دبیرکل اکو: موقعیت جغرافیایی خاص ایران آن را به یک هاب تجاری و ترانزیتی تبدیل کرده است سخنگوی قوه قضائیه: هرجا دولت نیاز به کمک داشته باشد، آماده‌ایم ورود کنیم | پیش بینی می‌کنیم حداقل ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر مشمول عفومعیاری اخیر خواهند شد نشست مشترک معاون استاندار با اعضای هیئت امنای اتاق اندیشه ورز تبلیغ حوزه علمیه خراسان برخورد جدی پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و تخلفات صدور گواهی عراقچی در همایش اکو: کشورهای زیادی تمایل دارند بین ایران و آمریکا میانجیگری کنند جزئیات دومین همایش ملی ایران و سازمان اکو اعلام شد هشدار وزیر خارجه آمریکا به حماس | فرصت بسیار کوتاهی برای پذیرش توافق دارید تشریح جزئیات قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع ممنوعیت تعرض به تأسیسات هسته‌ای رئیس جمهور در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد را تبریک گفت دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است
سرخط خبرها

محسنی اژه‌ای: عناصری که حضورشان برای آرامش جامعه مضر است نباید آزاد شوند

  • کد خبر: ۱۴۹۲۷۳
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
محسنی اژه‌ای: عناصری که حضورشان برای آرامش جامعه مضر است نباید آزاد شوند
رئیس قوه قضاییه گفت: بدون تردید عناصری که حضورشان برای امنیت و آرامش مردم و جامعه مضر است، به هیچ وجه نباید از زندان آزاد شوند و جای آن‌ها زندان است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح امروز سه شنبه (۱۸ بهمن) با حضور در باغ موزه قصر از بخش‌های مختلف آن بازدید و در گردهمایی آزادگان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب استان تهران با عنوان «شاهدان تاریخ» شرکت کرد.

رئیس دستگاه قضا در سخنانی در این گردهمایی اظهار کرد: زندان قصر جایگاه مجاهدین و ایثارگرانی است که هم خودشان در راه به‌ثمر رساندن انقلاب اسلامی متحمل شکنجه‌های سنگین شدند و هم خانواده‌های آن‌ها متحمل زجر‌های فراوان شدند.

رئیس عدلیه ضمن تبریک ایام رجبیه گفت: ماه رجب ماه غفران و استغار و ماه ریزش نعمت‌های الهی است و باید از لحظه به لحظه این ماه استفاده کنیم.

رئیس قوه قضاییه با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، خطاب به آزادگان سیاسی قبل از انقلاب گفت: شما یاران اصلی و باوفای امام خمینی (ره)، انقلاب و اسلام بودید و دین خدا و امام خود را نصرت کردید و بحمدالله نتیجه گرفتید. انقلابی که امام راحل و امت او به نتیجه رساندند، انقلابی نبود که صرفاً یک حاکم جائر را برکنار کند بلکه این انقلاب، اسلام و ارزش‌های دینی را احیا کرد.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران، ارزش مجاهدت، استقامت، ایثار و کاربرد تقوا را به دنیا ارائه داد، عنوان کرد: امام خمینی (ره) همه فطرت‌های پاک را جذب و متوجه خود کرد و بر همین اساس، دل‌های مردم گوشه و کنار دنیا نیز کم یا زیاد متوجه اسلامی شد که امام راحل آن را احیا کرده بود.

قاضی‌القضات با بیان اینکه امام خمینی (ره) همان اسلام نابی را احیا کرد که مستکبران تلاش می‌کردند آن را تحریف کنند، گفت: مستکبران قصد داشتند اسلامی را توسعه دهند که در تضاد با منافع استکباری آن‌ها نباشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اسلامی افزود: انقلابی که امام خمینی (ره) پرچم آن را برافراشت طرفدار همه انسان‌های آزاده و محروم بود و به استقلال، شرافت و کرامت انسان‌ها روح جدیدی دمید و امروز وظیفه همه ماست که این ارزش‌ها را حفظ کرده و آن‌ها را تعالی ببخشیم.

