آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  شب‌های بی‌ستاره شهر | گزارش شهرآرانیوز از گسترش خاموش پدیده آلودگی نوری در کلانشهر مشهد آمار طلاق در باشگاه همسران مشهدی، کمتر از یک درصد است میزبانی «باهم» از ۲۳ هزار زوج جوان مشهدی «باهم» در مسیر خوشبختی | اختتامیه پنجمین دوره باشگاه اجتماعی همسران مشهدی برگزار شد+فیلم برنامه‌های شهرداری مشهد برای اولین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت‌الله رئیسی پزشکیان: هلال‌احمر جان‌ها را بی‌تبعیض نجات می‌دهد | فریادرس همدیگر باشیم پاسخ‌های شفاف از هزینه‌های پارک حاشیه‌ای خیابان‌های مشهد پایان ساخت آخرین راست‌گرد پل نوغان مشهد بعد از ۲۰ سال شفاف‌سازی و سرعت بالا برای پاسخگویی به مطالبات ساخت‌وساز شهروندان مشهدی افزایش آمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی به ۵۸ نفر (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تکمیل ایستگاه بسیج، مهم‌ترین اولویت مدیریت شهری در مسیر توسعه متروی مشهد است فرصت ویژه تخفیف و تقسیط بدهی شهروندان مشهدی تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ تکمیل ظرفیت ۵۵ درصدی مراکز اقامتی مشهدالرضا(ع) در دهه کرامت ۱۴۰۴ رضایت ۸۵ درصدی مردم از بوستان‌های شهر مشهد «مصطفی شریف» به عنوان مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد‌مقدس منصوب شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار شهردار مشهد مقدس با کاتب بزرگ‌ترین قرآن هنری جهان
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: نیروی انتظامی، پاسدار امنیت و ایمان مردم است

  • کد خبر: ۱۴۷۳۹۳
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۱
  • ۱
آیت‌الله علم‌الهدی: نیروی انتظامی، پاسدار امنیت و ایمان مردم است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در دیگر کشورها، وظیفه پلیس فقط مشتمل بر سرفصل‌های مربوط به حفظ امنیت، جان و مال مردم است اما نیروی انتظامی در ایران اسلامی مسئولیتی مضاعف بر دوش دارد و باید به‌موازات پاسداری از ثبات جامعه، از امنیت عقیده، ایمان و اندیشه انقلابی مردم هم حفاظت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان فرمانده انتظامی کشور و جمعی از فرماندهان رده‌های انتظامی کشور و استان که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به ضرورت‌ها و اهمیت مأموریت نیروی انتظامی اظهار کرد: اگر زحمتکشان عرصه انتظامی، از ما‎به‎ازای تلاش‌هایشان آگاه شوند، در آن صورت با اراده‎ای راسخ‎تر در برابر شدائد و مشکلات ایستادگی می‌کند تا ذات اقدس پروردگار بر مدارج و توفیقاتی که هم‌اکنون از آن بهره‌مند هستند، بیفزاید.

وی افزود: امروز حقیقت این است که ما در جنگ هستیم، در هشت سال دفاع مقدس، مردم با موشک‌باران دشمن آگاه بودند که در شرایط جنگی هستند اما امروزه همین وضع بلکه حتی شدیدتر در عرصه‌های دیگری در جریان است. دشمن هنوز دست از سر این ملت برنداشته و با توطئه‌های گوناگون، به دنبال براندازی نظام و به ذلت کشاندن این مردم است. در این شرایط، تکلیف مضاعفی به دوش مسئولان قرار دارد تا سنگر انقلاب را حفظ کنند و در این راه، همراه مردم باشند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با اخلاصی که زحمتکشان نیروی انتظامی در انجام مأموریت‌های خود دارند، باید گفت که عزیزان انتظامی ما، خادمان مخلص امنیت مردم هستند.

وی ادامه داد: در دیگر کشورها، وظیفه پلیس فقط مشتمل بر سرفصل‌های مربوط به حفظ امنیت، جان و مال مردم است اما نیروی انتظامی در ایران اسلامی مسئولیتی مضاعف بر دوش دارد و باید به‌موازات پاسداری از ثبات جامعه، از امنیت عقیده، ایمان و اندیشه انقلابی مردم هم حفاظت کند.

در ادامه این نشست، سردار رادان با ارائه گزارشی از برنامه‌ها، اهداف فراجا در دوره جدید فرماندهی، به تشریح چشم‌انداز پیش روی نیروی انتظامی پرداخت.

آیت‌الله علم‌الهدی: نیروی انتظامی، پاسدار امنیت و ایمان مردم است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا کیانفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
0
0
سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
با تشکر از توجه شما.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->