بیش از ۲۵ هزار زائر ایرانی وارد عربستان شدند «آکتور» نماینده ایران در جشنواره ترانسیلوانیا شد امروز در جهان صدایی نیست که در برابر استکبار بلند شود و الهام گرفته از اندیشه امام (ره) نباشد مستند «عاشق خمینی (ره)» امشب (۱۳ خرداد ۱۴۰۲) پخش می‌شود + تیزر، زمان پخش و تکرار حضور جواد رضویان و مهران غفوریان در رئالیتی شوی «ناتو» + زمان پخش نمایشگاه گرافیک و پوستر با موضوع سیره و شخصیت امام خمینی (ره) گشایش یافت ۱۲۰ کنسرت در اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار شد زمان پخش سریال «سوران» اعلام شد پوستر فیلم سینمایی «تصور» با بازی لیلا حاتمی رونمایی شد انتقال زائران ایرانی به مکه آغاز شد | ورود روزانه ۵ هزار ایرانی به عربستان قطعه موسیقی جدید رضا یزدانی با نام «درخت» منتشر شد + دانلود آهنگ بیشتر زائران امسال مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) در خراسان رضوی نوجوانان هستند عبدالرضا اکبری: ۱۰ سال است منتظر خبر اکران «فرزند صبح» هستم دانلود آهنگ «من باید می‌رفتم» محسن چاوشی + متن ترانه واکنش تند «سیاوش طهمورث» به استفاده از واژه « لاکچری» + فیلم نمایش «آکتور» نیما جاویدی در جشنواره فیلم ترانسیلوانیا رومانی حجاج می توانند داروهای خاص درمانی خود را به عربستان ببرند اعزام ۶۵ کاروان زیارتی حج از خراسان رضوی و شمالی + فیلم اصغر الهی، راوی مرگی به طول یک قرن کنسرت سالار عقیلی در تهران برگزار می‌شود (۱۲ خرداد ۱۴۰۲)
خبر فوری

نمایش «آه سرد»، «یادگار جنوب» و «جنگل پرتقال» روز دوم جشنواره فیلم فجر

  • کد خبر: ۱۴۸۵۰۶
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳
نمایش «آه سرد»، «یادگار جنوب» و «جنگل پرتقال» روز دوم جشنواره فیلم فجر
سه فیلم «آه سرد»، «یادگار جنوب» و «جنگل پرتقال» امروز در دومین روز چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت (سینمای رسانه) نمایش داده خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم سینمایی «آه سرد» در اولین سانس سینمای رسانه در روز دوم چهل‌ویکمین جشنواره فجر نمایش داده می‌شود. این فیلم اولین تجربه کارگردانی ناهید صدیق به حساب می‌آید که به تهیه‌کنندگی رضا محقق ساخته شده است.

ایمان صدیق و علی باقری بازیگران اصلی این فیلم هستند. محمد اشکانفر، سالار دریامج، امیر شمس، امیر آرام، کوروش اشراقی، حسام رضاییان، اهورا بهرامی، برسام بهرامی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

در خلاصه داستان «آه سرد» آمده است: بها و بهرام در جاده‌ای همراه و همسفر شده‌اند بی‌آنکه حرفی برای گفتن داشته باشند. بها در فکر انتقام است تا به رنج هایش پایان دهد....

فیلم سینمایی «یادگار جنوب» به کارگردانی حسین دوماری و پدرام پورامیری و تهیه‌کنندگی مجتبی رشوند اثری عاشقانه است که در دومین سانس روز دوم جشنواره در سینمای رسانه به نمایش در می‌آید.

این دو کارگردان پیش‌تر ساخت فیلم سینمایی «جان‌دار» را در کارنامه خود دارند.

وحید رهبانی، الناز شاکردوست، پژمان جمشیدی، مسعود کرامتی، ساناز سعیدی، سحر دولتشاهی و صابر ابر بازیگران فیلم سینمایی «یادگار جنوب» هستند.

فیلم سینمایی «جنگل پرتقال» سومین فیلمی است که در روز دوم جشنواره به نمایش درمی‌آید. این فیلم نیز اولین تجربه سینمایی کارگردانش به حساب می‌آید که به تهیه‌کنندگی رسول صدرعاملی ساخته شده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در خلاصه آن آمده است: «سهراب بهاریان نمایشنامه‌نویس ناموفقی‌ست که به تازگی معلم دبیرستان شده است. حال پس از پانزده سال در یک سفر یک روزه به شهری که زمانی در آن تحصیل کرده است با واقعیتی رو به رو می‌شود...»

میرسعید مولویان، سارا بهرامی، رضا بهبودی، رضا عموزاد، فراز سرابی، داوود فتحعلی بیگی، فرشته مرعشی، ارشیا بیک بین، حمیدرضا عباسی، زینب شعبانی، رضا پوده‌ای و حسام نورانی گروه بازیگران «جنگل پرتقال» را تشکیل می‌دهند.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}