واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

نماینده محلات: پرداخت پول خودرو قبل از قرعه کشی وجه شرعی و قانونی ندارد

  • کد خبر: ۱۴۷۳۴۰
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۴
نماینده محلات: پرداخت پول خودرو قبل از قرعه کشی وجه شرعی و قانونی ندارد
نماینده مردم محلات در مجلس تاکید کرد: اینکه گفته شده مردم پول خودرو را پرداخت کنند و بعد قرعه کشی انجام شود، وجه شرعی و قانونی اش روشن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا سلیمی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۵ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی گفت: اولا اهانت برخی افراد کوته فکر و کم خرد به کتاب مقدس مسلمانان قرآن کریم را محکوم می‌کنیم. به واقع این آزادی بیان نیست و آزادی توهین است و این‌ها این مسئله بدیهی را درک نکرده اند.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه ردیف مختص به معلولان در بودجه سال آتی حذف و یا ادغام شده است، گفت: توقع این است که این مسئله در کمیسیون تلفیق مورد رسیدگی و جبران شود.

سلیمی در ادامه گفت: اخیراً شرکت گاز جرایمی را برای مصرف کنندگان گاز خانگی در نظر گرفته است و این مسئله غیر از افزایش قیمت گاز است. به واقع باید وجه قانونی این جریمه روشن باشد که فعلا روشن نیست و امیدواریم سازمان بازرسی به این مسئله ورود کند.

وی در ادامه گفت: افزایش قیمت گاز برای واحد‌های تولیدی به قیمت گاز صادراتی موجب اخلال در روند تولید و افزایش قیمت تمام شده در سال آینده خواهد شد و به گرانی دامن خواهد زد. همچنین عرضه خودرو در بورس با، اما و اگر مواجه است و بخش‌های مختلف باید در این زمینه تصمیم واحدی اتخاذ کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اینکه گفته شده مردم پول خودرو را پرداخت کنند و بعد قرعه کشی انجام شود، وجه شرعی و قانونی اش روشن نیست، همچنین پرداخت ۵ هزار یورو برای هر نفر مشخص نیست که بر چه مبنای صورت می‌گیرد! لذا ما انتقادی به دولت قبل به دلیل پول پاشی داشتیم، اما فعلا برخی تصمیم گیران دقیقاً جا پای دولت قبل گذاشته اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->