واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند حماس به دروغ‌های نتانیاهو واکنش نشان داد وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
سرخط خبرها

یمن: به پروژه مقابله با صهیونیست‌ها از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم

  • کد خبر: ۱۴۷۷۴۹
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۸
یمن: به پروژه مقابله با صهیونیست‌ها از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم
نخست وزیر دولت نجات ملی یمن گفت: ما به پروژه مقابله با دشمن صهیونیستی از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم و از دولت و مردم ایران به خاطر ایستادگی در کنار مردم یمن تشکر می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعزیز بن‌حبتور، نخست وزیر دولت نجات ملی یمن در صنعا امروز شنبه با تمجید از عملیات قهرمانانه گروه های مقاومت در قدس اشغالی گفت که ما به پروژه مقابله با دشمن صهیونیستی از یمن تا فلسطین و ایران پایبندیم و از دولت و مردم ایران به خاطر ایستادگی در کنار مردم یمن تشکر می‌کنیم.

نخست وزیر دولت نجات ملی یمن در مراسم افتتاحیه راهنمای خدمات در صنعا گفت که ما در یمن در کنار پروژه مقابله با دشمن صهیونیستی ایستاده‌ایم و به خط مقاومت که از صنعا تا فلسطین و تهران امتداد دارد، پایبند هستیم.

سایت رسمی «انصارالله» نوشت که عبدالعزیز بن‌حبتور عملیات بزرگ و قهرمانانه فلسطینیان علیه اشغالگران رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی را ستود و ادامه داد: از دولت و مردم ایران به خاطر ایستادگی در کنار یمن در مقابله با تجاوز نظامی ائتلاف عربستان سعودی تشکر می‌کنم.

نخست وزیر دولت نجات ملی یمن گفت: ما به عملیات قهرمانانه فلسطین در قدس اشغالی درود می‌فرستیم. این عملیات در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین است.

انصارالله یمن نیز با صدور بیانیه‌ای از عملیات قهرمانانه مقاومت فلسطین در قدس اشغالی علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی تمجید کرد و اعلام کرد: اشغالگران رژیم اسرائیل از این لحظه دیگر از عملیات مجاهدین فلسطین در امان نخواهد بود.

 جنبش انصارالله یمن در این بیانیه از امت‌های آزاده خواست که از مردم فلسطین و جنبش‌های جهاد اسلامی و مقاومت فلسطین حمایت کنند؛ زیرا آنها تنها گزینه برای شکست اشغالگری رژیم صهیونیستی و آزادی فلسطین و مقدسات اسلامی هستند.

حزب الله لبنان نیز در بیانیه‌ای ضمن تبریک به مردم و مقاومت فلسطین بعد از اجرای عملیات قهرمانانه روز گذشته در قدس اشغالی که منجر به هلاکت و زخمی شدن ده‌ها صهیونیست شد، بر همبستگی با ملت فلسطین و حمایت مطلق از آنها تاکید کرد.

طی ۲۴ ساعت گذشته دو عملیات در قدس اشغالی توسط مبارزان فلسطینی روی داد که دومین آن در شهرک «سلوان» واقع در قدس اشغالی رخ داد که در جریان آن دو صهیونیست به شدت زخمی شدند.

 شب گذشته نیز انجام عملیات قهرمانانه‌ استشهادی در قدس اشغالی توسط مجاهد فلسطینی شهید «خیری علقم» منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها صهیونیست شد. این عملیات دلیرانه دشمن را سردرگم کرد و شکنندگی امنیت و اقدامات آن را نشان داده رعب و وحشت را در دل رژیم اشغالگر و شهرک‌نشینان آن ایجاد کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->