رئیس سازمان فناوری اطلاعات: «داشبورد مدیریت ناترازی انرژی» برای پایش مصرف انرژی طراحی شد هفت خانواده دیگر علیه OpenAI به دلیل نقش ChatGPT در خودکشی و تشدید توهمات شکایت کردند آیا وال‌استریت در حال از دست دادن اعتماد خود به هوش مصنوعی است؟ Stream Ring، حلقه‌ای هوشمند برای ثبت و نگهداری افکار با کمک هوش مصنوعی روش جدید کلاهبرداری | این تصاویر واتساپ را باز کنید هک می‌شوید! ایلان ماسک: اپتیموس واقعاً فقر را از بین خواهد برد آمریکا فروش تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا به چین را ممنوع کرد | پایان سلطه انویدیا و جهش تولیدکنندگان داخلی چین افت جزئی قیمت بیت‌کوین | پیش‌بینی صعود خیره‌کننده قیمت بیت‌کوین تا ۱۷۰ هزار دلار! (۱۷ آبان ۱۴۰۴) ٢٥درصد شبکه مشهد زیرپوشش سرویس اینترنت پرسرعت 5G جزئیات فصل دهم کال آف دیوتی موبایل | اسکین لجندری رایگان در راه است + اتچمنت اعطای «جایزه ملی شهر هوشمند ایران» برای تشویق اجرای پروژه‌های هوشمندسازی شهری تولید نخستین ایمپلنت استخوانی جذبی با فناوری پرینت سه‌بعدی در ایران معرفی بازی معمایی Follow the meaning + دانلود (اندروید و IOS) ماجرای «رفع فیلتر یوتیوب» در دانشگاه تهران چه بود؟ + حواشی و واکنش‌ها اپلیکیشن ویدیوساز Sora برای اندروید هم منتشر شد! ایجاد «بازارگاه ملی هوش مصنوعی» با همکاری وزارت ارتباطات و سازمان ملی هوش مصنوعی مذاکرات با تلگرام به‌دلیل ایرادات حقوقی متوقف شد | درخواست کمیته بازگشایی برای اصلاح متن توافق سازمان نظام صنفی رایانه‌ای صرافی‌های مجاز تبلیغ رمزارز را به وزارت ارشاد معرفی کرد نام ماه‌های کامل سال: تاریخچه، معنا، ریشه‌شناسی و تحلیل فرهنگی یک‌سوم پروژه فیبر نوری مشهد تکمیل شد | ساخت ۶۰ ایستگاه مخابراتی جدید در مناطق دارای پوشش ضعیف مهم‌ترین بخش‌های رویداد ملی «شهر هوشمند و هوش مصنوعی» (آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گوگل برای مقابله با ChatGPT سرویس هوش مصنوعی «بارد» (Bard) را معرفی کرد

  • کد خبر: ۱۴۹۲۷۲
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
گوگل برای مقابله با ChatGPT سرویس هوش مصنوعی «بارد» (Bard) را معرفی کرد
ساندار پیچای، مدیر عامل گوگل، روز گذشته در یک پست وبلاگی از «براد» (Bard)، سرویس هوش مصنوعی مکالمه آزمایشی، رونمایی کرد که با LaMDA (مدل زبانی برای کاربردهای مکالمه‌) پشتیبانی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - گوگل از سرویس هوش مصنوعی (AI) جدید خود، "Bard"، رونمایی کرده است تا با ChatGPT شرکت OpenAI رقابت کند. ChatGPT در هفته‌های گذشته غوغایی در عرصه هوش مصنوعی به پا کرده است.

ساندار پیچای، مدیر عامل گوگل، روز دوشنبه در یک پست وبلاگی گفت: Bard یک "سرویس هوش مصنوعی آزمایشی مکالمه‌محور" است که توسط مدل زبانی «LaMDA» پشتیبانی می‌شود.

هدف این ابزار ترکیب عمق دانش جهان با قدرت، هوش و خلاقیت مدل‌های بزرگ زبان ما معرفی شده است که از داده‌های وب برای ارائه پاسخ‌های تازه و با کیفیت استفاده می‌کند. «بارد» می‌تواند خروجی خلاقیت و سکوی پرتاب کنجکاوی باشد و برای مثال به شما کمک کند تا اکتشافات جدید تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا را برای یک کودک ۹ ساله توضیح دهید، یا در مورد بهترین مهاجمان حال حاضر فوتبال بیشتر بدانید. پیچای این سرویس را تمرینی برای تقویت مهارت‌های ما توصیف کرده است.

«بارد» از اطلاعات وب استفاده می‌کند، و مانند ChatGPT، به قدرت محاسباتی زیادی نیاز دارد، بنابراین نسخه اولیه این سرویس با مدل سبک LaMDA عرضه می‌شود. این مدل کوچک به قدرت محاسباتی بسیار کمتری نیاز دارد تا کاربران بیشتری را مقیاس‌بندی کند و در نتیجه بازخورد بیشتری دریافت کند.


در ادامه حتما بخوانید

همه چیز درباره هوش مصنوعی چت بات ChatGPT + آموزش استفاده

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->