عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است
سرخط خبرها

وزیر نفت خبر داد: پیش‌بینی فروش ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت و میعانات در بودجه ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۴۸۱۹۵
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
وزیر نفت خبر داد: پیش‌بینی فروش ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت و میعانات در بودجه ۱۴۰۲
وزیر نفت درخصوص پیش بینی‌های بودجه‌ای سال ۱۴۰۲ گفت: با توجه به بحث‌های انجام شده در دولت و نظر به اینکه میزان فروش نفت و میعانات ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه پیش بینی شده است، وزارت نفت با تدبیر و پتانسیلی که دارد، تلاش خواهد کرد به این رقم برسیم.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی پس از قرائت گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در مورد بررسی عملکرد مهمترین احکام تبصره‌ها و ردیف‌های مرتبط با درآمد‌های عملیاتی (با محوریت درآمد‌های مالیاتی) و واگذاری دارائی‌های سرمایه‌ای در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور گفت: ۴۰ درصد در حوزه میعانات گازی، خالص گاز صادراتی و فرآورده‌های نفتی افزایش داشته‌ایم و در بحث نفت و میعانات گازی نیز بیش از ۷۰ میلیون بشکه بیشتر از ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۰، فروش و وصول منابع داشتیم.

وزیر نفت افزود: بنابراین در این بخش ۱۰ میلیون بشکه بیشتر از ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۰ عملکرد فروش نفت و میعانات ما بوده است و خوشبختانه با توجه به ارقام فروش نفت و میعانات گازی و خالص گاز صادراتی کشور، ان شالله شاهد خواهیم بود با پیش بینی‌ها و برآورد‌ها بودجه ۱۴۰۱ تحقق می‌یابد. همچنین در زمینه فروش ۱۰۰ درصد تحقق داریم، اما وصول ما روال عادی دارد و بین یک تا ۴ ماه زمان می‌برد.

وی ادامه داد: در حوزه تبصره ۱۴ نیز نمایندگان مطلع هستند که در بخش فروش فرآورده‌های داخلی اقدامات خوبی صورت گرفته و ما طی ۱۰ ماهه ۱۳۳ درصد رشد فروش داخلی فرآورده‌های نفتی داشتیم و در بحث صادرات فرآورده‌ها به لحاظ افزایش مصرف بنزین و نفت و گاز کشور مسائلی پیش آمد و ما روز‌هایی داشتیم که تا ۱۳۰ میلیون لیتر بنزین در سال ۱۴۰۱ مصرف می‌شد، لذا در این بخش برنامه‌ها در حدود ۷۰ درصد تحقق داشت و تا امروز می‌توانیم بگوییم وصولی تبصره ۱۴ بیش از ۷۸ درصد است.

اوجی درخصوص وضعیت فروش دارایی و سهام توسط وزارت نفت نیز گفت: دولت در این حوزه دو عرضه بزرگ داشت؛ یکی درصدی از پالایشگاه شازند و نزدیک ۲۰ درصد از سهام پتروشیمی خلیج فارس که ۱۲ درصد پتروشیمی خلیج فارس از طریق مزایده به فروش گذاشته شد و صندوق نفت در این مزایده برنده شد و درصدی از سهام پالایشگاه شازند نیز در سال ۱۴۰۱ براساس تکلیف قانونی فروخته شد. همچنین در فروش اوراق نیز در سال ۱۳۹۹ در حدود ۲۳.۵ همت واگذار شد و در سال ۱۴۰۰ نیز ۲ همت به فروش گذاشته شد و در سال ۱۴۰۱ وزارت نفت درخصوص فروش اوراق چیزی در بودجه نداشته است، لذا در ارتباط با درآمد‌های حاصله از فروش نفت و میعانات گازی و خالص گاز صادراتی و فروش فرآورده‌ها و وصول آن طی ۱۰ ماهه در حدود ۴۰ درصد نسبت به ۱۰ ماهه ۱۴۰۰ را داشته ایم و در حوزه صادرات گاز هم ۱۵ درصد بیش از سال ۱۴۰۰ عایدی داشتیم و وصولی ما در بحث صادرات گاز طی همین ۱۰ ماه کاملا محقق شد.

وزیر نفت درخصوص پیش بینی‌های بودجه‌ای سال ۱۴۰۲ نیز گفت: با توجه به بحث‌های انجام شده در دولت و نظر به اینکه میزان فروش نفت و میعانات ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه پیش بینی شده است، وزارت نفت با تدبیر و پتانسیلی که دارد، تلاش خواهد کرد به این رقم برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->