مصدومیت‌ها بلای جان فلیک ساپینتو پخته‌تر از همیشه فلاح - سهرابیان؛ زوج جدید خط دفاعی استقلال ضرر ۱۱۰۰ میلیاردی خطیبی به شرکت مس! غیبت ادامه دار حسینی در سپاهان بازتاب باخت ایران در رسانه‌های یونان کاپیتان سابق سپاهان در راه اراک غیبت عمری تا نیم فصل آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال
سرخط خبرها

اعلان وضعیت قرمز در باشگاه پرسپولیس

  • کد خبر: ۱۴۸۶۴۵
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
اعلان وضعیت قرمز در باشگاه پرسپولیس
پرسپولیس درهفته‌های اخیر نتایج نامطلوبی گرفته و درآستانه از دست دادن جایگاه دومی درجدول رده بندی لیگ برتر است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال درهفته‌های آتی بازی‌های چالش برانگیزی ندارد و حتی اگر با همین ضرب آهنگ تاکتیکی هم مقابل تیم‌های نفت مسجد سلیمان، پیکان و نساجی قرار بگیرد به احتمال زیاد 9 امتیاز دیگر به اندوخته‌های خود خواهد افزود و تا قبل از بازی حساس مقابل گل گهر سیرجان 39 امتیازی خواهد شد.

پرسپولیس اما بازی‌های نسبتا دشوار‌تری پیش رو دارد. صنعت نفت، هوادار، نفت مسجد سلیمان و تراکتور حریفان بعدی پرسپولیس محسوب می‌شوند که روی کاغذ سرخ‌ها بازی راحتی مقابل هوادار و تراکتور نخواهند داشت.

با توجه به شرایط موجود و بن بست تاکتیکی که یحیی و شاگردان گرفتار آن شده‌اند، به نظر می‌رسد درهفته‌های آتی پرسپولیس جایگاه دومی خود را هم از دست خواهد داد وهیچ بعید نیست استقلال به جای این تیم دررتبه دوم قرار بگیرد.

البته بازی‌های سپاهان به عنوان صدرنشین و گل گهرسیرجان نیز تاثیرگذار است اما بدون شک پرسپولیس با این روند تاکتیکی ره به جایی نخواهد برد و به احتمال زیاد امتیازات بیشتری را از دست خواهد داد.

علاوه براین مسائل یحیی گل محمدی نیز با اظهارات خود موج منفی بزرگی را درپرسپولیس به وجود آورده و با ساختن دشمن فرضی علیه باشگاهش ذهن بازیکنان خود را به شدت درگیر این ماجرای ساختگی کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->