خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

پیکان بلیت فینال لیگ برتر بانوان را خرید

  • کد خبر: ۱۴۸۴۳۶
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
پیکان بلیت فینال لیگ برتر بانوان را خرید
لیگ‌برتر والیبال بانوان اولین فینالیستش را شناخت و سریک هم یک شانس دیگر به‌دست آورد

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ تیم پیکان تهران با کسب دومین برد در مرحله نیمه‌نهایی لیگ‌برتر زنان به‌عنوان نخستین تیم به دیدار نهایی این رقابت‌ها راه یافت و سریک با جبران شکست اولش، یک شانس دیگر برای رسیدن به فینال پیدا کرد. دور برگشت مرحله نیمه‌نهایی مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران سه‌شنبه یازدهم بهمن با دو دیدار در شهر‌های اصفهان و تهران پیگیری شد.

تیم پیکان تهران که در دور رفت این مرحله و در شهر تهران ذوب‌آهن را ۳ بر ۰ از پیش‌رو برداشته بود، در مسابقه‌ای که در سالن ملت اصفهان برگزار شد، موفق به شکست مجدد ۳ بر ۰ ذوب‌آهن شد تا به‌عنوان نخستین فینالیست این رقابت‌ها معرفی شود. شاگردان نیلوفر رشیدی در تیم پیکان در سه دست پیاپی و با امتیاز‌های ۲۵ بر ۱۸، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۱۵ به پیروزی رسیدند و فینالیست شدند. این رقابت ۹۳ دقیقه طول کشید. به‌این‌ترتیب، تیم ذوب‌آهن اصفهان با کسب رتبه سوم مشترک به کارش در این فصل لیگ‌برتر زنان پایان داد. این تیم در پایان مرحله مقدماتی با کسب هشت برد و ۲۵ امتیاز در رتبه چهارم جدول قرار گرفت.

یک پیروزی مهم

در دیگر دیدار دور برگشت مرحله نیمه‌نهایی لیگ‌برتر و در حساس‌ترین مسابقه این مرحله، تیم‌های سایپای تهران و سریک گنبد در سالن فدراسیون به‌مصاف یکدیگر رفتند و سریک ۳ بر ۲ به پیروزی رسید تا جدال دو تیم به بازی سوم برای تعیین فینالیست کشیده شود. تیم سایپا که مرحله مقدماتی را با کسب رتبه سوم جدول به پایان رسانده بود، در دیدار رفت این مرحله و در شهر گنبد ۳ بر ۲ به پیروزی رسید تا امید زیادی به برد در مسابقه دور برگشت با امتیاز میزبانی داشته باشد.

اما تیم سریک گنبد در دست‌های اول و دوم این مسابقه کنترل بازی را در دست گرفت و با امتیاز‌های ۲۶ بر ۲۴ و ۲۷ بر ۲۵ فاتح میدان شد تا امید گنبدی‌ها برای کشاندن این جدال به بازی سوم پررنگ شود. شاگردان مریم‌السادات هاشمی در تیم سایپا در دست‌های سوم و چهارم برتری‌شان را به میهمان تحمیل کردند و با امتیاز‌های ۲۵ بر ۱۸ و ۲۶ بر ۲۴ فاتح میدان شدند تا دو تیم از نظر ست‌شماری دودو شوند و دست پنجم تعیین‌کننده فاتح این مسابقه باشد.

در دست پنجم تیم سریک گنبد با هدایت نیلوفر حجتی ۱۸ بر ۱۶ به پیروزی رسید تا درنهایت ۳ بر ۲ فاتح این مسابقه حساس باشد. این بازی از طولانی‌ترین دیدار‌های لیگ‌برتر زنان امسال بود و ۱۶۴ دقیقه طول کشید. بدین‌ترتیب، جدال دو تیم سریک و سایپا به صعود به فینال به بازی سوم کشیده شد که روز یکشنبه ۱۶ بهمن در سالن المپیک گنبد برگزار می‌شود. دیدار نهایی و فینال لیگ‌برتر زنان ساعت ۱۴ جمعه ۲۱ بهمن به‌صورت تک‌مسابقه در سالن فدراسیون والیبال برگزار خواهد شد و تیم‌های بازمانده از فینال به عنوان سوم مشترک دست می‌یابند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->