واکنش شبکه آی‌فیلم به حذف برخی از سکانس‌های سریال بزنگاه برنامه برمودا میزبان مریم شیرزاد، دوبلور «اوشین» می‌شود + زمان پخش فیلم‌های جدید در صف اکران نوروز ۱۴۰۴ علت توقف فیلم‌برداری «جودی» چه بود؟ کامران نجف‌زاده مجری برنامه «نسیم ۴۰۴» شد فیلم کوتاه راعون در جشنواره JIFF نپال ۲۰۲۵ آهنگ‌هایی که سال ۱۴۰۳ خیلی شنیده شد انتشار کتاب انجیر‌های نقره‌ای | داستان‌هایی درباره زندگی علما یادی از «احمد فخر صباحی»، کارگردان و برنامه‌ساز مشهدی رادیو و تلویزیون انتشار نمایشنامه خوش‌دلان اثر سعید پورصمیمی پیچک های هرز | درنگی بر سریال «فریبا» و پایان بندی قابل انتظارش نمایشگاه گروهی عکس «سرشت» در نگارخانه آسمان مشهد | عکس‌های امروز از کهن‌الگو‌های دیروز آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش اول) ماجرای انتشار غیرقانونی سریال تاسیان تیزر سفیدبرفی منتشر شد + فیلم قسمت دوم ببعی قهرمان ساخته می‌شود صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

بن استیلر در سریال «سه غریبه هم‌سان» | یک بازیگر برای ۳ نقش

  • کد خبر: ۱۴۹۵۹۰
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
بن استیلر در سریال «سه غریبه هم‌سان» | یک بازیگر برای ۳ نقش
بن استیلر بازیگر نقش‌های کمدی در سریال «سه غریبه هم‌سان» ایفاگر ۳ نقش خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در سریال «سه غریبه هم‌سان» بن استیلر بازیگر ۳ نقش خواهد بود.

مینی‌سریال «سه غریبه هم‌سان» در حال انجام مراحل پایانی مذاکره با بن استیلر است تا از حضور وی برای این سه نقش بهره بگیرد.

ایمی لیپمان نویسنده و تهیه‌کننده این سریال برای سونی پیکچرز تله‌ویژن است که مانند مستندی که در همین باره ساخته شده با تمرکز بر داستان واقعی بابی شافران، دیوید کلمن و ادی گالاد ساخته می‌شود. این‌ها ۳ برادر هم‌سان بودند که هنگام تولد از هم جدا شدند و بعد‌ها در طول زندگی دوباره به هم پیوستند. استیلر قرار است نقش هر سه برادر را بازی کند.

ایفای این نقش حضوری نادر از استیلر در تلویزیون و یکی از اولین بازی‌های اصلی وی در طول چند سال اخیر خواهد بود. او در فیلم‌های متعددی از جمله «هابی هالووین»، «برادران» و «قرنطینه شده» در سال ۲۰۲۱ حضوری کوتاه داشته است. وی آخرین بار در فیلم «داستان‌های میروویتس» در سال ۲۰۱۷ بازی کرد.

استیلر بازیگر فیلم‌هایی، چون «زولاندر»، «زندگی پنهان والتر میتی» و چندگانه «شب در موزه» و «ملاقات با خانواده» بوده و سال ۱۹۹۳ جایزه امی را برای «بن استیلر شو» دریافت کرده است.

وی بیشتر به عنوان تهیه‌کننده و کارگردان فعالیت دارد که تهیه و کارگردانی برنامه برنده امی «فرار به دانمورا» در شوتایم و «جداسازی» در اپل از جمله آنهاست. استیلر برای هر دو برنامه نامزدی کارگردانی امی را کسب کرده است. وی کارگردانی چند فیلم سینمایی از جمله «زولاندر» و «تندر آسیایی» را برعهده داشته است.

مستند «سه غریبه هم‌سان» اولین بار سال ۲۰۱۸ در جشنواره فیلم ساندنس به نمایش درآمد و جایزه ویژه هیات داوری را برای مستند گرفت. در این مستند نشان داده می‌شود که شفران چگونه کشف کرد که یک برادر دوقلو دارد که در زمان تولد از هم جدا شده و در نهایت موفق شد تا بفهمد برادر سومی هم در کار بوده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->