رئیس قوه قضاییه گفت: علی‌رغم همه توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان و پاره‌ای از مشکلات که مردم با آن‌ها مواجه هستند، خواهید دید که مردم ما در یوم‌الله ۲۲ بهمن امسال نیز مجدداً به کوری چشم دشمنان، حماسه خواهند آفرید و دین خدا را نصرت می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با ذکر خاطراتی از شهید لاجوردی گفت: من در اوایل انقلاب شاهد بودم که شهید لاجوردی شبانه‌روز خود را صرف تربیت و اصلاح زندانیان می‌کرد و‌در این راه مجاهدت‌ها به خرج می‌داد. بر همین مبنا من از شما زندانیان سیاسی مسلمان و مجاهد پیش از انقلاب که در زندان‌های رژیم ستمشاهی، خود و خانواده‌هایتان زجر کشیدید کمک می‌طلبم تا ما را در قوه قضاییه برای ارتقاء و بهبود نحوه برخورد با زندانیان و خانواده‌های آن‌ها و بازاجتماعی کردن مددجویان زندانی یاری بفرمایید.

قاضی‌القضات بیان داشت: بدون تردید عناصری که حضورشان برای امنیت و آرامش مردم و جامعه مضر است، به‌هیچ وجه نباید از زندان آزاد شوند و جای آن‌ها زندان است، اما آیا هر کس مرتکب جرم می‌شود باید به زندان برود؟ چنانچه فرد مورد اشاره به زندان رفت چه آسیب‌هایی به خود او و خانواده‌اش و زندگی اجتماعی‌اش در آینده تحمیل می‌شود؟

رئیس دستگاه قضا افزود: خداوند متعال، توبه‌پذیر است لذا ما نیز در جمهوری اسلامی در این قضیه می‌خواهیم رنگ خدایی داشته باشیم؛ بر همین مبنا، شما زندانیان مجاهد پیش از انقلاب به ما کمک کنید که چگونه تؤبه مجرمان و محکومان زندانی را احراز کنیم و پس از آن، چگونه با چنین فردی رفتار کنیم و علاوه بر این‌ها، بازگشت این مجرم تؤبه‌کرده به جامعه چگونه باشد که جامعه پذیرای او شود و او در زندگی اجتماعی و شغلی‌اش به واسطه سابقه کیفری دچار مشکل و سختی نشود. شما زندانیان سیاسی مجاهد پیش از انقلاب، برای آسیب‌شناسی مقوله زندان و زندانیان، به ما در قوه قضاییه یاری رسانید.

براساس این گزارش، پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، آزاده جانباز سیدمحمود رضویان از زندانیان سیاسی پیش از انقلاب طی سخنانی در این مراسم با اشاره به دوران اسارت ۵ ساله خود در زندان قصر به بیان خاطراتی از شکنجه‌های شکنجه‌گران رژیم ستمشاهی پرداخت.

جواد منصوری از مبارزان سیاسی دوران پیش از انقلاب نیز در این مراسم طی سخنانی بر ضرورت توجه و حمایت بیش از پیش مسئولان ذی‌ربط از مبارزان و آزادگان سیاسی پیش از انقلاب تأکید کرد و گفت: امیدواریم ما این لیاقت را داشته باشیم که پرچم انقلاب اسلامی را به‌دست صاحب اصلی آن حضرت حجت (عج) برسانیم.

خانم رضوانه دباغ نیز در این گردهمایی به بیان خاطراتی از مبارزات مادر مبارز خود در دوران پیش از انقلاب، مرحومه مرضیه دباغ پرداخت و گفت: دشمن‌شناسی و بصیرت‌افزایی، از جمله ویژگی‌های بارز مرحومه دباغ بود.

محمود بازرگانی نیز در این مراسم بر ضرورت تعمیق ارتباطات نسل اول انقلاب اسلامی با نسل سومی‌ها و نسل چهارمی‌های انقلاب تأکید کرد.

همچنین در این مراسم با حضور رئیس قوه قضاییه از تعدادی از آزادگان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب استان تهران تجلیل به عمل آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->