مرگ ۶ زن در شمال هند پس از برخورد با قطار بیانیه دادسرای مرکز خوزستان به دنبال خودسوزی یک جوان اهوازی هشدار رئیس موسسه آب: تهران تا آخر پاییز بارش ندارد مونوکسیدکربن دوباره قربانی گرفت؛ یک فوتی و شش مسموم در حوادث امروز اصفهان دستگیری ۶۳۰ نفر از اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد گرم می‌شود پیش‌بینی تداوم سرمای شبانه در ۵ مرکز استان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۳ باند قاچاق انسان در تهران منهدم شدند

  • کد خبر: ۱۴۶۹۹۴
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۶
۳ باند قاچاق انسان در تهران منهدم شدند
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از شناسایی و انهدام سه باند جعل مدارک و قاچاق انسان در تهران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ امشب در حاشیه اجرای هشتمین مرحله از طرح اقتدار پلیس امنیت عمومی با بیان اینکه عملیات بزرگ یورش به مخفیگاه‌های اوباش، قماربازان، مجرمان و متخلفانی که در پایتخت لانه کرده بودند در هشتمین مرحله از طرح اقتدار با تلاش همکاران در پلیس امنیت، فتا و اطلاعات به مرحله اجرا درآمد، اظهار کرد: در این طرح ۱۲۴ نفر از اوباش سطح‌دار دستگیر شدند.

وی اظهار کرد: ۶۳ نفر از این افراد، اوباشی هستند که اقدام به تخریب، شرارت و نزاع میکردند و ۱۶ نفر اوباشی بودند که اقدام به توزیع مشروبات الکلی می‌کردند و هفت نفر از اراذلی بودند که اقدام به توزیع مواد مخدر می‌کردند و ۱۷ نفر کسانی بودند که مراکز قمار و فساد دایر کرده بودند.

رحیمی با اشاره به دستگیری ۲۱ نفر از مزاحمان نوامیس در محلات مختلف تهران اظهار کرد: ۱۷ قبضه سلاح جنگی و شکاری و ۳۱ قبضه شبه سلاح و ۷۴۲ عدد قشنگ جنگی و بالغ بر ۱۷۰ سلاح سرد از این افراد کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه واحد‌های صنفی توسط پلیس امکان تحت کنترل قرار گرفتند، اظهار کرد: ۷۳ واحد صنفی متخلف نیز پلمب شدند.

رحیمی تصریح کرد: پلیس گذرنامه سه باند جعل مدارک و قاچاق انسان را منهدم کرد و همه این افراد دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در حوزه پلیس اماکن بیش از یک میلیون نخ سیگار قاچاق  وشف شد که متاسفانه بخشی از این سیگار‌ها سرطان زا بودند.

وی در ادامه گفت: با دستگیری سه نفر از متهمان که در فضای مجازی اقدام به فروش دارو‌های غیرمجاز و تاریخ گذشته میکردند بالغ بر ۱۶۰ هزار انواع و اقسام دارو را کشف کردند که بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان ارزش دارد.

رحیمی در پایان گفت: ۳۷ متهم در حوزه جرایم فضای مجازی دستگیر شدند که بالغ بر سه هزار و ۹۰ نفر شاکی داشتند و میزان اموال بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->