وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی: دولت از نوآوری و تولیدات دانشی حمایت می‌کند رسایی در صحن علنی مجلس: فرزندان عارف و مدنی‌زاده دوتابعیتی هستند + پاسخ رئیس مجلس بیانیه تل‌آویو درخصوص رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران ارجاع گزارش آتش سوزی بیمارستان رشت از سوی مجلس به قوه قضائیه اعتراضات به قوانین ضد مهاجرتی ترامپ به شهر‌های دیگر آمریکا کشیده شد
سرخط خبرها

سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۴۹۱۸۷
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۸
سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: با پیگیری کمیسیون تکالیف روی زمین مانده مرکز آمار براساس قانون برنامه اجرا خواهد شد و سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ به شیوه متفاوتی انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی خضریان در تشریح جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این جلسه با حضور رئیس مرکز آمار، مدیرعامل شرکت ملی پست، روسای سازمان ثبت احوال، نقشه برداری، شهرداری‌ها و دهیاری ها، تامین اجتماعی، اداره پلیس گذرنامه و مهاجرت فراجا و سازمان اداری و استخدامی درخصوص ارسال ریزداده‌ها به مرکز آمار ایران در راستای توسعه آمار‌های ثبتی مبنا و اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن برگزار شد.

وی افزود: به منظور پیگیری اجرای بند (ت) ماده ۶۷ قانون برنامه ششم که براساس آن تکلیف قانونی را برای دستگاه‌های اجرایی و مرکز آمار برای موضوع انتقال داده‌ها تعیین کرده است و براساس آن دستگاه‌های اجرایی موظفند در سامانه‌های الکترونیکی خود اقدام اطلاعاتی و آمار ثبتی موضوع قانون مرکز آمار ایران مورد نیاز برای ایجاد نظام جامع آمار‌های ثبتی و شبکه ملی آمار ایران را ایجاد و حداکثر تا پایان سال دوم اجرای قانون برنامه، امکان بهره برداری الکترونیک و برخط آن را بر بستر شبکه ملی اطلاعات برای مرکز آمار فراهم نمایند و مرکز آمار مکلف است اقدام آمار ثبتی و نحوه تولید آن را حداکثر ظرف مدت ۹ ماه برای هر یک از دستگاه‌ها تهیه و به آن‌ها ابلاغ کند، کمیسیون تشکیل جلسه داد.

نماینده مردم تهران تصریح کرد: یکی از کمک‌هایی که اجرای این موضوع می‌تواند به کشور انجام دهد، اجرای سرشماری نفوس و مسکن به شیوه ثبتی مبنا است که موجب کاهش هزینه‌ها خواهد شد و در صورت این کار و با فراهم شدن بستر‌های لازم سرشماری سال ۱۴۰۵ با این روش انجام خواهد شد و به جای رجوع به مردم و تحمیل هزینه‌های بالا به مرکز آمار، ضمن کاهش این هزینه ها، دقت بالای آماری نیز به وجود خواهد آمد. ضمناً امکان به روز رسانی آمار نیز به این روش در لحظه وجود خواهد داشت و واقعیت این است که نبود یک نظام متمرکز اطلاعات، آسیب‌های زیادی را برای کشور داشته است.

وی با بیان اینکه ترک فعل‌هایی در دستگاه‌های مختلف از جمله مرکز آمار در مسیر اجرای قانون برنامه در این حوزه وجود داشته است، گفت: در کنار این موضوع در سال جاری قانون مدیریت داد‌ها و اطلاعات ملی نیز ابلاغ شد و تکالیف ویژه و جدیدی را برای کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک ایجاد نمود و براساس آن این کارگروه موظف شده در تصمیم گیری‌های خود نسبت به اعمال سیاست‌ها و راهبرد‌های کلان و نظارت و مدیریت بر نحوه نگهداری، پردازش، دسترسی، یکپارچه سازی، امنیت و به ویژه تبادل و اشتراک گذاری داده‌ها و اطلاعات موضوع این قانون اقدام کند.

خضریان گفت: با وجود آنکه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک به تازگی آغاز به کار کرده، اما لازم است در اجرای تکالیف قانونی سرعت بیشتری به کار گیرد و مقرر شد این کارگروه ظرف یک هفته آینده برنامه زمان بندی خود را برای کمک به مرکز آمار برای انجام تکلیف قانونی به کمیسیون اصل ۹۰ تقدیم کند و مرکز آمار نیز مکلف شد اقدامات انجام شده تاکنون را گزارش کرده و دستگاه‌هایی که تعلل داشته اند اعلام کند و در یک برنامه عملیاتی دستگاه‌های اجرایی مکلف شوند اقدامات خود را برای تبادل اطلاعات جهت اجرای قانون انجام دهند تا برای سرشماری نفوس و مسکن براساس شیوه ثبتی مبنا با مشکل مواجه نشویم. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->