طالبان به طرح اسرائیل برای اشغال کامل غزه واکنش نشان داد ۵ روز مانده به اربعین حسینی | زائرین افغانستانی همچنان منتظر صدور ویزا قیمت امروز افغانی به دینار عراق (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است طالبان قراردادی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار برای تامین برق با یک شرکت خصوصی منعقد کرد
سرخط خبرها

سرکنسول ایران در هرات از آغاز صدور ویزای جهانگردی خبرداد

  • کد خبر: ۱۴۹۸۹۰
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰
سرکنسول ایران در هرات از آغاز صدور ویزای جهانگردی خبرداد
سرکنسول ایران در هرات از آغاز روند صدور ویزای جهانگردی برای ساکنان غرب کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمد صدیقی‌فر» سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات در یک نشست خبری اعلام کرد روند ثبت‌نام برای صدور ویزای جهانگردی این کشور از امروز (یکشنبه ۲۳ بهمن) در حوزه غرب افغانستان آغاز شده است.

صدیقی‌فر اظهارداشت: از صبح روز یکشنبه روند صدور ویزای جهانگردی مانند گذشته با توافق مسئولان محلی این ولایت از سر گرفته شده است و هر فرد می‌تواند به راحتی و بدون هیچ محدودیتی ثبت‌نام ویزای جهانگردی را انجام بدهد.

وی افزود: روند مراحل ابتدایی ثبت‌نام ویزای جهانگردی طوری است که هر فرد می‌تواند با دسترسی به اینترنت، وارد سایت شده و ثبت‌نام کند و یا به مراکزی که رایگان ثبت نام می‌کنند، مراجعه کند.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در گذشته قیمت ثبت‌نام هر ویزا یک هزار افغانی بود، اما در حال حاضر با کاهش ۶۰ درصدی، مبلغ ثبت نام به ۴۰۰ افغانی رسیده است.

وی در ادامه تأکید کرد: ثبت‌نام ویزای جهانگردی نسبت به سایر ویزاها، ۸۰ درصد متقاضی بیشتر دارد که تنها در هرات طی سال جاری حدود ۲۰۰ هزار ویزای جهانگردی برای متقاضیان صادر شده است.

به گزارش «آوا»، صدیقی‌فر اضافه کرد با همه تلاش‌های صورت گرفته و ایجاد تسهیلات بیش از پیش، بازهم میزان تقاضای روادید جهانگردی بیشتر از حد توان این نمایندگی است، اما همواره تلاش شده تا به درخواست همه متقاضیان رسیدگی شود.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران همچنین خاطرنشان کرد: سفارت ایران در کابل و چهار نمایندگی آن در ولایات افغانستان طی سال جاری مجموعاً نزدیک به ۴۵۰ هزار ویزا برای متقاضیان صادر کرده است.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش در مورد ویزای تجاری و سایر ویزا‌ها گفت: طی سه سال گذشته که جهان با بحران کرونا و افغانستان نیز با تحولات سیاسی مواجه بوده است، حتی یک روز هم مرز ایران به روی تاجران بسته نشده و رفت و آمد به صورت عادی جریان داشته و تا اکنون همچنان ادامه دارد.

این دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در هرات همچنین، اظهارداشت: در حال حاضر برای ۸۰۰ تن از تاجران هراتی ویزای کثیر یک ساله و برای ۴۰۰ تن دیگر از تاجران ویزای کثیر شش ماهه صادر شده تا روند تجارت متوقف نشود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->