سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: حفاری چاه‌های نفت در دریای خزر بعد از ۳۰ سال شروع شد | مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد حذف شده است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد وزیر کار خطاب به نمایندگان: منظور از انتصاب سیاسی چیست؟ + فیلم انتقاد تند نماینده مردم چناران در صحن علنی مجلس | انتصاب رئیس سازمان بهزیستی سیاسی و غیرکارشناسی بود + فیلم رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست
سرخط خبرها

سیدحسن خمینی: جنگ اقتصادی امروز مهمترین مشکل کشور است| مسئولان خود را در اتاق شیشه‌ای قرار دهند

  • کد خبر: ۱۴۸۹۲۷
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۳
سیدحسن خمینی: جنگ اقتصادی امروز مهمترین مشکل کشور است| مسئولان خود را در اتاق شیشه‌ای قرار دهند
تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) با بیان اینکه نمایندگان بیش از هر کسی می‌توانند مشکلات مردم را لمس کنند و باید علاوه بر همت و تلاش، به امیدآفرینی و نقاط قوت نظام توجه داشته باشند، گفت:  بُعد نظارتی مجلس دومین رکن رکین این جایگاه عظیم نظام اسلامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در مراسم تجدید میثاق نمایندگان مجلس با آرمان‌های امام خمینی (ره) اظهار داشت: جا دارد در این موقعیت یادی کنیم از امام بزرگوارمان که پایه‌گذار این بنای مستحکم بودند و شهدای عظیم‌الشأن که امروز آسایش و آرامش ما مرهون خون پاک آنهاست و باید یادی کنیم از نمایندگانی که در طول ۴۴ سال در این مکان حضور یافتند و امروز در بین ما نیستند.

وی ادامه داد: استضعاف به معنای فقر نیست بلکه به معنای مشکلات و فقر ناشی از ظلم است، فقری که از اجحاف پدید می‌آید و این ظلم مضاعفی که در رژیم ستم‌شاهی بود و در فاصله عمیق طبقاتی و نگاه و دست حاکمان به سرزمین‌های دیگر، به استضعاف سیاسی و فرهنگی و معیشتی انجامید، اما انقلاب دین خود را به طبقه محرومی که آن را به وجود آورد ادا کرد و طبقه فربه در سال‌های نخستین انقلاب برآمده از نگاه فقرستیز انقلاب بودند، روستاییانی که به مدد توجه انقلاب رشد کردند، البته دشمنان خارجی ما بیکار نبودند و تحریم‌ها وضع شد و روز به روز آن را توسعه می‌دهند.

تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) با یادآوری اینکه مجلس متصل‌ترین بخش حاکمیت به مردم است، خطاب به نمایندگان مجلس گفت: در نظام اسلامی همه حق دارند و شما باید مراقب حقوق آن‌ها باشید. مجلس دروازه ارتباط حکومت با مردم و همچنین دروازه ورود مردم به حکومت است، بنابراین حق دارند از شما بیش از هر کسی مطالبه کنند و محرومان که پایه گذاران این انقلاب هستند، بیش از هر کسی حق دارند که مطالبه داشته باشند.

سید حسن خمینی با بیان اینکه در آستانه چهل و چهارمین پیروزی انقلاب اسلامی، گردنه‌های سختی را پشت سر گذاشته ایم، تصریح کرد: در این دوران دشمنی‌ها و نابخردی‌های زیادی در پیش و پس ما وجود داشت و از آن‌ها عبور کردیم و از رهبری معظم انقلاب تشکر می‌کنیم که این کشتی را از خطرات به سلامت عبور دادند.

وی با یادآوری اینکه جنگ اقتصادی امروزه مهمترین مشکل کشور است، گفت: نمایندگان بیش از هر کسی می‌توانند مشکلات مردم را لمس کنند و باید علاوه بر همت و تلاش، به امیدآفرینی و نقاط قوت نظام توجه داشته باشند و همت و تلاش خود را روز به روز افزایش دهند.

تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) با تاکید بر اینکه مسئولان باید خود را در اتاق شیشه‌ای قرار دهند، گفت: هر چه پرده‌ها کنار رود و شفاف سازی شود، فساد و خیانت کمتر می‌شود.

وی با بیان اینکه بُعد نظارتی مجلس دومین رکن رکین این جایگاه عظیم نظام اسلامی است، گفت: همه ما سر سفره مردم هستیم، بنابراین می‌طلبد اتاق‌ها را شیشه‌ای کنیم. البته مجلس تلاش‌های بسیار خوبی برای رفع مشکلات داشته و جا دارد از آن تقدیر و تشکر کنیم؛ بخش عمده مشکلات ناشی از دشمنی هاست و از مجلسِ امید و انتظار که عصاره فضائل ملت باید باشد و هست، بیش از این انتظار داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->