کدام کشورها، پنجشنبه (۳ فروردین ۱۴۰۲) را روز اول ماه رمضان اعلام کردند؟ ویدئو| تصاویری از پشت‌صحنه «رهنما»، ویژه برنامه تلویزیونی سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در حرم رضوی موسیقی تحویل سال نو اثر کیست؟ + فیلم «رهنما»، ویژه برنامه تلویزیونی سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب پنجشنبه ۳ فروردین اول ماه رمضان است | هلال ماه با چشم عادی قابل رویت است برگزاری پویش کتابخوانی" کتاب تقریظ" رونمایی از نمایشگاه «سرمشق»، روایت سبک زندگی رهبر معظم انقلاب در مشهد  «صونا» و «برادارن لیلا» در راه جشنواره فیلم تگزاس آمریکا اکران بهاری «قطع فوری» با بازی زنده یاد علی انصاریان محمدرضا علیمردانی خواننده تیتراژ تاک‌شوی «طناز» شد «سلام فرمانده» بهترین سرود سال ۱۴۰۱ شد حال خوب «محمد کاسبی» در سال تحویل تیزری از سریال «نون خ ۴» در آستانه پخش + فیلم حسن سلطانی مجری برنامه «ماه خدا» در تلویزیون شد همه چیز درباره سریال "آتش و باد" + بازیگران، ساعت پخش و تکرار برنامه ویژه «خاله شادونه» در عید نوروز کنسرت‌ها در ماه رمضان میزبان مردم هستند  همه کنسرت‌های نوروزی خوانندگان پاپ در کیش و قشم + جزییات همه چیز درباره سریال "ضد حمله" + بازیگران، ساعت پخش و تکرار موزه سینما صاحب «گنجینه مستند» شد
خبر فوری

«وابل» از جشنواره فیلم فجر جا ماند

  • کد خبر: ۱۴۹۴۶۳
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۰:۵۹
«وابل» از جشنواره فیلم فجر جا ماند
فیلم سینمایی «وابل» به کارگردانی تورج اصلانی که قرار بود امروز در سینماهای مردمی به نمایش دربیاید، به اکران مردمی نرسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از همان زمانی که لیست فیلم‌های حاضر در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر اعلام شد زمزمه‌های آماده نبودن تعدادی از فیلم‌ها به گوش می‌رسید که فیلم سینمایی «غریب»، «متروپل» و «وابل» از مهمترین آثاری بودند که نامشان مطرح می‌شد، به طوری که در جدول اکران مردمی هم جزو فیلم‌هایی بودند که در آخرین روزهای این رویداد به نمایش درمی‌آمدند.

بر اساس پیگیری خبرنگار ما فیلم سینمایی «وابل» به کارگردانی تورج اصلانی که قرار بود از امروز اکران خود را در سینماهای مردمی آغاز کند، به دلیل آماده نبودن نسخه نهایی به اولین سانس‌های نمایش خود نرسیده و فیلم دیگری جایگزین آن شده است.

حالا این دومین فیلم جشنواره چهل‌ویکم فجر است که به دلیل طولانی شدن مراحل فنی باعث تغییر در برنامه‌ریزی اکران‌های مردمی شده است.

روز گذشته ۱۸ بهمن ماه نیز فیلم سینمایی «گل‌های باوارده» به کارگردانی مهرداد خوشبخت به‌دلیل مشکلات فنی نتوانست در سینماهای مردمی به نمایش دربیاید و به جای آن فیلم سینمایی «اتاقک گلی» به نمایش درآمد.

این فیلم در پردیس ملت هم علی‌رغم اینکه اعلام شد با تاخیری یک ساعته به نمایش درمی‌آید، در نهایت در زمان مقرر نرسید و حالا اکران آن به سانس ساعت ۲۲ فردا پنجشنبه موکول شده است.

«گل‌های باوارده» که سانس‌های نمایش آن با «اتاقک گلی» جا به جا شده، قرار بود با تأخیر یک روزه امروز در سینماهای مردمی اکران شود، اما باز هم نمایش آن لغو شده است و مشخص نیست این فیلم چه زمانی برای رونمایی آماده خواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}