پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تکذیب افزایش قیمت بنزین توسط وزیر نفت + فیلم

  • کد خبر: ۱۱۲۵۸۷
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۶
تکذیب افزایش قیمت بنزین توسط وزیر نفت + فیلم
وزیر نفت با بیان اینکه بحث افزایش قیمت بنزین در دستور کار دولت نیست، گفت: خبر جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌داران را نیز تکذیب می‌کنم.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌داران در برخی از استان‌ها صحت دارد یا خیر و آیا قرار است قیمت بنزین افزایش پیدا کند؟ گفت: من امروز اعلام می‌کنم به هیچ عنوان نه تنها بحث افزایش قیمت بنزین مطرح نیست و این مساله در دستور کار دولت قرار ندارد، بلکه خبر منتشر شده در فضای مجازی و جامعه مبنی بر جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌داران را کاملا تکذیب می‌کنم و در این مورد هم چیزی در دستور کار وزارت نفت و دولت قرار ندارد.

 اوجی همچنین در حاشیه دیدار با شاهین عبدالرحمان معاون رئیس کابینه وزرای ترکمنستان در نفت و گاز گفت: در بحث دیپلماسی انرژی وزارت نفت خوشبختانه طی این ده ماه اقدامات خوبی را با تعامل با کشور‌های منطقه و فرا منطقه‌ای انجام داده است و نمونه بارز آن تامل با کشور‌های آمریکای لاتین است.

اوجی ادامه داد: در حال حاضر کشورمان، با کشور‌های آمریکای لاتین از جمله ونزوئلا، نیکاراگوئه، کوبا در بحث صادرات نفت، میعانات، سایر فرآورده‌های نفتی، تامین سوخت و همچنین استفاده از ظرفیت پالایشگاه‌های این کشور ها، صدور خدمات فنی و مهندسی تعاملات سازنده و مثبت و برد - بردی را دارد.

وزیر نفت ادامه داد: ونزوئلا تقریبا ۲۰ درصد ذخایر نفت دنیا را در اختیار دارد و در بحث توسعه میادین نفتی دراین کشور ما تقریبا صدور خدمات فنی و مهندسی خود را آغاز کرده ایم و این موضوع با استفاده از توانمندی‌های فنی و مهندسی نیرو‌های توانمند وزارت نفت در حال انجام است.

اوجی با اشاره به تحویل اولین نفتکش ایرانی به کشور ونزوئلا گفت: دیروز اولین کشتی ایرانی را تحویل ونزوئلا دادیم و طبق برنامه ریزی‌های انجام شده، قرار است، در آینده دو کشتی دیگر را تحویل کشور دوست و برادر ونزوئلا دهیم.

وزیر نفت در ادامه به بحث تحریم‌ها هم اشاره و تاکید کرد: اتفاقات ده ماه اخیر و دیپلماسی انرژی ایران با کشور‌های منطقه و فرا منطقه‌ای نشان می‌دهد که تحریم‌های ظالمانه در مقابل جمهوری اسلامی ایران بی اثر بوده و ذره‌ای وقفه در تولید و صادرات نفت وفرآورده‌های نفتی کشورمان ایجاد نکرده است، جهان این موضوع را به خوبی می‌داند که کشورمان با داشتن اولین کشور ذخایر نفت و گاز در مجموع، توانایی تامین بخش بزرگی از نیاز به این انرژی را برای مردمان دنیا دارد و این موضوع را مجدد در اجلاس هفته گذشته باکو در حضور نمایندگان و وزرای انرژی کشور‌های اروپایی هم مطرح کردیم و بار دیگر به عنوان وزیر نفت ایران اعلام می‌کنیم به دنیا که کشور ایران آمادگی دارد تا نفت و گاز و فرآورده‌های نفتی کشور‌های دنیا را تامین کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->