هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟
سرخط خبرها

عبور ایتالیا و اسپانیا از کرونا

  • کد خبر: ۱۴۸۹۵۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۸
عبور ایتالیا و اسپانیا از کرونا
آمارهای جدید منتشر شده از سوی ایتالیا و اسپانیا حاکی از بازگشت آمارهای گردشگری این دو کشور به دوران پیش از همه‌گیری کروناست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در سال ۲۰۲۲، بازار کلی گردشگری در ایتالیا به آمارهای پیش از همه‌گیری کرونا نزدیک شد و مسافران خارجی در مقایسه با سال ۲۰۲۱ تقریباً دوبرابر افزایش پیدا کرده که با افزایش رونق در همهبخش‌های صنعت گردشگری از آژانس‌های مسافرتی تا مجریان تور همراه بوده است.  

ایتالیا از جمله کشورهای اروپایی است که با وجود شرایط فعلی ناشی از شیوع ویروس کرونا و انواع جدید آن و حمله روسیه به اوکراین، خسارت‌هایی جزیی را تجربه کرده است.  

در سال گذشته میلادی، بخش گردشگری در ایتالیا پیشرفت قابل توجهی داشته است. با این حال، همچنان در معرض چالش‌های قابل توجهی بوده است و بر اساس ارقام ارائه شده توسط دفتر آمار ایتالیا، برای بازه زمانی ژانویه تا آگوست ۲۰۲۲، در مجموع ۷۴.۱ درصد افزایش تعداد اقامت‌های شبانه در مقایسه با آمار سال ۲۰۲۱ ثبت شده است.

شهروندان آلمان، سوئیس، اتریش، هلند و دانمارک که در مجموع ۷۵ درصد از کل بازدیدکنندگان خارجی را تشکیل می‌دهند، به ترتیب بیشترین سهم را در سفر اتباع خارجی به ایتالیا داشته‌اند.  

همچنین بر اساس آمار رسمی منتشر شده، کشور اسپانیا در سال ۲۰۲۲ در مجموع از ۷۱.۶ میلیون گردشگر میزبانی کرده که تنها ۱۴.۳ درصد کمتر از تعداد گردشگران مورد استقبال در سال ۲۰۱۹، سال قبل از شیوع همه‌گیری است.

بهبود گردشگری خارجی در طول سال ۲۰۲۲ در اسپانیا روند ثابتی داشته است و پس از یک شروع بسیار بد به دلیل تأثیر سویه امیکرون، آمارها دوباره از ماه می ۲۰۲۲ شروع به افزایش کرده و از آن زمان پیشرفت مداومی داشته است.  

با این‌حال، میزان هزینه‌کرد مسافران ورودی به اسپانیا در مجموع به بیش از ۸۷ میلیون یورو رسیده است که ۵.۳ درصد کمتر از سال ۲۰۱۹ است. صنعت گردشگری ۱۲.۶ درصد از کل تولید ناخالص داخلی اسپانیا در سال ۲۰۱۹ را تشکیل می‌داد. در سال ۲۰۲۱ این رقم ۱۲.۲ درصد و در سال ۲۰۲۰ تنها ۵.۸ درصد بود.

بیشترین شمار گردشگران ورودی به اسپانیا از بریتانیا (۱۵.۱ میلیون) و پس از آن فرانسه (۱۰.۱ میلیون) و آلمان (۹.۷۶ میلیون) بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->