سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت های ترافیکی مراسم عرفه و عید قربان در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نگاهی به وقایع روز‌های پیش و پس از قیام ۱۵‌خرداد ۱۳۴۲ در شهر مشهد | شروع سرنگونی پیش‌بینی ۶ مرکز مجاز توسط شهرداری مشهد برای ذبح دام در عید قربان ۱۴۰۴ صرفه‌جویی زمانی و ریالی شهروندان با تبدیل میدان شهید کاوه مشهد به چهارراه جهش بی‌سابقه در زیرساخت‌های هوشمند مشهد امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری مشترک کنفرانس مدیریت شهری در مشهدمقدس سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس تأکید کرد: افزایش بهره‌وری، اولویت فعلی مدیریت شهری کشف ۸ کیلوگرم ماده مخدر شیشه از یک انبار ضایعات در حومه مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ردّ و نشانی از کارگاه‌های کرباس‌بافی در «پاچنار» | درباره روستایی در مجاورت وکیل‌آباد مشهد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: شکست دشمن در توطئه‌های اخیر، نشانه آشکار نصرت الهی است

  • کد خبر: ۱۴۸۰۲۴
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۳
آیت‌الله علم‌الهدی: شکست دشمن در توطئه‌های اخیر، نشانه آشکار نصرت الهی است
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: از دهه فجر سال ۱۴۰۰ تا دهه فجر ۱۴۰۱، هیچ فتنه و تهاجمی نبوده که دشمن در توان داشته، اما آن را اجرا نکرده باشد، اما در هر جبهه ناکام ماندند و در هر موضع هم که نگاه کنید، این پیروزی نه به خاطر عملکرد ما بلکه به دلیل نصرت پروردگار بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، صبح امروز در دیدار با اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان که به میزبانی دفتر نمایندگی، ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به آیه ۱۴ سوره مبارکه فجر اظهار کرد: برخی آیات در قرآن کریم فراتر از جنبه قرائت و تحلیل، دارای جنبه‌هایی هستند که می‌توانند در سایه تدبر فرد، زمینه‌ساز باور و ایمان باشند. از جمله این آیه شریفه که می‌فرماید «إِنَّ رَبَّکَ لَبِالْمِرْصَادِ» و در آن، ذات اقدس پروردگار زمانی که سرنوشت قوم عاد، قوم ثمود، حکومت فرعون و سایر طاغوتیان زمان را تبیین می‌کند، سرانجام در سوره فجر به‌صراحت در مقام تبیین آخرالزمان و ظهور امام زمان (عج) برمی‌آید.

وی افزود: مهم‌ترین پیام سوره فجر آن است که خدای زمان ما همان خدایی است که عاد و ثمود را یکسره مضمحل کرد و اکنون همان خدای براندازنده طاغوتیان و نصرت دهنده انبیا، در مقام نصرت وجود اقدس بقیه‌الله الاعظم (عج) برآمده و در سایه قدرت تام پروردگار، از سال پیروزی انقلاب تاکنون، دشمن را در همه توطئه‌ها و برنامه‌هایشان علیه این مردم شکست داده است.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از دهه فجر سال ۱۴۰۰ تا دهه فجر ۱۴۰۱، هیچ فتنه و تهاجمی نبوده که دشمن در توان داشته، اما آن را اجرا نکرده باشد؛ به‌گونه‌ای که شما از بحران‌های امنیتی گرفته تا تحریم‌های جدید و تهدید نظامی، به‌روشنی می‌توانید مشاهده کنید که آن‌ها در همه عرصه‌ها تلاش کردند تا جلوی نظام اسلامی ما بایستند، اما در هر جبهه ناکام ماندند و در هر موضع هم که نگاه کنید، این پیروزی نه به خاطر عملکرد ما بلکه به دلیل نصرت پروردگار بوده است.

وی ادامه داد: ۲۲ بهمن امسال با سال‌های قبل تفاوت‌های آشکاری دارد، زیرا دشمن در اغتشاشات اخیر، تیغ تیز تهاجم فرهنگی و اجتماعی خود را به رخ ما کشید و ثابت کرد که به کمین نشسته تا از هر فرصتی که پیش آمد، برای آسیب زدن به سرمایه‌های اجتماعی نظام استفاده کند. بر همین اساس، از ظرفیت شبکه استانی در قالب رسانه ملی گرفته تا مطبوعات و حتی تشکل‌های مردم‌نهاد، باید در این حوزه به طور جدی وارد عمل شوند و فرصت سوءاستفاده به دشمن ندهند.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام محمد سلطانی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به ارائه گزارشی از ویژه‌برنامه‌های دهه فجر در استان و مشهد پرداخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->