشخص و تردد زائران با سامانه‌های جایگزین برای رسیدن به حرم امام‌رضا‌(ع)،‌ از ایده‌هایی است که همیشه برای کنترل ترافیک در هسته مرکزی مشهد و تسهیل در تردد زائران پیاده مطرح بوده و درباره آن مطالعات زیادی انجام شده است.

مدیر‌عامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک با اشاره به مکان‌یابی محل‌های پارکینگ و تعبیه سامانه‌های جایگزین برای تردد زائران به حرم مطهر رضوی مثل اتوبوس و... ادامه داد: طرح جامع پیاده‌مداری و حرم‌مقصدی در اطراف حرم مطهر نیز از مطالعاتی است که در این راستا انجام شده است و مصوبه شورای حمل‌ونقل‌ و ترافیک را هم دارد. از این رو، مدیریت شهری اصلاحات لازم در معابر منتهی به حرم مطهر را در دستور‌کار قرار داده است.

سمیعی در پایان گفت: در آینده نزدیک با اصلاحات انجام‌شده در قالب این پروژه، زائران پیاده می‌توانند به‌راحتی و با آرامش کامل به بارگاه منور امام رضا(ع) مشرف شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->