دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات جدید از حمله ریز پرنده‌ها در اصفهان| مشارکت گروه‌های ضد انقلاب کُردی در حمله به مجتمع کارگاهی وزارت دفاع

  • کد خبر: ۱۴۸۳۳۵
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴
جزئیات جدید از حمله ریز پرنده‌ها در اصفهان| مشارکت گروه‌های ضد انقلاب کُردی در حمله به مجتمع کارگاهی وزارت دفاع
تجهیزات استفاده شده در حمله به مجتمع کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان پس از انتقال به کشور توسط گروه‌های ضد انقلاب کُردی، در یک کارگاه مجهز با استفاده از نیرو‌های آموزش دیده مونتاژ و مورد استفاده قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، اخبار رسیده حاکی است؛  قطعات ریزپرنده‌هایی که در اقدام خراب‌کارانه چند روز پیش علیه مجتمع کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان مورد بهره‌برداری قرار گرفته بود به همراه مواد انفجاری، با مشارکت و هدایت گروه‌های ضدانقلاب کُردی که در اقلیم کردستان عراق مستقر هستند، وارد ایران شده است.

بر اساس اطلاعات دریافت شده، این گروه‌ها به سفارش سرویس امنیتی بیگانه پس از دریافت قطعات ریزپرنده‌ها و مواد انفجاری، آن‌ها را از یکی از مسیر‌های صعب‌العبور در شمال غرب وارد کشور کرده و به رابط سرویس در یکی از شهر‌های مرزی تحویل داده‌اند.

این گزارش حاکی است؛ قطعات و مواد فوق در یک کارگاه مجهز با استفاده از نیرو‌های آموزش دیده مونتاژ و برای حمله خراب‌کارانه علیه مجتمع کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

در مردادماه سال جاری نیز یک گروه تروریستی از عناصر ضدانقلاب کُردی که از سوی سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی برای انفجار در تاسیسات صنعتی اصفهان سازمان‌دهی شده بودند توسط وزارت اطلاعات دستگیر شدند.

افراد دستگیر شده که برای انجام عملیات خراب‌کارانه از سوی عوامل موساد در یکی از کشور‌های خارجی آموزش دیده بودند با انتقال تجهیزات و مواد انفجاری بسیار پیشرفته از طریق اقلیم کردستان عراق به کشورمان، قصد داشتند تاسیسات مهمی در اصفهان را منفجر کنند.

براساس گزارش رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی (نورنیوز) ضرورت جلوگیری از اقدامات مخرب و ضد امنیتی گروه‌های ضدانقلاب کُردی که در اقلیم کردستان عراق مستقر هستند بار‌ها به دولت این کشور گوشزد شده است.

تداوم فعالیت‌های تروریستی این گروه‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که دولت عراق هنوز نتوانسته به مسئولیت‌های قانونی خود در این خصوص به صورت کامل عمل نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->