روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

سفر اژه ای به مشهد| تاکید بر افزایش بهره وری حفاظت و حراست مراکز و نهادها

  • کد خبر: ۱۴۸۶۴۶
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
سفر اژه ای به مشهد| تاکید بر افزایش بهره وری حفاظت و حراست مراکز و نهادها
رئیس قوه قضائیه در جریان سفر به مشهد مقدس، در نشست مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه حضور یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه اظهار کرد: مجموعه حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با عنایت به امکاناتی که دارد و محدودیت‌هایی که با آنها مواجه هست و همچنین با عنایت به انتظاراتی که در داخل و خارج از قوه از این مجموعه می‌رود و مأموریت‌های متنوعی که برعهده می‌گیرد، توفیقات خوبی را کسب کرده است.

رئیس قوه قضائیه در ادامه خطاب به کارکنان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه گفت: پرونده‌هایی که شما مورد بررسی و پیگیری قرار می‌دهید بسیار درس آموز است؛ مگر آنها که لغزیدند افراد خوش استعداد و باسواد هم نبودند؟! اما دیدید که لغزیدند؛ لذا باید در همه حال مراقب اعمال و رفتار خود باشیم.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه باید هم از کلیت مجموعه و هم از فرد فرد کارکنان مجموعه صیانت کند، گفت: شما در حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه بررسی کنید که چگونه و با اتخاذ کدام سیاست‌ها و راهبردها می‌توانید با کمترین امکانات، بیشترین بهره‌وری و نظارت‌ها و صیانت‌ها را اعمال کنید؛ این امر نیازمند همت و انگیزه است؛ شما در این امر باید خلاقیت به خرج دهید و از صاحب‌نظران مشورت بگیرید.صیانت و حفاظت، عملی حرفه‌ای است و باید مبتنی بر مبانی پایدار باشد؛ به نحوی که این مبانی و اصول با تغییر افراد و مدیران، دگرگون نشوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه ضمن اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی توسط حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، گفت: با بهره‌گیری از استعدادها و ظرفیت‌های عظیم مردمی می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد؛ امام بزرگوار ما و مقام معظم رهبری نیز همواره بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی تاکید داشته‌اند و مشی و اصول آنان نیز مبتنی بر همین شیوه بود.

وی ادامه داد: مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه به منظور پیشبرد مسئولیت‌های خود باید از ظرفیت‌های موجود در داخل قوه‌قضائیه و ظرفیت‌های سایر بخش‌های حفاظتی و اطلاعاتی و همچنین استعدادها و ظرفیت‌های مردمی به نحو مطلوب بهره گیرد.

رئیس دستگاه قضا گفت: چنانچه افراد مجموعه احساس کنند که مرکز حفاظت و اطلاعات برای کمک به آنها و نلغریدن آنهاست و رویکرد خیرخواهانه دارد، خودشان برای کمک گرفتن، پیشقدم می‌شوند؛ بنابراین این مقوله مهمی است که افراد مجموعه به این باور برسند که هدف شما در مرکز حفاظت و اطلاعات، اصلاح آنهاست نه تخریب آنها؛ مجموعه باید باور کند که شما می‌خواهید از او و اسرارش صیانت کنید و از لغزیدنش جلوگیری به عمل آورید؛ اگر اینگونه شد خواهید دید که مجموعه چگونه به همکاری و استمداد طلبیدن از شما روی خواهد آورد.

اژه‌ای بیان داشت: اما اگر افراد مجموعه احساس کنند که حفاظت و اطلاعات در پی گرفتن نقطه ضعف آنهاست، در آن صورت نگاهشان تغییر خواهد کرد. رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: کارکنان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه باید ابتکار عمل به خرج دهند و بررسی کنند که با چه شیوه‌هایی می‌توانند به جلب همراهی هر چه بیشتر افراد مجموعه کمک کنند.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه طی سخنانی اظهار داشت: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در طول کمتر از دو سال گذشته ۳ مرتبه با مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه دیدار داشته و ضمن استماع مطالب مسئولان این مرکز، راهبردها و نقطه‌نظرات خود را مطرح کردند که این امر نشان‌دهنده اهتمام و توجه ویژه رئیس عدلیه نسبت به مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->