امضا تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کدام استان پرتراکم‌ترین جمعیت پلنگ در کشور را دارد؟

  • کد خبر: ۱۴۸۰۷۱
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۲
کدام استان پرتراکم‌ترین جمعیت پلنگ در کشور را دارد؟
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: پرتراکم‌ترین جمعیت پلنگ به لحاظ سطح را در کشور و حتی در دنیا داریم..

به گزارش شهرآرانیوز، رضا شکاریان اظهار کرد: پرتراکم ترین جمعیت پلنگ در پارک ملی ساریگل شهرستان اسفراین در خراسان شمالی و بعد از آن در پارک ملی تندوره در شهرستان درگز استان خراسان رضوی قرار دارد.

وی با اشاره به سرشماری حیات وحش انجام شده بیان کرد: امسال جمعیت حیات وحش در این استان ۱۸ درصد افزایش داشته که با رشد ۳۲ درصدی جمعیت آهو مواجه بوده ایم.

شکاریان افزود: از ۱۹۷ گونه پستانداری که در کشور وجود دارد، ۵۱ گونه در خراسان شمالی زیست می کنند که حدود ۳۰ درصد از این جمعیت را شامل می شود.

وی ادامه داد: علاوه بر آن از ۵۴۰ گونه پرنده موجود در کشور ۱۸۰ گونه در این استان در حال زیست هستند که حدود ۳۳ درصد جمعیت را شامل می شود.

به گفته این مقام مسئول، منطقه میاندشت جاجرم به عنوان یک منطقه زایا برای یوزپلنگ آسیایی مطرح می شود.

وی تاکید کرد: خراسان شمالی با احتساب پارک ملی گلستان، تنها استانی است که دارای ۴ پارک ملی است و اگر پارک ملی گلستان نیز در نظر گرفته نشود ۱۰ درصد از پارک های ملی کشور در این استان قرار دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: در خراسان شمالی ۲ ذخیره‌گاه زیستی وجود دارد که در سفر به کشور ترکمنستان به دنبال آن بودیم تا پارک صلح و دوستی که در مرز خراسان شمالی و ترکمنستان قرار دارد را تعریف کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->