پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد
سرخط خبرها

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق ارتش: فتنه‌ها نشان از اراده نظام سلطه برای حذف جمهوری اسلامی ایران دارد

  • کد خبر: ۱۴۸۷۱۷
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق ارتش: فتنه‌ها نشان از اراده نظام سلطه برای حذف جمهوری اسلامی ایران دارد
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق ارتش با اشاره به فتنه‌های سه دهه اخیر، گفت: این فتنه‌ها نشان از اراده نظام سلطه برای حذف جمهوری اسلامی ایران دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ رضا آذریان، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق ارتش در نشست بصیرتی ویژه طلاب مدرسه علمیه ثقلین که به مناسبت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی در مشهد برگزار شد، با بازخوانی پیام امام خمینی (ره) به ارتش در سال ۱۳۵۶ مبنی بر منع ارتش از برادرکشی در راستای پیشبرد منافع اجانب، گفت: ارتش با پشتیبانی از اسلام و ملت ایران، نام خود را در تاریخ جاودانه کرد و باعث تثبیت انقلاب اسلامی شد.

وی افزود: افراد مؤمن و انقلابی در ارتش کم نبودند آن‌ها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دفاع مقدس را هدایت و فرماندهی کردند که از آن جمله می‌توان به سپهپد شهید علی صیاد شیرازی اشاره کرد که رابطه تنگاتنگی با مراجع عظام در قم داشتند و فرامین امام خمینی (ره) را با حضور در حوزه علمیه قم اخذ می‌کردند و در پادگان‌ها به دست انقلابیون می‌رساندند.

امیر سرتیپ آذریان در ادامه به مجاهدت‌های کارکنان ارتش در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: از خلاقیت‌های ارتش انقلابی می‌توان به پرواز ۱۴۰ فروند هواپیمای جنگنده بمب‌افکن در روز دوم جنگ اشاره کرد که طی این عملیات گسترده، نیروی هوایی عراق مرعوب شد و معادله جنگ به نفع ایران اسلامی تغییر کرد.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق ارتش گفت: وظیفه تک‌تک افراد جامعه نقش‌آفرینی در عرصه جهاد تبیین و بیان دستاورد‌های انقلاب اسلامی و مقاومت همه جانبه مردم در برابر زیاده‌خواهی‌های نظام سلطه برای جوانان و نوجوانان ایران اسلامی است.

امیر سرتیپ آذریان همچنین با اشاره به فتنه‌های سه دهه اخیر، بیان داشت: این فتنه‌ها نشان از اراده نظام سلطه برای حذف جمهوری اسلامی ایران دارد که با عوامل داخلی خود پیگیر این موضوع بودند. بی‌شک استکبار در این فتنه‌ها مقاصد سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خود را دنبال می‌کرد که خوشبختانه با هدایت‌های حکیمانه فرمانده معظم کل قوا این فتنه‌ها منجر به شکست شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->