دیماه سال گذشته کلیپی ۵۴ ثانیهای در فضای مجازی منـتشرشـد که 2دانشآموز دبستانی در مشهد، مقابل عاملان فیلمبرداری که یکی از آنها شیلنگ گاز بُرشخوردهای در دست داشت، وادار میشوند تا ماجرای فحاشی در زنگ تفریحشان را تعریف کنند. درنتیجه 2 دانشآموز که با بالا و پایین رفتن شیلنگ گاز دچار استرس و ترس شده بودند، شروع به بازگویی الفاظ رکیک و فحاشیکردند.
این ویدئو بازتاب گستردهای در فضای مجازی داشت و در نهایت منجر به ورود آموزشوپرورش خراسانرضوی به موضوع شد و در نهایت مسئولان مربوطه وعده پیگیری و شناسایی خاطیان این موضوع را دادند.
با گذشت نزدیک به 7ماه از تشکیل پرونده، روز گذشته معاون دادستان مرکز استان در امور فضای مجازی درخصوص وضعیت رسیدگی به این پرونده توضیحاتی را به ایسنا ارائه کرد.
به گفته قاضی مهدی حقدادی، پس از تحقیقات جامع و بررسی تمامی زوایای پرونده، امروز کیفرخواست مدیر و معلم مدرسهای که به تهیه و انتشار فیلم از 2کودک دبستانی در موضوع فحاشی نسبت به هم اقدام کرده بودند، صادر و جهت صدور حکم محکومیت به دادگاه ارسال شد.
وی این اقدام فوری و قاطع را در راستای حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان برشمرد و ادامه داد: هدف دیگر این پیگیری در راستای صیانت و حمایت از جامعه معلمانی است که بیشتر آنان را افرادی زحمتکش، دلسوز به تربیت جامعه و صاحب اخلاق تشکیل میدهند.