آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

استقبال مخاطبان از آثار دومین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد

  • کد خبر: ۱۴۹۳۴۴
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۶
استقبال مخاطبان از آثار دومین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد
دومین روز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در سینماهای مشهد پر رونق تر از روز نخست دنبال شد.
مسعود سلطانی
خبرنگار مسعود سلطانی

به گزارش شهرآرانیوز، امروز سینما هویزه در چهار سانس میزبان جشنواره فیلم فجر بود. «یادگار جنوب» و «سرهنگ ثریا» هر کدام دو سانس به نمایش درآمدند.

«سرهنگ ثریا» که به دنبال سوژه‌ای خاص رفته است امروز توانست با بازی متفاوت ژاله صامتی مخاطبان زیادی را توانست در سینما هویزه و آفریقا مشهد همراه خود کند. این فیلم که توسط لیلی عاج کارگردان فیلم اولی جشنواره است، وضعیت خانواده‌های تعدادی از اعضای سازمان منافقین که زمانی در پشت پایگاه اشرف در عراق در انتظار دیدار با فرزندانشان بودند را روایت کرده است.

انتخاب سوژه جسورانه و البته حضور عوامل فیلم «سرهنگ ثریا» در سانس ساعت پنج و نیم عصر در سالن یک سینما هویزه شور و حال بیشتری را به روز دوم جشنواره فیلم فجر در مشهد داد.

همچنین لیلی عاج، کارگردان فیلم اولی جشنواره بعد از اتمام نمایش فیلم به گپ و گفت درباره اثر خود با مخاطبان مشهدی پرداخت.

 

گرمای جشنواره در سینما برفی

حال‌و هوای جشنواره فیلم فجر در مشهد با برگزاری جلسات نقد و بررسی در حاشیه نمایش فیلم‌ها رنگ و بوی جدی و حرفه‌ای به خود گرفته است.

سینما آفریقا نیز امروز در دو سانس مجزا میزبان «یادگار جنوب» و «سرهنگ ثریا» بود. سینما برفی و سینما ویلاژتوریست مشهد نیز فقط در یک سانس با جشنواره همراه بودند و «یادگار جنوب» در آن‌ها اکران شد.

سینما برفی که جزو پرده‌های نمایش جدید مشهد محسوب می‌شود در جذب مخاطبان تاحدودی موفق بود.

نبض جشنواره در انتهای بلوار وکیل آباد و در سینمای ویلاژتوریست هم امروز تندتر از روز نخست می‌تپید.

استقبال مخاطبان از  دو فیلم در ژانر دفاع مقدس

«شماره ۱۰» و «هایپاور» نیز سهم سینمایی شد که روزگاری کاخ اصلی جشنواره بوده است. سینما سیمرغ در قاسم آباد مشهد امروز در دو سانس مجزا میزبان این دو فیلم از جشنواره فیلم فجر بود.

اگرچه ظرفیت سالن‌های این سینما تکمیل نشد اما علاقمندان به مهمترین رویداد سینمایی کشور، فیلم «شماره ۱۰» با بازی متفاوت مجید صالحی را در این سینما تماشا کردند.

همچنین برخی از مخاطبان برای دیدن دومین فیلم جنگی سینمای ایران که به نقش شهید ستاری در دفاع مقدس می‌پردازد به این سینما رفتند تا «هایپاور» را تماشا کنند.

«عطر آلود» ساخته هادی مقدم‌دوست یکی از فیلم‌های حاضر در جشنواره چهل و یکم فیلم فجر نیز امروز در سینما پارک بازار مشهد در منطقه طلاب اکران شد.

این سینمای تازه تاسیس در منطقه ای از مشهد دایره شده که مدت‌ها از سینما خالی بوده است و از این رو در ایام جشنواره توانسته‌ مخاطبان زیادی را با جشنواره فیلم فجر همراه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->