ورزشکاران ایرلندی: پول ما را برای کشتن کودکان ایران و فلسطین ندهید جولانی وارد جمهوری آذربایجان شد سرلشکر موسوی: پایبندی جدی دستگاه‌های اجرایی به ضوابط پدافند غیرعامل ضروری است معاون اول رئیس جمهور: انجام مذاکره با اقتدار، اولویت حاکمیت است نشست وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین از ۳۰۰ میلیون تا ۴ میلیارد تومان، تسهیلات سازمان بسیج سازندگی برای منازل آسیب‌دیده در جنگ وزیر خارجه اسرائیل با وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار می‌کند رئیس‌جمهور ماده واحده الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های تحقیقاتی هیئت‌علمی دانشگاه‌­ها را ابلاغ کرد معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهور: با تکیه بر اشتراکات، مهاجرهراسی را خنثی کنیم اسامی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان اعلام شد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنامه هسته‌ای را باقدرت دنبال می‌کنیم پارکینگ اربعین در مرز مهران مسقف و خورشیدی می‌شود افشاگری تاکر کارلسون: اسرائیل، پشت پرونده جنسی اپستین در آمریکا است گزارشگر ویژه سازمان ملل: نتانیاهو باید بازداشت شود شیوه‌نامه جذب استعداد‌های برتر در پست‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد آخرین آمار جنگ ۱۲ روزه تاکنون؛ ۹۴۳ شهید و ۸ نفر مفقود شده‌اند | ۵ زندانی اوین شهید شدند برادر یک اسیر اسرائیلی: تنها راه آزادی اسرا توافق با حماس است ترامپ، هگست را به عنوان «وزیر جنگ» معرفی کرد سخنگوی دولت: گفت‌وگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیر برای ماست واکنش سازمان ملل به بازداشت مدیر دفتر المیادین توسط رژیم اسرائیل عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه: تجلی «وفاق ملی» را در جنگ دوازده روزه شاهد بودیم | دولت چهاردهم وارث تورم بالای ۴۰ درصد بود کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هیئتی از پاکستان برای گفت‌وگو با طالبان به افغانستان سفر می‌کند

  • کد خبر: ۱۴۹۰۵۱
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
هیئتی از پاکستان برای گفت‌وگو با طالبان به افغانستان سفر می‌کند
ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان اعلام کرد قرار است هیئتی با هدف مطرح ساختن مسائل امنیتی از پاکستان به افغانستان سفر کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان با اعلام  سفر هیئتی از اسلام‌آباد به کابل با هدف گفت‌وگو درباره مسائل امنیتی گفت که اگر پاکستان بخواهد، حکومت سرپرست آماده است تا در گفت‌وگو میان اسلام‌آباد و تحریک طالبان پاکستان همکاری کند؛ طالبان تأکيد می‌کند که هرچند مشکلات امنیتی پاکستان مسأله داخلی آن کشور است؛ اما طالبان حاضر به همکاری است.

ذبیح الله مجاهد گفت: «اگر از ما همکاری خواسته شود ما در آن راستا تلاش می‌کنیم تا همکاری کنیم ولی چیزی که فعلا به ما مرتبط می‌شود این است که هرگز کسی را اجازه نمی‌دهیم که از خاک افغانستان سوء استفاده کند.»

رسانه‌های پاکستانی به نقل از خبرگزاری فرانسه گزارش داده‌اند که انتظار می‌رود هیئت پاکستانی با مولوی هبت‌الله آخندزاده، رئيس طالبان، درباره استفاده نشدن خاک افغانستان در برابر پاکستان دیدار و گفت‌وگو کند.

این درحالی است که هفته گذشته بیش از ۱۰۰ تن در انفجار مرگ‌بار در پشاور پاکستان جان باختند و بیش از ۲۰۰ تن دیگر زخم برداشته‌اند.

پس از این رویداد، مقامات پاکستان از طالبان خواستند که اجازه ندهند از خاک افغانستان در برابر دیگر کشورها به کار گرفته شود؛ اما طالبان اطمینان می‌دهد که به کسی اجازه چنین کاری را نمی‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->