فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

یمن: به پروژه مقابله با صهیونیست‌ها از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم

  • کد خبر: ۱۴۷۷۴۹
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۸
یمن: به پروژه مقابله با صهیونیست‌ها از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم
نخست وزیر دولت نجات ملی یمن گفت: ما به پروژه مقابله با دشمن صهیونیستی از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم و از دولت و مردم ایران به خاطر ایستادگی در کنار مردم یمن تشکر می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعزیز بن‌حبتور، نخست وزیر دولت نجات ملی یمن در صنعا امروز شنبه با تمجید از عملیات قهرمانانه گروه های مقاومت در قدس اشغالی گفت که ما به پروژه مقابله با دشمن صهیونیستی از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم و از دولت و مردم ایران به خاطر ایستادگی در کنار مردم یمن تشکر می‌کنیم.

نخست وزیر دولت نجات ملی یمن در مراسم افتتاحیه راهنمای خدمات در صنعا گفت که ما در یمن در کنار پروژه مقابله با دشمن صهیونیستی ایستاده‌ایم و به خط مقاومت که از صنعا تا فلسطین و تهران امتداد دارد، پایبند هستیم.

سایت رسمی «انصارالله» نوشت که عبدالعزیز بن‌حبتور عملیات بزرگ و قهرمانانه فلسطینیان علیه اشغالگران رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی را ستود و ادامه داد: از دولت و مردم ایران به خاطر ایستادگی در کنار یمن در مقابله با تجاوز نظامی ائتلاف عربستان سعودی تشکر می‌کنم.

نخست وزیر دولت نجات ملی یمن گفت: ما به عملیات قهرمانانه فلسطین در قدس اشغالی درود می‌فرستیم. این عملیات در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین است.

انصارالله یمن نیز با صدور بیانیه‌ای از عملیات قهرمانانه مقاومت فلسطین در قدس اشغالی علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی تمجید کرد و اعلام کرد: اشغالگران رژیم اسرائیل از این لحظه دیگر از عملیات مجاهدین فلسطین در امان نخواهد بود.

 جنبش انصارالله یمن در این بیانیه از امت‌های آزاده خواست که از مردم فلسطین و جنبش‌های جهاد اسلامی و مقاومت فلسطین حمایت کنند؛ زیرا آنها تنها گزینه برای شکست اشغالگری رژیم صهیونیستی و آزادی فلسطین و مقدسات اسلامی هستند.

حزب الله لبنان نیز در بیانیه‌ای ضمن تبریک به مردم و مقاومت فلسطین بعد از اجرای عملیات قهرمانانه روز گذشته در قدس اشغالی که منجر به هلاکت و زخمی شدن ده‌ها صهیونیست شد، بر همبستگی با ملت فلسطین و حمایت مطلق از آنها تاکید کرد.

طی ۲۴ ساعت گذشته دو عملیات در قدس اشغالی توسط مبارزان فلسطینی روی داد که دومین آن در شهرک «سلوان» واقع در قدس اشغالی رخ داد که در جریان آن دو صهیونیست به شدت زخمی شدند.

 شب گذشته نیز انجام عملیات قهرمانانه‌ استشهادی در قدس اشغالی توسط مجاهد فلسطینی شهید «خیری علقم» منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها صهیونیست شد. این عملیات دلیرانه دشمن را سردرگم کرد و شکنندگی امنیت و اقدامات آن را نشان داده رعب و وحشت را در دل رژیم اشغالگر و شهرک‌نشینان آن ایجاد کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->