توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور تانک‌های انگلیسی از ماه آینده در اوکراین | انگلیس، جنگنده خواهد فرستاد؟

  • کد خبر: ۱۴۹۵۳۰
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۷
حضور تانک‌های انگلیسی از ماه آینده در اوکراین | انگلیس، جنگنده خواهد فرستاد؟
نخست وزیر انگلیس در نشست خبری مشترک با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین در انگلیس اعلام کرد که تانک‌های پیشرفته موسوم به چلنجر ۲ ماه آینده به کی‌یف تحویل می‌شود. او با این حال درباره ارسال هواپیماهای جنگنده به این کشور نظر روشنی را مطرح نکرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ریشی سوناک عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: نظامیان اوکراینی که هفته پیش برای آموزش وارد انگلیس شدند ماه آینده از تانک های چلنجر ۲ برای دفاع از قلمرو مستقل اوکراین استفاده خواهند کرد.

وی با اشاره به برنامه لندن برای توسعه آموزش نیروهای اوکراینی گفت:‌ ما باید اوکراین را در کوتاه مدت مسلح و در بلندمدت تقویت کنیم.

نخست وزیر انگلیس اضافه کرد: امروز ما اعلامیه لندن را امضا کردیم تا همکاری خود را با یکدیگر بیشتر می‌کنیم. در روزهای آینده که یک سال از تهاجم بی مورد و بی دلیل روسیه علیه اوکراین را سپری می‌کنیم، روسیه – بیش از هر زمان دیگری – خواهد دید که تاکتیک‌های آنها تنها عزم غرب را برای حمایت از اوکراین تحکیم و ما را متقاعد می‌کند که بیشتر و سریعتر به اوکراین کمک کنیم.

در این نشست رئیس جمهوری اوکراین نیز در سخنانی گفت: «من معتقدم که با هم این مسیر دشوار را برای پیروزی مشترک طی خواهیم کرد.» وی جلسات با مقامات انگلیسی را « مفید و پربار» توصیف و ادعا کرد که نخست وزیر انگلیس نیازهای اوکراین را درک می‌کند.

در بخش پرسش‌و پاسخ نخست وزیر انگلیس از پاسخ مستقیم به پرسش خبرنگاری درباره ارسال هواپیماهای جنگنده به اوکراین طفره رفت و گفت: «هیچ چیزی از روی میز خارج نیست.» این درحالیست که انگلیس ارسال هواپیماهای جنگنده به اوکراین را عملی نمی‌داند و معتقد است که آموزش استفاده از آن ماه‌ها زمان می‌برد.

زلنسکی ساعاتی پیش با ایراد سخنانی در پارلمان انگلیس درخواست ارسال جنگنده به جبهه کی‌یف را تکرار کرد و گفت که کشورش برای رسیدن به آزادی به بال نیاز دارد.

او در نشست خبری مشترک با سوناک، در پاسخ به این سووال که اوکراین به چه تعداد هواپیمای جنگنده نیاز دارد گفت که این کشور به "تجهیزات مختلف زیادی نیاز دارد". وی افزود: "همه چیز به مسیر تحولات نظامی بستگی دارد." رئیس جمهوری اوکراین عنوان کرد که در چند روز آینده درباره «موشک های دوربرد» با کشورهای اروپایی گفت وگو خواهد کرد.

زلنسکی ساعاتی پیش وارد لندن شد و در این مدت با نخست وزیر، پادشاه و نمایندگان مجلس انگلیس ملاقات کرده است.

جنگ در اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیروهای ناتو تا نزدیکی مرزهای روسیه کلید خورد. ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه گذشته (دوم اسفندماه ۱۴۰۰) استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز بعد، عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد؛ به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

رئیس جمهوری روسیه شهریور ماه گذشته برای انجام مذاکرات صلح با کی‌یف اعلام آمادگی کرد و از اوکراین خواست خصومت را کنار بگذارد. اما ولودیمیر زلنسکی تحت تاثیر القائات مقام‌های جنگ‌طلب غرب عنوان کرد که زمانی آماده مذاکره است که رئیس جمهور دیگری در روسیه به قدرت برسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->